Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Kız bırak biraz da kendin bişeyleri teklif et hem açılman çoğalır esnersin rahat edersın . Onlar kendi kafalarına göre yönetiyor bi risk yoksa kalk ve yürü çok iyi gelecek emin ol

Sancı geldiği an secde pozisyonuna eğil direk daha hafif geçiyor bende işe yaramıştı

Arkadaşlar merhaba 4 gibi sezaryene girdim genel düşünüyordum biraz korkuyordum ama spinale ikna oldm daha sağlıklı dediler şuan uyuşukluğum geçti tabi ağrılarım var iyiyiz çok şükür herkese hayırlı doğumlar dilerim sağlıcakla bebişlerinize kavuşun inşAllah.

Amaaan kız mis gibi doğuruyorsun buna mı canını sıkacaksın boşver kim olursa olsun senden bebeğinden kıymetli değil. Hem eşin var bak kv hemen geliyor sorun yok ben senin adına çok sevindim sağlıkla normal doğumu bekleyebilecek durumda sen de bebiş de demekkine güzel

Sancı geldikçe derin nefesler al 4-8 saniye kuralını uygulamaya çalış her sancıda bebeğe yaklaştığını düşün, pelvik bölgeni tamamen rahat bırakmaya odaklan hiç kendini kasmazsan ordaki kaslar gevşeyecek bebeğini alacaksın kucağına ve 5-6 cm açıklık çok güzel ilerledin demek. 10 cm olunca zaten doğumhaneye alırlar 2-3 ıkınmada biter doğumhane kısmı çok hızlı geçecek

Hadi hayırlı haberler bekliyoruz

Hayırlı olsuun Allah analı babalı büyütsün

Maşallah biri daha doğurmuş sağlıkla büyüsün inşallah

Geçmiş olsun canım çekti k şükür atlattım sende

Harekete izin olsa çömelip vs daha iyi karsilicam da yok nstnin kablosu da uzun gizli mi yapsam kabxuwdkjd kaç dkda bir gelip bakiyorlar bilmiyorum ki onu bilsem nstnin yaninda cokerdim yere

Harekete izin olsa çömelip vs daha iyi karsilicam da yok nstnin kablosu da uzun gizli mi yapsam kabxuwdkjd kaç dkda bir gelip bakiyorlar bilmiyorum ki onu bilsem nstnin yaninda cokerdim yere
Nst etkilenir öyle ya sanki kayar probe lar zaten hemen

Bence hemşireler geldiğinde söyle ben yürümek istiyorum böyle ağrılar zorlamaya başladı diye, anlayış göstereceklerdir ama sanırım saat başı falan nst gerekli.

şuan bebeğin strese girmediğinin iyi olduğunun tek kanıtı Nst deki bebek kalp atımları, o yüzden bişey de diyemiyorum haklılar takip etmekte

Oyş merhaba hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın kızlar iyi olmanıza çok sevindim

Hayırlı olsun canım gözün aydın

Gözün aydin canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ay ben de dogururken acim diye agliyodum cok actim ama dayanamiuodium, hemsire meyve suyu icebilirsin demisti bi sorsana
Yurtdışı prosedürler farkli galiba ya oruçlu gibi olacaksın dediler ((((((muhtemelen ben de açım diye aglicam sjxbsjbdjd
Evet bebek tepik atinca kesildi anlık ötmeye başladı falan yine tepince birden nabiz kesiliyor veya 250 lere cikiyo falan garip nsndjdjdj

Dedim ama aktif doğum şeyine geçmiş herhalde o yüzden nst ile izliyolar

Sen doğumuna odaklan canım düşünme bunları seni çok iyi anlıyorum benimde ne kv de hayır var ne de annemden eşi nasıl olsa hallediyor modunda üstelik aynı binada oturuyoruz bir kere yukarı çıkıp yardıma ihtiyacın var mı vs diye bir şeyime destek çıkmadı O da bıktı gerçi artık kardeşimin çocuğuna bakıyor yoruluyor ama bir desteğini göremedim ilk doğumumda gelip kalmıştı hastanede ama açıkçası şimdi gelmesini de istemiyorum hem yorulmasın hem de kendim rahat edemiyorum resmen insanları uğraştırıyorum diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…