Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Nansjsbdhdbdj suyum gelseydi de böyle yapardım büyük ihtimalle çünkü su komple bosalsa bile hastahanede max 24 saate kadar bekletiyorlar yine diye ona guvenerek 15 dk kahveden bişi olmaz dedim jsnxnxndjdjd

Çıkış islemleri yapiyoruz şuvan ajsbejebjdjd kefirimi ve cikolata kapli hurma almıştım onu alıyorum akbduwhdjshsjs hâlâ bogazimi dusunuyo oluşum kac puan
100 puan ahahhahahha enerjini severim be hadi bakalım çikolata kaplı hurmalarını yerken haber etmeyi unutma ahhahahjaj

Kanama lekelenme olunca hastaneye gel demisti doktorum bana, gelmekte olabilir :)
Ben de mama veriyorum hala, sarilikla birlikte basladik, sonra kilosunu begenmedi doktorum, hem sagiyorum artsin diye, onu destek olarak veriyorum, hem de ustune bir iki defa da mama veriyorum. İlk baslarda cok zorladi mama verme dusuncesi, esim gitti bebek tartisi aldi, surekli emdi mi mama verelim mi sorulari, sut yaptigi bilinen her seyi yiyip iciyordum, gunde 3 defa power pumping yapiyordum ama stresten herhalde artmadi sutum. Simdi saldim biraz, sadece brewers yeast iciyorum destekleyici olarak bir de postnatal bir multivitamin. Mamayi da geceleri uyutucu olarak kullaniyorum, eger cildirmadigi bir geceyse sute gore biraz daha fazla uyuyor normal kilosuna ulasana kadar boyle artik

Kuzu boşver onları, uğraşma. Robota bağlamışlar iyice. Nabız benim de 140 çıktı doktor normal dedi. 120 - 160 arası olması gerekiyormuş diye biliyorum. Benim doktor mu yanlış biliyor acaba. Hatta geçen 138 çıkınca neden tam ortası değil diye bozulmuştum

Kavuştuk çok şükür benim yaramaz anne karnında kaka yapmış bir de kordon boynuna dolanmış iyi ki tam zamanında aldık ve normal denemedik dedi doktor
Gözün aydın canıımmm çok şükür kavuşturana tadını çıkar. Kakasını bile yaptıysa kocaman insan olmuş orada herşeyin güzel geçtiğine gerçekten tam zamanında ilerlediğine çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…