Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Arkadaşlar merhaba 4 gibi sezaryene girdim genel düşünüyordum biraz korkuyordum ama spinale ikna oldm daha sağlıklı dediler şuan uyuşukluğum geçti tabi ağrılarım var iyiyiz çok şükür herkese hayırlı doğumlar dilerim sağlıcakla bebişlerinize kavuşun inşAllah.
Geçmiş olsun canım inşallah hem sen hem bebeğin iyidir sağlıkla evinize çıkarsınız. Planlı mıydı

warcrew warcrew bırak telefonu bırak telefonuuu 🤣🤣🤣 doktor hadi ıkın diyecek Buda dur kk bişey yazmam lazım diyecek 🤣🤣
Dur önce kk sorayım öyle ikincam ajxbajxhsuhdusgsisjiwhsiwjsihdd yahu sancıları daha çekilir kılıyor burda konuşmak zaten kalkamiyorum nsbxjsbdjdhjdjd

Sıkıntı yok ya çok kasmiyorum kendimi işte sancı pik noktasına gelince bile kendimi fazla sıkmadan başka yerlerimi sıkıyorum ki açılmayı engellemesin fazla diye elimden başka bişi gelmiyo zaten 😂
Merak etme sadece pik nokta 8/10 arası oluyor sonrası ağrın geçip ıkınmaya dönecek nefes al ve çömel pik seviyede ♥️

Merak etme sadece pik nokta 8/10 arası oluyor sonrası ağrın geçip ıkınmaya dönecek nefes al ve çömel pik seviyede ♥️
Kiz nereye comeleyim :((((((( nst bağlı, cikarmaya ok değiller jsndjd cikarsam anlarlar çünkü nstyi de bi açtılar sesini bomba patluyo kafamda gelsin dicem biraz kisabilir miyiz diye ama totom yemiyo şimdi kalkma dediler zaten suyum da geldi azar azar akiyo ugrasamam çeneleriyle 😂 yatakta köylü oturuşumu yaparım belki bilmiyorum 😂

warcrew warcrew canım benım bız yanındayız maşallah sana ınsallah pıtırcıgımız bır saate gelır saglıcakla🥰🐰hiç korkma annenı babanıda kafanı takma senın bır numaralı panpam gelmek uzere şuanda yolda suyunu patlatmıs🫠kımseye ıhtıyacın yok bız kafınlar cok gucluyuz hafı bır avazda kurtul ınsallah🙏🙏

Back