Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
O kadar durdun martı göremeden doğuruyorsun 🫠 sağlıkla bi avazda kucağına al inşallah ipek kızı 🥰 çok ağrı yapıyor mu sancılar nstde kaç çıkıyor
Nstye tersim şuan:( ama sancılı baya ona eminim nsbdjsnxjd kendim olccem şimdi kac dkda bir yukseiyo diye suresini sayamadim henuz. İnşallah umarım,🥰🥰🥰
Ayy doğuruyon mu canımm? hadi bir avazda sağlıkla gelsin inşallah bebişin. Dualarım seninle 🤲
Dedim yeto geldim yatış verdiler kabul ettim, diğer yattığımdan on kat iyidir diye düşünüyorum 😅 inşallah 🥰 🥰 🥰

Nstye tersim şuan:( ama sancılı baya ona eminim nsbdjsnxjd kendim olccem şimdi kac dkda bir yukseiyo diye suresini sayamadim henuz. İnşallah umarım,🥰🥰🥰

Dedim yeto geldim yatış verdiler kabul ettim, diğer yattığımdan on kat iyidir diye düşünüyorum 😅 inşallah 🥰 🥰 🥰
🧘‍♀️ şu hareket açılmayı baya hızlı ilerletiyormuş arkadaşım bağdaş kurup bacakları yukarı aşağı indirmek fikir olsun umarım en hızlı şekilde sürecini tamamlarsın 🤲🏻♥️

Ay kızlar dün en son öğlen girdim 16 sayfa olmuş neler olmuş öyle doğuran dogurana 😍😍 @diazem07 @Sincapgiller @Begonvil9699 @Ebussshhh başka unuttuğum oldu mu adaba hızlı hızlı geçtim sayfaları kızlar gözünüz aydın çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah hadi bakalım darısı başımıza inşallah 🙏🏻
@papatya113 girmemiş kuzum yoğunluktan başını kaldıramadı herhalde 🌸
@imagination forever kuzum sana da bol bol dua ediyorum bir an kaçırdım sandım doğumun perşmbe gibi aklımda kalmış yarınmış hayırlısıyla sağlıcakla kolaylıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🙏🏻 😍💙🌸

warcrew warcrew kız büş şoka girdim ben seni Mart ta bekliyordum doğumun mu başladı 😍 Canım benim Allah bir avazda kurtarsın sağlıcakla gelsin kuzucuk güzel haberlerini bekliyoruz 😍🌸
Hee el birliği ile yolladılar beni okumadın mi jsxbuwhsjshdkdjdi
Sancı ya dayanırsan doğurması kolay gerçekten ıkınıyorsun sadece çıkıyor hissetmezsin bile sonra harika bir rahatlama gelecek iyiki diyeceksin👍🤲🏻
Ikınma ile sancı geçişi tam olarak ne zaman oluyo acaba skdbjendjd benim tek sancı şuan o da geldiğinde sıkıntı 1 dk sürmüyor pik noktasi
yürüyüş yap kız öyle tamamen yatar pozisyonda durma inan hem sıkılırsın hemde sancın arttığında çekilmez . Hemşirenin muayene aralığında geri yatıp nst yi bağlarsın 😁
Kiz açılma bir saat gecmedi kendi kendine 5-6 oldu bile, o yüzden dogumun başlamış yatman lazım dedi hemşire, biraz zaman geçsin değişiklik olmazsa muayene ettiklerinde anlarım zaten, dayanamiyorum oda içinde biraz turlayayim diye jsbdjsjdkdjdk

🧘‍♀️ şu hareket açılmayı baya hızlı ilerletiyormuş arkadaşım bağdaş kurup bacakları yukarı aşağı indirmek fikir olsun umarım en hızlı şekilde sürecini tamamlarsın 🤲🏻♥️
Ben masada dahi yer sofrasında oturur gibi oturan bir keko olduğum için gebelik boyu da oturdum hep böyle jsbdjsndjsjj belki ondan 3 olarak başladı macera 😂😂

Refakatçi kv gelcek de onun yanında mi muayene edecekler beni acaba ? Ben dicem muayene geldiklerinde çıksın odadan rahatsız olurum o kadar da değil 😂
😂 benim ameliyatımın ortalarına doğru, eşimin eniştesi yanıma geldi destek olmak için. Aynı hastanede doktor o da. 1-2 dk durdu sadece. Çıkınca başımda duran sağlıkçı kadına sordum ki benim altım açık mıydı 😂 kadın güldü. yok dedi sadece karnın açık. 😅

Pembemsi lekelenme olmuştu bende canım sonrada su gelerek direk doğum başlamıştı çatı muayenesi bazen doğumu tetikleyebilir bende tetikliyor mesela o yüzden doktor değiştirdim 🤦🏻‍♀️
Hemen mi başladı? Ayy dur korktum şimdi 😱😱😱 ama hiç sancı mancı da yok onu ne yapacağız yaa 😫😫😫 doğuruyor gibi de hissetmiyorum kendimi 🥰😂😂

