Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Kizlar herkesi tek tek tebrik edemedim, yeni dogan bebislerimiz hosgeldiler💕 annelerimiz hemencecik toparlanmaniz dilegiyle 🙏 ucuncu haftada bir atak donemi varmis, isiga sese duyar gelistiriyoruz, 2 gundur hic uyumadim, saat basi emzirdim ya da mama verdim bir sure, gecende ictigim anne cayi gaz yapip midemi bozmustu, simdi de rezene mahvetti, ne bir sey yiyebildim ne su icebildim, surekli gaz, ishal, agri bir yandan cocuk 1 saatten uzun sure uyumuyor, asla koynum disinda bir yerde durmuyor, tuvalete bile zor gittim. Esimin beli tutuldu hic bir ise yaramadi, beni delirtti. Zaten ise geri dondu diye yardimlari da sifira indi 😤
En son bebek memede agliyor, ben de yukarda hungur hungur, kedi bile stresten 200 gram vermis ev oyle bir kaostu😂
Yarin dogumu olanlara da simdiden kolayliklar diliyorum, guc sizlerle olsun🙏
warcrew warcrew ben de suyum geldikten sonra bu son kahvemdir sicak sicak icebilecegim diyip bi decaf yapmistim kendime, keske bir tane daha icseymisim diyorum😂
Bir arkadas yazmisti, hadi dogurun da artik kaka rengi konusalim diye, evet kizlar, bekliyoruz, telefonumda gun gun rengarenk kaka fotolari var 😂
Nansjsbdhdbdj suyum gelseydi de böyle yapardım büyük ihtimalle çünkü su komple bosalsa bile hastahanede max 24 saate kadar bekletiyorlar yine diye ona guvenerek 15 dk kahveden bişi olmaz dedim jsnxnxndjdjd

Çıkış islemleri yapiyoruz şuvan ajsbejebjdjd kefirimi ve cikolata kapli hurma almıştım onu alıyorum akbduwhdjshsjs hâlâ bogazimi dusunuyo oluşum kac puan
100 puan ahahhahahha enerjini severim be ❤️ hadi bakalım çikolata kaplı hurmalarını yerken haber etmeyi unutma ahhahahjaj

Kızlaarrr herkese merhabalar 🥰🥰🥰 bir şey soracağım sizlere, dün çatı muayenesi yaptırdım, normal doğum için sıkıntı yok denildi. Eve gelince biraz yürüyüş ve pilates yaptım, gece ve şimdi kahverengi lekelenmeler oldu? Bu ne demek bilgisi olan var mı? Geliyor mu gelmekte olan?
Kanama lekelenme olunca hastaneye gel demisti doktorum bana, gelmekte olabilir :)
Başlarda çok zorlanıyordum, gecenin bir vakti uyan, emzir, memeyi alamasın, sinir yapsın alamayınca vieee diye ağlasın 😅 Annem olmasa ne yapardım bilmiyorum işin açığı. Yavaş yavaş bir düzen oluşturmaya başladık. Oğluş da ben de alıştık birbirimize. Tek üzüntüm mama meme eşliğinde gitmek. Kilosu 2900dü doğarkeb ve sütüm hemen gelmedi sarılık riskine karşı ilk gün mama başlattılar
Ben de mama veriyorum hala, sarilikla birlikte basladik, sonra kilosunu begenmedi doktorum, hem sagiyorum artsin diye, onu destek olarak veriyorum, hem de ustune bir iki defa da mama veriyorum. İlk baslarda cok zorladi mama verme dusuncesi, esim gitti bebek tartisi aldi, surekli emdi mi mama verelim mi sorulari, sut yaptigi bilinen her seyi yiyip iciyordum, gunde 3 defa power pumping yapiyordum ama stresten herhalde artmadi sutum. Simdi saldim biraz, sadece brewers yeast iciyorum destekleyici olarak bir de postnatal bir multivitamin. Mamayi da geceleri uyutucu olarak kullaniyorum, eger cildirmadigi bir geceyse sute gore biraz daha fazla uyuyor😅 normal kilosuna ulasana kadar boyle artik

Tavırlarına sokayım bunlarin afedersiniz kizlar... Poliklinik almiyo da acilden girebildin dediler. Dedim gireyim bi bakayim tavirlar falan başka insanlara hemşire vs dahil herkese kaba davranislar. Rahatsız olduk eşimle zaten direkt normalde yatış yapmayı düşündüğüm hastahaneye gidicez eşyaları da alıp. Yatış verirse yatarım artık napayım bunlarin eline düşeceğime....

Bi de gelmisken ebeye ugradim tansiyon olcmeye tansiyon normal 110//90 nabız 140 çıktı yüksek dediler fikri olan var mi
Kuzu boşver onları, uğraşma. Robota bağlamışlar iyice. Nabız benim de 140 çıktı doktor normal dedi. 120 - 160 arası olması gerekiyormuş diye biliyorum. Benim doktor mu yanlış 😑 biliyor acaba. Hatta geçen 138 çıkınca neden tam ortası değil diye bozulmuştum 🤣

Kavuştuk çok şükür❤️ benim yaramaz anne karnında kaka yapmış bir de kordon boynuna dolanmış iyi ki tam zamanında aldık ve normal denemedik dedi doktor🌸💕
Gözün aydın canıımmm çok şükür kavuşturana 😍 tadını çıkar. Kakasını bile yaptıysa kocaman insan olmuş orada 😅 herşeyin güzel geçtiğine gerçekten tam zamanında ilerlediğine çok sevindim 🤲🏻

Back