- 29 Kasım 2024
- 5
- 5
- 26
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.981
Gerçekten öyle. Normalde takıntısız bi insandım simdi durduk yerde ya öyleyse diyorum.. insallah:)En ufak bir şüphe bıraktılar mı insanın içi içini yiyor zaten ama böylesi daha da stresli inan ki ikiniz içinde. Güzel düşün, dua et, güzel güzel bekle. İnşallah detaylıdan sonra en güzel haberlerle bize anlatmaya gelirsin bebişini.
Benimde kuruluk olmustuKızlar benim cildimde mevsimsel olarak kuruluk olurdu fakat şu an çok çok fazla, pul pul dökülüyor. Çenem, burnum, yanaklarım, kaşlarımın altı.. Ne kullanacağımı hiç bilmiyorum artık, sürekli kızarık görünüyorum. Hamilelikte uygun bir nemlendirici var mıdır acaba bunun için? Doktorum vücuduma bepanthol kullanabileceğimi söylemişti krem olarak. Yüzüm için de alabilir miyim aynı markadan ama ben daha önce yüzüm için kullanmadım hiç ürünlerini. Hangisini alabilirim, farklı bir öneri de olur. Cildim çok kötüleşticilt bakımı yaptığım günleri özledim.
Kullandığınız bir ürünü var mı acaba önerdiğiniz?Yves roche tavsiye edebilirim. Dr umda kozmetiğe karşı. Kendim araştırdım en içeriği temiz o gibi geliyor.
Canım atopik dermatit sebebiyle Bepanthol Sensiderm kullanıyorum memnunum kortizon içermiyor, kaşıntı kabusa dönüşmüştü ilk zamanlar Bepanthol iyi geldiKızlar benim cildimde mevsimsel olarak kuruluk olurdu fakat şu an çok çok fazla, pul pul dökülüyor. Çenem, burnum, yanaklarım, kaşlarımın altı.. Ne kullanacağımı hiç bilmiyorum artık, sürekli kızarık görünüyorum. Hamilelikte uygun bir nemlendirici var mıdır acaba bunun için? Doktorum vücuduma bepanthol kullanabileceğimi söylemişti krem olarak. Yüzüm için de alabilir miyim aynı markadan ama ben daha önce yüzüm için kullanmadım hiç ürünlerini. Hangisini alabilirim, farklı bir öneri de olur. Cildim çok kötüleşticilt bakımı yaptığım günleri özledim.
Günaydın ben hiç bilmiyorum hatta şu pusetler araba koltuğu olarak kullanılıyor mu onu da merak ediyorum :)Kızlar günaydııın , fikrinize ihtiyacım varDaha önceden de baktığım bir bebek arabası indirime girmiş bir bakar mısınız yorumları vs oldukça iyi daha önce deneme fırsatımda oldu ama sizde mutlaka araştırmalarınızda denk gelmişsinizdir olumsuz bir özelliğini gördünüz mü duydunuz mu acaba ? Linkini aşağıya yapıştırdım
Benim bu araba halkında bilgim yok ama biraz büyük gibiKızlar günaydııın , fikrinize ihtiyacım varDaha önceden de baktığım bir bebek arabası indirime girmiş bir bakar mısınız yorumları vs oldukça iyi daha önce deneme fırsatımda oldu ama sizde mutlaka araştırmalarınızda denk gelmişsinizdir olumsuz bir özelliğini gördünüz mü duydunuz mu acaba ? Linkini aşağıya yapıştırdım
İkili test sonrası ben de öyleydim, Kendi kendime düşünürdüm çevreme anlatmazdım belli etmezdim ısrarla çevrem baskı yaptı düşünme sen diye. Ben zamana bıraktım iyi olsunlar diye dua ediyorum her gün bebişlerimiz için şimdi de sürekli hatırlatıp duruyorlar acaba bir şey var mı diye. Bizim stresimiz hiç bitmez, o yüzden sen ekstra yüklenme kendine. İnşallah güzel olacak her şey.Gerçekten öyle. Normalde takıntısız bi insandım simdi durduk yerde ya öyleyse diyorum.. insallah:)
Onlara bakayım o zaman bebek ürünleri de doğaldır diye umut ediyorumBenimde kuruluk olmustu
Bebekler kullanabiliyor içeriği doğal diye mustelanin nemlendiricisini aldım bende onu kullanıyorum kurudukca
Çoğunda kullanılıyor ama sormak lazım alırken. Uyumlu olmayanlar da varmış :)Günaydın ben hiç bilmiyorum hatta şu pusetler araba koltuğu olarak kullanılıyor mu onu da merak ediyorum :)
Travel sistemler çok küçük olmuyor maalesef ben de öyle aldım :) ama katlanma olayı ve tutuş kısmından dolayı çoğunda taşıması rahat oluyor. Hafif olması da önemli tabi.Benim bu araba halkında bilgim yok ama biraz büyük gibi
Katlandiginda boyutları ne kadar oluyor acaba ?
