- 14 Mayıs 2023
- 1.227
- 1.113
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.001
Bu ekonomik krizde bence alınmalı bizde aldık Allah göstermesin negatifi çekmeyelim. Kimsenin olumsuz fikrine ihtiyacımız yok. Şimdi sağlık kontrolleri çok gelişti doktorunuz bebek sağlıklı siz sağlıklısınız diyorsa neden hazırlıklık yapmayacaksınız ki , benim fikrim bu yönde.Kızlar bebek arabası, beşik, oto koltuğu gibi büyük eşyaları 2025 gelmeden alın diyorlar zam gelecek diye. Ama eskiler der ya eşyayı erken almayın uğursuzluk getirir gibi yani açıkçası biz eşimle zam gelmeden almak istiyorduk çevremizle paylaşınca çok erken tepkileri alıyoruz erken alınmaz gibi şeyler diyorlar sizce ne yapalım? Siz ne düşünüyorsunuz ?
Evet öyle, kötü bir şey getirme aklına. Gezip görüp bakarsın, içine sinen bir şey olur belki. Hem aralık sonu bence yine indirim olur yıl sonu olduğu için. :)Evet tam olarak hevesimizi kırıyorlar. Halbuki aklıma hiç kötü bişey getirmiyorum. Bende alacağım sanırım ya aralıkta şöyle bi çıkıp dolaşıp karar vermek istiyorum.
Demi bende böyle düşünüyorum ama işte milletin ağzı var herkes bişey söylüyor. Fetal dna yaptırdık kontrollerimizde iyi gidiyor çok şükür. Her şey de çok pahalı şimdi 20 bin olan bebek arabasına durduk yere neden sonra 30 bin verelim kiBu ekonomik krizde bence alınmalı bizde aldık Allah göstermesin negatifi çekmeyelim. Kimsenin olumsuz fikrine ihtiyacımız yok. Şimdi sağlık kontrolleri çok gelişti doktorunuz bebek sağlıklı siz sağlıklısınız diyorsa neden hazırlıklık yapmayacaksınız ki , benim fikrim bu yönde.
İnsanlar keşke fikirlerini kendine saklasa. Öyle yapayım canım bebek arabası önerileri olanlar varsa da yazsın ben çok cahilim bu konuda sonuçta ilk bebeğim :))Evet öyle, kötü bir şey getirme aklına. Gezip görüp bakarsın, içine sinen bir şey olur belki. Hem aralık sonu bence yine indirim olur yıl sonu olduğu için. :)
bende pazar günü almaya gideceğim benimde ilk bebeğim. önerilen marka model varsa çok yardımcı olursunuz kızlar. yılbaşından sonra zamlanır diye almak istiyorum bende.İnsanlar keşke fikirlerini kendine saklasa. Öyle yapayım canım bebek arabası önerileri olanlar varsa da yazsın ben çok cahilim bu konuda sonuçta ilk bebeğim :))
Bizde de aynısı olduBen de pek anlamıyorum açıkçası iyidir kötüdür diye, gittik baktık eşimle boyutu, taşıma kapasitesi, çift yönlü olması vesaire derken eşimin çok beğenmesi sonucuyla da beni de ikna etti alıp çıktık
Sosyal medyada aldığınız modeli kullanan ve memnun olanları görmüştüm. İnşallah siz de memnun kalırsınız.
Ben de öyle, istiyorum ki içine sığsın uzun süre kullansın falan bakıyorum acaba mı diyeBizde de aynısı oldu
Katlanma boyutu ,kapanması açması,sağlamlığı, çift yönü, sürüş kolaylığı vs derken eşimin çok beğenmediyse aldık çıktık
Bana kalsa en az 3 yere daha bakar öyle karar verirdim
İnsanlar keşke fikirlerini kendine saklasa. Öyle yapayım canım bebek arabası önerileri olanlar varsa da yazsın ben çok cahilim bu konuda sonuçta ilk bebeğim :))
Ben tecrübeli değilim, aldım ama iyi olmasını umuyorum artık şimdilik iyi duruyor.bende pazar günü almaya gideceğim benimde ilk bebeğim. önerilen marka model varsa çok yardımcı olursunuz kızlar. yılbaşından sonra zamlanır diye almak istiyorum bende.
