- 22 Ekim 2024
- 1.330
- 3.164
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.501
Kağıtta grafik oluyor doktor yorumluyor. Üstteki grafik bebeğin kalp atışı alttaki sancı oradan bakabilirsin kaç değerinde olduğuna
Neden öyle söyledi ki? İnternette çoğu doktor son 2 saat kala bile dönebilir diyorlar.Merhabalar doguranlara bebisleriyle uzun saglikli omur diliyorum, dogumunu bekleyenler de insallah saglikla kucagina alirlar bebislerini
Bugun 34+1 oldum doktor randevum vardi. Bebis hala makat gelis doktor bu zamandan sonra donmeyebilir dedi. Sizin bebisler kac haftadan sonra dondu acaba
Zaten bebek harketlendiğinde olmuş kıpraşmalar. Evet sıkıntı yok canımEki Görüntüle 3551159 Böyle benimki o zaman dikkate değer bi sancı yok demek demi
Çok güzel geçecek, kolaylıkla doğum olacak inşallahh dua ediyorum size Allah yardımcımız olsunOdaya aldilar, ama yürüyüş vs yok yatiyom nstye bagladilar hüü
Canımm ne yapacaklarmıs sunı falanmı verecekler?yarımı dogurcak resmen bu hafta bungıdısleOdaya aldilar, ama yürüyüş vs yok yatiyom nstye bagladilar hüü
Evet biliyorum sürekli girip bakıyorum yogunkuktandır inşallahSalıdan beri girmemiş umarım iyidir
Maşallah sen bitirmişsin bu sancı işini nerdeyseBilgilendiriyorum bunu yaparken kafam dağılıyor, yürümeme izin yokmus çünkü açılma acilde 3 tü evet ama yatış verene kadar 5-6 olmuş öyle diyolar
Hadi canım inşallah bir avazda sana güveniyoruz.Bilgilendiriyorum bunu yaparken kafam dağılıyor, yürümeme izin yokmus çünkü açılma acilde 3 tü evet ama yatış verene kadar 5-6 olmuş öyle diyolar
Ayyy öyle mi diyosunMaşallah sen bitirmişsin bu sancı işini nerdeysebir doğması kalmış en kolay kısım
O kadar durdun martı göremeden doğuruyorsunBilgilendiriyorum bunu yaparken kafam dağılıyor, yürümeme izin yokmus çünkü açılma acilde 3 tü evet ama yatış verene kadar 5-6 olmuş öyle diyolar
Ayy doğuruyon mu canımm? hadi bir avazda sağlıkla gelsin inşallah bebişin. Dualarım seninleBilgilendiriyorum bunu yaparken kafam dağılıyor, yürümeme izin yokmus çünkü açılma acilde 3 tü evet ama yatış verene kadar 5-6 olmuş öyle diyolar
Ayyy öyle mi diyosunumitleniyorum inşallah bu kadar hızlı geçer devamı da biraz korkmuyo da değilim hayırlısı olsun
He iyi çok şükürZaten bebek harketlendiğinde olmuş kıpraşmalar. Evet sıkıntı yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?