Hee el birliği ile yolladılar beni okumadın mi jsxbuwhsjshdkdjdi

Ikınma ile sancı geçişi tam olarak ne zaman oluyo acaba skdbjendjd benim tek sancı şuan o da geldiğinde sıkıntı 1 dk sürmüyor pik noktasi

Kiz açılma bir saat gecmedi kendi kendine 5-6 oldu bile, o yüzden dogumun başlamış yatman lazım dedi hemşire, biraz zaman geçsin değişiklik olmazsa muayene ettiklerinde anlarım zaten, dayanamiyorum oda içinde biraz turlayayim diye jsbdjsjdkdjdk
İyi yapmışlar kuzu hadi sağlıcakla gelsin İpek kuzu 💖🌸🙏🏻

Cnm.sanci odasindamisin normal odadamisin eşin yaninda mi bide telefona izin vermisler allahtan
Erko yasak masmalesef sjdbjdndjd kendi odam duşu vs var şehir hastanesi hepsi böyle zaten galiba. Diğeri gibi değil tek kişilik oda refakatçi kv gelcek onu almaya gittiler zaten. Telefona bişi demiyoslr aynen özel oda diye herhalde doğum burda mi olur o an başka odaya cekerler mi bilmiyorum 🤭
İyi yapmışlar kuzu hadi sağlıcakla gelsin İpek kuzu 💖🌸🙏🏻
İnşallah 🥰

Neden öyle söyledi ki? İnternette çoğu doktor son 2 saat kala bile dönebilir diyorlar.
Bilmiyorum ki kendi doktorum izinliydi baska doktora gittim hatta haftaya tekrar cagirdi. Ondan sonraki hafta kendi doktoruma gidip bi gorusucem bakalim. Her zaman makat gelisti hicbi zaman donmedi ondan oyle dedi belki de

Açım ama ya açken nasıl dogurabilirim çok saçma:( oruçlu gibi yeme içme yasak dediler
Bana burdaki ebe yaninda biskuvi kek falan getir dogumu beklerken yersin demisti. Yani niye hepsinde farkli.kurallar var nekdr sacma ya
Erko yasak masmalesef sjdbjdndjd kendi odam duşu vs var şehir hastanesi hepsi böyle zaten galiba. Diğeri gibi değil tek kişilik oda refakatçi kv gelcek onu almaya gittiler zaten. Telefona bişi demiyoslr aynen özel oda diye herhalde doğum burda mi olur o an başka odaya cekerler mi bilmiyorum 🤭

İnşallah 🥰
Yani oda bize özelse neden erkek almiolar anlamis degilim😀 gercekten masmalesef olmuş 😀

Ben masada dahi yer sofrasında oturur gibi oturan bir keko olduğum için gebelik boyu da oturdum hep böyle jsbdjsndjsjj belki ondan 3 olarak başladı macera 😂😂
Bilmeden de olsa sen doğuma baya yatırım yapmışsın arkadaşım 🤣🤣🤣 5 cm aktif faz asıl yeri atlatmışsın zaten 8 cm sonrası çok hızlı direk ıkınma hissin gelir ıkınmadan sonrası en fazla 30 dk rahat ol 🤲🏻♥️

Bana burdaki ebe yaninda biskuvi kek falan getir dogumu beklerken yersin demisti. Yani niye hepsinde farkli.kurallar var nekdr sacma ya
Yani oda bize özelse neden erkek almiolar anlamis degilim😀 gercekten masmalesef olmuş 😀
Ya odalar aşırı uzak değil özel oda ama belki ses mes geliyodur diye olabilir koridorda erkek gezsin istemiyorlar anlayabiliyorum ben de başka erkek istemezdim şahsen 😂 çok ayrı yerler değil çünkü
Bence olur da aksilik olur allah korusun sezaryene döner diye yasaktır
Sanırım ondan ama bilemedim sjxhsdjks
Bilmeden de olsa sen doğuma baya yatırım yapmışsın arkadaşım 🤣🤣🤣 5 cm aktif faz asıl yeri atlatmışsın zaten 8 cm sonrası çok hızlı direk ıkınma hissin gelir ıkınmadan sonrası en fazla 30 dk rahat ol 🤲🏻♥️
Ay inşallah inşallah gerginim bari oluyosa hızlı olsun inşallah ❤️

Kontrol ettiler az önce yine hala 5-6 dediler suni vercekler galiba ama ne zaman bilmiyorum 😂 neden acele ediyolar kalkıp yurusem zaten artacak şaka gibi gerçekten çok saçma aşırı sırf bundan bile özele gidilir.....

Benim lekelenmeler biraz daha arttı, şimdi halen sancı yok.. Bebek hareketlerini takip ediyorum artık, ben yarın sabah gideyim en iyisi doktora 😂😂😂 bana pazartesi kontrole gel demişti, pazartesiyi beklemeyeceğiz galiba 😂😂😂

Back