Sen prego mu almıştın canım ?Ben tecrübeli değilim, aldım ama iyi olmasını umuyorum artık şimdilik iyi duruyor.E bebek gezdim 2 gün çok çeşit de yoktu açıkçası bilginiz olsun hepsinde de aynıları vardı, başka e bebekleri gezmenize gerek yok bir tane yetiyor İstediğiniz bir marka varsa direkt oranın şubesine ya da satışını yapan çeşit olan bir yere gitmek daha mantıklı. Gözle görünce daha çok anlaşılır oluyor.
Bu arada prego venüs aldım ben.
Evet canım, pusetliSen prego mu almıştın canım ?
Tamam canım bende e bebeğe gitmeyi düşünüyordum bakıcam dediğin modele teşekkür ederimBen tecrübeli değilim, aldım ama iyi olmasını umuyorum artık şimdilik iyi duruyor.E bebek gezdim 2 gün çok çeşit de yoktu açıkçası bilginiz olsun hepsinde de aynıları vardı, başka e bebekleri gezmenize gerek yok bir tane yetiyor İstediğiniz bir marka varsa direkt oranın şubesine ya da satışını yapan çeşit olan bir yere gitmek daha mantıklı. Gözle görünce daha çok anlaşılır oluyor.
Bu arada prego venüs aldım ben.
Bir de ayrıca oto koltuğu almamız lazım herhalde bende bakıyorum şimdi de ay hiç bilgim yokEvet canım, pusetli
Oto koltuğu olarak kullanılan pusetler var ama onlar da kısa süreli oluyor tabi ki. Bizimki max 13 kilograma kadar kullanılabilirmiş. Biz oto koltuğunu şu an almayacağız, pusetiyle idare edeceğiz bir süre araç içi kullanıma da uygun.Bir de ayrıca oto koltuğu almamız lazım herhalde bende bakıyorum şimdi de ay hiç bilgim yok
Benimde göğüslerim kaşınıyor pharmanol kullandım hafifledi birazKızlar benim cildimde mevsimsel olarak kuruluk olurdu fakat şu an çok çok fazla, pul pul dökülüyor. Çenem, burnum, yanaklarım, kaşlarımın altı.. Ne kullanacağımı hiç bilmiyorum artık, sürekli kızarık görünüyorum. Hamilelikte uygun bir nemlendirici var mıdır acaba bunun için? Doktorum vücuduma bepanthol kullanabileceğimi söylemişti krem olarak. Yüzüm için de alabilir miyim aynı markadan ama ben daha önce yüzüm için kullanmadım hiç ürünlerini. Hangisini alabilirim, farklı bir öneri de olur. Cildim çok kötüleşticilt bakımı yaptığım günleri özledim.
Ben kraft tokyo aldım canım. İkili travel sistem. Hantal bir araba değil diğer travel sistemlere göre bakabilirsen bak.Kızlar bebek arabası ve anne kucağı için önerdiğiniz modelleri yazar mısınız?Böylece hepimiz fikir sahibi oluruz
Oto koltuğu bende bakıyorum ama dediğin gibi bende anlamıyorum en iyisi mağazadan gidip yönlendirmeyle bakmak bir de güvenlik sertifikalı olması çok önemliymiş. İsmi vardı ama unuttumBir de ayrıca oto koltuğu almamız lazım herhalde bende bakıyorum şimdi de ay hiç bilgim yok
Tamam canım çok teşekkür ederim ekran görüntüsü alıcam yazanların o modellere gidip bakıcamBen kraft tokyo aldım canım. İkili travel sistem. Hantal bir araba değil diğer travel sistemlere göre bakabilirsen bak.
Oto koltuğu bende bakıyorum ama dediğin gibi bende anlamıyorum en iyisi mağazadan gidip yönlendirmeyle bakmak bir de güvenlik sertifikalı olması çok önemliymiş. İsmi vardı ama unuttum
Ben de öyle bir şey bakayım madem biraz inceleyeyim daha net oturur kafamdaOto koltuğu olarak kullanılan pusetler var ama onlar da kısa süreli oluyor tabi ki. Bizimki max 13 kilograma kadar kullanılabilirmiş. Biz oto koltuğunu şu an almayacağız, pusetiyle idare edeceğiz bir süre araç içi kullanıma da uygun.