- 22 Ekim 2024
- 1.330
- 3.159
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #29.541
Kendimi kurban ettim kwbsjwjdosjkdkdkfwarcrew kız biz seninle aynıydık Allahmmm noluyo yaaa…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi kurban ettim kwbsjwjdosjkdkdkfwarcrew kız biz seninle aynıydık Allahmmm noluyo yaaa…
Mantikli evet ama bana sehir hastanesindeki ebenin kendisi soledi. Enerji verecek bseler getir ve ye dedi bende şaşirmiştim hattaBence olur da aksilik olur allah korusun sezaryene döner diye yasaktır
Hep yemek yiyip gidersin diye düşündüm ben sezaryen ihtimaline karşı öyle yapmış olabilirler bazı hastaneler öyle yapabiliyor sezaryen olacağından değilde gerçekten gizliden bişey yiyemez misin büşracım aç karnına gücün azalabilirAçım ama ya açken nasıl dogurabilirim çok saçmaoruçlu gibi yeme içme yasak dediler
Kiz cokmu sanci oluyo 66 da?Nstye döndüm sancı gelince pik noktası 66 görüyor, ve gebermesem de gebermenin eşiğinde sayilirim iahxjshdjsjdsjdjdj sanci yokken bile minimum 35 cikiyo zaten daha aşşağıya inmedi hiç kim sormuştu nstyi hatırlamıyorum jshdjsjdkdk
Kahvaltı yapip çıkmıştım evden öğlen ama az yedim açıkçasıHep yemek yiyip gidersin diye düşündüm ben sezaryen ihtimaline karşı öyle yapmış olabilirler bazı hastaneler öyle yapabiliyor sezaryen olacağından değilde gerçekten gizliden bişey yiyemez misin büşracım aç karnına gücün azalabilir
Oyy dök içini kuzum dökKızlar annem kocaelinde ben bursadayim. Malum annem çalışıyor, giriş çıkış yaptı geçen ay pozisyon farki için neyse. İzin alamayabilirim diyordu da henüz sormadı, konuştuk diyo ki geleyim mi :d izin verirler mi bilmiyorum, tam da oruca denk geldi bir ay sonra olsaydi keske, bi de ben babamlar gelsin ama kalmasin bi hafta diyodum, babana gelme de denir mi, işte oruca denk geldi yemek yapmiyorlar kendilerine diye konuştu konuştudedim sen bilirsin
sonra kapadik. Ben üvey evlatim herhalde
bu kadar bahane ve nedenden sonra gel de demem zaten keyfi bilir ama bunları da unutmam açıkçası önceliği neyse ben de önceliğimi ona göre ayarlarim artik... Canım sıkıldı içimi dökmek istedim, kv geliyo işte refakatci olarak kp aradı iyi misin diye :d sagolsunlar kendi ailemin yapmadigini görüyorum onlardan,,, neyse çok konustum
Kahve icecegine bseler yeseydin yaKahvaltı yapip çıkmıştım evden öğlen ama az yedim açıkçasıyolda cikolata falan bi o kadar
sağlık olsun bari bebis çabuk doğsun da kurtulayım şu halimden
![]()
Ya biri 2 tüp 20ml bişiler dedi diğeri geldi nstye bakan diyo ki sancın var zaten biz müdahale etmeyiz akxbjwjdks anlamadim ki suni takan yok hâlâ inşallah bu muayene yarım saate bir falan değildir en azından bir saate falan olsa yine iyiKiz cokmu sanci oluyo 66 da?
