Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Arkadaşlar merhaba 4 gibi sezaryene girdim genel düşünüyordum biraz korkuyordum ama spinale ikna oldm daha sağlıklı dediler şuan uyuşukluğum geçti tabi ağrılarım var iyiyiz çok şükür herkese hayırlı doğumlar dilerim sağlıcakla bebişlerinize kavuşun inşAllah.
Gozun aydın canım maşallah saglıkla mutlulukla buyusun🫠🧿💙bende genelmı spinalmi secemedım buyuk ıhtımal spınal olacagım sabah.tam neler oluyor musaıt olursan anlatırsan cok ıyı gelecek bana.mesela bacagını hıcmı kıpırdatamıyorsun hıcmı his yok benı bıraz korkutuyor bu bacak olayı.

Ayy kızlaaar ne bereketlı bir hafta,benım stresten mide gitti iyice ejderha gıbı oldu yıne.stresmı heycanmı korkumu ne hıssedıyorum belırsız.hayırlısıyla bı gırıp cıksaydım.Anne olmak zor şeymiş gercekten,Allah hepımıze guc kuvvet versın ınsallah

warcrew warcrew o baskıda kasılma da geçmeye mahkum çok az kaldı bitecek inşallah . Sadece miniğin kokusuyla başbaşa kalacaksın ve sana tüm dünyayı unutturacak buna emin ol az kaldı . O çaba gösteriyor şu an sana kavuşmaya çalışıyor o yüzden böyle bunu düşün ♥️

Ayy kızlaaar ne bereketlı bir hafta,benım stresten mide gitti iyice ejderha gıbı oldu yıne.stresmı heycanmı korkumu ne hıssedıyorum belırsız.hayırlısıyla bı gırıp cıksaydım.Anne olmak zor şeymiş gercekten,Allah hepımıze guc kuvvet versın ınsallah
Oyş evet kuzum gerçekten birden patır patır doğum oldu sen nasılsın hazır hissediyor musun canım 😍

Kızlar annem kocaelinde ben bursadayim. Malum annem çalışıyor, giriş çıkış yaptı geçen ay pozisyon farki için neyse. İzin alamayabilirim diyordu da henüz sormadı, konuştuk diyo ki geleyim mi :d izin verirler mi bilmiyorum, tam da oruca denk geldi bir ay sonra olsaydi keske, bi de ben babamlar gelsin ama kalmasin bi hafta diyodum, babana gelme de denir mi, işte oruca denk geldi yemek yapmiyorlar kendilerine diye konuştu konuştu 😂 dedim sen bilirsin 🥹 sonra kapadik. Ben üvey evlatim herhalde 😂 bu kadar bahane ve nedenden sonra gel de demem zaten keyfi bilir ama bunları da unutmam açıkçası önceliği neyse ben de önceliğimi ona göre ayarlarim artik... Canım sıkıldı içimi dökmek istedim, kv geliyo işte refakatci olarak kp aradı iyi misin diye :d sagolsunlar kendi ailemin yapmadigini görüyorum onlardan,,, neyse çok konustum
Benim de kendi anne babamdan önce kv kp çıktı geldi.. ne yapalım canım. Yanında birilerinin olması mühim şu anda.. sen bunlara takılma şimdi 🥰🥰 bebişe ve doğuma odaklan canım 🥰🥰🥰

Arkadaşlar merhaba 4 gibi sezaryene girdim genel düşünüyordum biraz korkuyordum ama spinale ikna oldm daha sağlıklı dediler şuan uyuşukluğum geçti tabi ağrılarım var iyiyiz çok şükür herkese hayırlı doğumlar dilerim sağlıcakla bebişlerinize kavuşun inşAllah.

Kızlar selam neler yazdığınızı okuyamadım, rahmim çok sertti saatlerce sancı çektim kıvrandım 2-3 cm anca oldu inanıe mısınız. Hiç açılması ve sancısı olmayan biri için berbat bir süreçti sonra 4te sezaryene alındım iyiyiz çok şükür 🙏🏻
Gözünüz aydın kızlaarr😍

Geberiyorum gjgfjkhgjhghj guldugumr bakmayın içim kan ağlıyor hjhjjjb sancilar aşırı sık ve şiddetli geliyo 🥹🥹🥹 inşallah hemen geçer bu aşama :((((
Kız valla an ve an takip ediyoruz seni destekliyoruz senin bebenin sanal ebesi olduk bizde 🤣🤣🤣

Hayırlı olsun 😅nişan mı geldi
Hayır benim lekelenme gelmiş, nolacağımı bilmiyorum 😂😂😂 benimle aynı haftada olan biri canlı yayında doğuruyor.. bu gece sabahı görür müyüm bilmiyorum her an hastane yollarına düşebilirim 😂😂😂 allahım ne enteresan bir gün
Hayır benim lekelenme gelmiş, nolacağımı bilmiyorum 😂😂😂 benimle aynı haftada olan biri canlı yayında doğuruyor.. bu gece sabahı görür müyüm bilmiyorum her an hastane yollarına düşebilirim 😂😂😂 allahım ne enteresan bir gün

Bılmıyorumkı ipektoşum içimin biryeri rahat güzel hissediyorum,bir yanım biraz korkulu,degısık hislerdeyim🥹🥹❤️
Canım benim en tatlı telaşlar heyecanlar ☺️ Yarın mis kokusunu kucağına aldığında her şey daha da güzel olacak 🙏🏻 Rahatlayıp uyumaya çalış yarın en güzel mesain başlayacak 😍💙🌸

Geberiyorum gjgfjkhgjhghj guldugumr bakmayın içim kan ağlıyor hjhjjjb sancilar aşırı sık ve şiddetli geliyo 🥹🥹🥹 inşallah hemen geçer bu aşama :((((
Büşraa senin ağrı eşiğin çok yüksek ben sana diyim çok az kaldı 7-8 e gelmiştir açıklık bişey kalmadı şunun şurasında 10 cm dedin mi 1 saate Bebişin kucağında 🥹 çok güzel ilerliyorsun maşallah 🧿

Back