Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Kağıtta grafik oluyor doktor yorumluyor. Üstteki grafik bebeğin kalp atışı alttaki sancı oradan bakabilirsin kaç değerinde olduğuna

image.webp
Böyle benimki o zaman dikkate değer bi sancı yok demek demi

Merhabalar doguranlara bebisleriyle uzun saglikli omur diliyorum, dogumunu bekleyenler de insallah saglikla kucagina alirlar bebislerini 😍
Bugun 34+1 oldum doktor randevum vardi. Bebis hala makat gelis doktor bu zamandan sonra donmeyebilir dedi. Sizin bebisler kac haftadan sonra dondu acaba 🥲
Neden öyle söyledi ki? İnternette çoğu doktor son 2 saat kala bile dönebilir diyorlar.

Bilgilendiriyorum bunu yaparken kafam dağılıyor, yürümeme izin yokmus çünkü açılma acilde 3 tü evet ama yatış verene kadar 5-6 olmuş öyle diyolar 🥹
O kadar durdun martı göremeden doğuruyorsun 🫠 sağlıkla bi avazda kucağına al inşallah ipek kızı 🥰 çok ağrı yapıyor mu sancılar nstde kaç çıkıyor

Ay kızlar dün en son öğlen girdim 16 sayfa olmuş neler olmuş öyle doğuran dogurana 😍😍 diazem07 diazem07 Sincapgiller Sincapgiller Begonvil9699 Begonvil9699 Ebussshhh Ebussshhh başka unuttuğum oldu mu adaba hızlı hızlı geçtim sayfaları kızlar gözünüz aydın çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah hadi bakalım darısı başımıza inşallah 🙏🏻
papatya113 papatya113 girmemiş kuzum yoğunluktan başını kaldıramadı herhalde 🌸
imagination forever imagination forever kuzum sana da bol bol dua ediyorum bir an kaçırdım sandım doğumun perşmbe gibi aklımda kalmış yarınmış hayırlısıyla sağlıcakla kolaylıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🙏🏻 😍💙🌸

warcrew warcrew kız büş şoka girdim ben seni Mart ta bekliyordum doğumun mu başladı 😍 Canım benim Allah bir avazda kurtarsın sağlıcakla gelsin kuzucuk güzel haberlerini bekliyoruz 😍🌸

Sancı ya dayanırsan doğurması kolay gerçekten ıkınıyorsun sadece çıkıyor hissetmezsin bile sonra harika bir rahatlama gelecek iyiki diyeceksin👍🤲🏻
Ayyy öyle mi diyosun 🥹🥹 umitleniyorum inşallah bu kadar hızlı geçer devamı da 🤭 biraz korkmuyo da değilim hayırlısı olsun 🥰

Back