Suni sanci alacakken bile sende neşenin eksilmemesimaşallah tü tü tü
Bence kendi acilmanin tamamlanmasini bekliolar. Belki insallah suniye gerek duymayacaklarYa biri 2 tüp 20ml bişiler dedi diğeri geldi nstye bakan diyo ki sancın var zaten biz müdahale etmeyiz akxbjwjdks anlamadim ki suni takan yok hâlâ inşallah bu muayene yarım saate bir falan değildir en azından bir saate falan olsa yine iyiaşırı rahatsız edici tek kötü yani budur herhalde benim açımdan yani
Babam çok öyle biri değil malesef :d kusmuyorum anneme ama önceliği evdekilerin ne yiyeceği ise çok da ön planimda yer almaz artık. Elleri ayaklari var istediklerinde yemekler yapabildiklerini biliyorum zaten :d herkes kendi istediği gibi yaşasın salladım gittiOyy dök içini kuzum dökbosver anne herzaman candır kızma küsme anneye
babanda gelse uzun sure kalinmayacagini biliyordur heralde malum evde bebek var sen lohusa olcaksin falan filan. Neyse sen simdi hassassin kendini bebegini dusun guclu olki kimseye ihtiyacin olmasin
![]()
Diğer tarafa döneyim ordan da tokatla beni skxbsjdhjsjxidjKahve icecegine bseler yeseydin ya![]()
Çikolata kaplı hurmaları yemiş miydin içinde kalmasa iyiydi Ahhshdjjd ne alemdesin şimdi girebildim benAçım ama ya açken nasıl dogurabilirim çok saçmaoruçlu gibi yeme içme yasak dediler
Yedim de doyurmuyo ki iyice acıktım sakasiz sjxbshbdjdjÇikolata kaplı hurmaları yemiş miydin içinde kalmasa iyiydi Ahhshdjjd ne alemdesin şimdi girebildim ben
Kıyamam sana sık dişini doğur sen sonra istediğin kadar yersinYedim de doyurmuyo ki iyice acıktım sakasiz sjxbshbdjdj
İçtiğin kahveyi unutma hahdhhdhjdKahvaltı yapip çıkmıştım evden öğlen ama az yedim açıkçasıyolda cikolata falan bi o kadar
sağlık olsun bari bebis çabuk doğsun da kurtulayım şu halimden
![]()
belki kv güvenmiştir çalışıyormuş işi gücüde çoktur benim annemi çağırsam oda gelemez çalışıyorum der çocuk okula gidiyor kız var evde tek kalamaz vs gelemez yaniKızlar annem kocaelinde ben bursadayim. Malum annem çalışıyor, giriş çıkış yaptı geçen ay pozisyon farki için neyse. İzin alamayabilirim diyordu da henüz sormadı, konuştuk diyo ki geleyim mi :d izin verirler mi bilmiyorum, tam da oruca denk geldi bir ay sonra olsaydi keske, bi de ben babamlar gelsin ama kalmasin bi hafta diyodum, babana gelme de denir mi, işte oruca denk geldi yemek yapmiyorlar kendilerine diye konuştu konuştudedim sen bilirsin
bu kadar bahane ve nedenden sonra gel de demem zaten keyfi bilir ama bunları da unutmam açıkçası önceliği neyse ben de önceliğimi ona göre ayarlarim artik... Canım sıkıldı içimi dökmek istedim, kv geliyo işte refakatci olarak kp aradı iyi misin diye :d sagolsunlar kendi ailemin yapmadigini görüyorum onlardan,,, neyse çok konustum
Kıyamam ben sana şimdi sen onları düşünme sen kendi sürecine odaklan. Bebeğini kucağına alacaksın onun hayalini kur. Kv yanındaymış Allahtan dediğim gibi sen sonucu düşün kuzum geçer bugünlerKızlar annem kocaelinde ben bursadayim. Malum annem çalışıyor, giriş çıkış yaptı geçen ay pozisyon farki için neyse. İzin alamayabilirim diyordu da henüz sormadı, konuştuk diyo ki geleyim mi :d izin verirler mi bilmiyorum, tam da oruca denk geldi bir ay sonra olsaydi keske, bi de ben babamlar gelsin ama kalmasin bi hafta diyodum, babana gelme de denir mi, işte oruca denk geldi yemek yapmiyorlar kendilerine diye konuştu konuştudedim sen bilirsin
Kv de çalışıyor izin vermezlerse gider rapor alırım yine gelirim dedi ve şuan yolda zaten eşim getiriyor :d doğum yapıyorum diyorum geleyim mi diye bir soru sorulmamali bence. Kızkardeşim 24 yaşında kızı asel var bi tek ayak bağı o da yemek yapmasina asla engel değilbelki kv güvenmiştir çalışıyormuş işi gücüde çoktur benim annemi çağırsam oda gelemez çalışıyorum der çocuk okula gidiyor kız var evde tek kalamaz vs gelemez yani