Çok teşekkür ederim, kaşıntı yok ama benimki de normal bir kuruluk gibi durmuyorCanım atopik dermatit sebebiyle Bepanthol Sensiderm kullanıyorum memnunum kortizon içermiyor, kaşıntı kabusa dönüşmüştü ilk zamanlar Bepanthol iyi geldi
Ben fetal dna yaptırdım içim rahat olsun diye. Temiz cıkmıstı. Ancak 17. Haftada bebekte koroid kistler cıkınca bi süphelendim.. yani gereksiz bir süphe muhtemelen biliyorum ama. Dr um bunlar geçici kistler ama gebede görünce down sendromu mu diye fetal dna ya göndeririz ama sen zaten yaptırmıstın temizdi baska bulgu da yok sorun yok dese de. Aklımda hep düsünmeden duramıyorum.. 2 haftaya detaylı usg ye gireceğim..
Evet canım oto koltuğu olarak kullanabiliyorsun 0-6 ay olarakGünaydın ben hiç bilmiyorum hatta şu pusetler araba koltuğu olarak kullanılıyor mu onu da merak ediyorum :)
Aynı tepkileri biz de alıyoruz, ister istemez hevesimiz kırılıyor. Bir şeyin fiyatı bir gün sabit kalmıyor, sürekli bir masrafımız olacak artık, o yüzden ben arabayı aldım zam geleceğini düşündüğüm için. Geri kalanları ufak ufak başlarım diye düşünüyorum.Kızlar bebek arabası, beşik, oto koltuğu gibi büyük eşyaları 2025 gelmeden alın diyorlar zam gelecek diye. Ama eskiler der ya eşyayı erken almayın uğursuzluk getirir gibi yani açıkçası biz eşimle zam gelmeden almak istiyorduk çevremizle paylaşınca çok erken tepkileri alıyoruz erken alınmaz gibi şeyler diyorlar sizce ne yapalım? Siz ne düşünüyorsunuz ?
Evet evet benimde travel sistem ,bebekken daha kullanışlı diye bende öyle aldimTravel sistemler çok küçük olmuyor maalesef ben de öyle aldım :) ama katlanma olayı ve tutuş kısmından dolayı çoğunda taşıması rahat oluyor. Hafif olması da önemli tabi.
Evet tam olarak hevesimizi kırıyorlar. Halbuki aklıma hiç kötü bişey getirmiyorum. Bende alacağım sanırım ya aralıkta şöyle bi çıkıp dolaşıp karar vermek istiyorum.Aynı tepkileri biz de alıyoruz, ister istemez hevesimiz kırılıyor. Bir şeyin fiyatı bir gün sabit kalmıyor, sürekli bir masrafımız olacak artık, o yüzden ben arabayı aldım zam geleceğini düşündüğüm için. Geri kalanları ufak ufak başlarım diye düşünüyorum.
Her şeyden önce bence nasip, kötü düşünmeyelim. Hayatta her şey mümkün evet ama bunun zamanını bilemiyoruz.
Hiç birimiz yaşamayalım böyle bir şeyi.
E bebek gidip deneyin mutlakaBenim bu araba halkında bilgim yok ama biraz büyük gibi
Katlandiginda boyutları ne kadar oluyor acaba ?
Bana da böyle diyorlar bende onlara ocaktan sonra parasını siz verirseniz o zaman alıyom diyorumAynı tepkileri biz de alıyoruz, ister istemez hevesimiz kırılıyor. Bir şeyin fiyatı bir gün sabit kalmıyor, sürekli bir masrafımız olacak artık, o yüzden ben arabayı aldım zam geleceğini düşündüğüm için. Geri kalanları ufak ufak başlarım diye düşünüyorum.
Her şeyden önce bence nasip, kötü düşünmeyelim. Hayatta her şey mümkün evet ama bunun zamanını bilemiyoruz.
Hiç birimiz yaşamayalım böyle bir şeyi.
Ben de pek anlamıyorum açıkçası iyidir kötüdür diye, gittik baktık eşimle boyutu, taşıma kapasitesi, çift yönlü olması vesaire derken eşimin çok beğenmesi sonucuyla da beni de ikna etti alıp çıktıkEvet evet benimde travel sistem ,bebekken daha kullanışlı diye bende öyle aldim
Ama katlandiginda bunun boyutu daha büyük geldi