Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Ben de bugün 36 haftalık oldum haftaya gittiğimde bana da sezeryan tarihi verecek benm nst de hafif sancılar çıkmaya başladı ama ben hissetmiyorum siz kaçıncı haftalıkken verdi sezeryan tarihini
36+3 tüm tarihi verdi. Benimde nst de hafif hafif sancılar vardı

Tavırlarına sokayım bunlarin afedersiniz kizlar... Poliklinik almiyo da acilden girebildin dediler. Dedim gireyim bi bakayim tavirlar falan başka insanlara hemşire vs dahil herkese kaba davranislar. Rahatsız olduk eşimle zaten direkt normalde yatış yapmayı düşündüğüm hastahaneye gidicez eşyaları da alıp. Yatış verirse yatarım artık napayım bunlarin eline düşeceğime....

Bi de gelmisken ebeye ugradim tansiyon olcmeye tansiyon normal 110//90 nabız 140 çıktı yüksek dediler fikri olan var mi
Canim benim nabzim hep 140 130 heyecandan oluyor sinus tasikardim var benim

Kızlaarrr herkese merhabalar 🥰🥰🥰 bir şey soracağım sizlere, dün çatı muayenesi yaptırdım, normal doğum için sıkıntı yok denildi. Eve gelince biraz yürüyüş ve pilates yaptım, gece ve şimdi kahverengi lekelenmeler oldu? Bu ne demek bilgisi olan var mı? Geliyor mu gelmekte olan?

Garwntiye almak lazim öyle deme sijdjejdj

Yok yok duşa giriyom şimdi gitcez ya karar verdim 🥹

Kansjwjdkendkkdd bilmiyorum

Ya beni ittirmeyin linç yiyorum resmen wjshwjhsjdjs yatışı kabul edicem büyük ihtimalle diyorum o yüzden rahatım relax bacilar 😂😂😂 sıcak duşumu alayım dogacaksa daha rahat gelsin

İyi dedin gitmeden kefirimi içeyim son bari kabiz olacaksam da olmayayim sjdhwijdjd
Şükürler olsun karar vermiş hshdjjdjdjjdk

Napıyosuuun🥰nasıl gıdıyooo tazee annelıkkk😍🐰🐰
Başlarda çok zorlanıyordum, gecenin bir vakti uyan, emzir, memeyi alamasın, sinir yapsın alamayınca vieee diye ağlasın 😅 Annem olmasa ne yapardım bilmiyorum işin açığı. Yavaş yavaş bir düzen oluşturmaya başladık. Oğluş da ben de alıştık birbirimize. Tek üzüntüm mama meme eşliğinde gitmek. Kilosu 2900dü doğarkeb ve sütüm hemen gelmedi sarılık riskine karşı ilk gün mama başlattılar

Bu seferde yatış vermeyip eve gçnderirlerse 🤭
Kanxjwnxksjdjdjd her şey olabilir
Canim benim nabzim hep 140 130 heyecandan oluyor sinus tasikardim var benim
Benim max 130 o da yürüdükten donra oluyordu hic 140 ları görmemiştim ve bugün yürümedim bile öyle diyim, şimdi evde de bidaha olceyim bi da hastahanede bidaha olcerler zaten herhalde
Şükürler olsun karar vermiş hshdjjdjdjjdk
:(((( biktin mi benden 😂😂😂
Allahım kahve mi içiyorum yazdın sen ahajjsjjsjs
Niye yasak mi kabzuwhdjsjdjdhjdjd dogumdan önce kendi kendime son kahve keyfim bebişle de icilir ama bu sondu sonuçta öyle düşünüyorum wksbhsbsjsndksjjd

Kızlar ben dustayken 6. Hissi kuvvetli anam aramış demis ki ruyamda bebek gördüm wkdbwjhdjwhdjsndid ben dustayim diye eşimi yollamış (hemen kötüye yorma egiliminde) git bi kontrol et diye qksbuwhsisnskjs galiba doguracam

Kanxjwnxksjdjdjd her şey olabilir

Benim max 130 o da yürüdükten donra oluyordu hic 140 ları görmemiştim ve bugün yürümedim bile öyle diyim, şimdi evde de bidaha olceyim bi da hastahanede bidaha olcerler zaten herhalde

:(((( biktin mi benden 😂😂😂

Niye yasak mi kabzuwhdjsjdjdhjdjd dogumdan önce kendi kendime son kahve keyfim bebişle de icilir ama bu sondu sonuçta öyle düşünüyorum wksbhsbsjsndksjjd

Kızlar ben dustayken 6. Hissi kuvvetli anam aramış demis ki ruyamda bebek gördüm wkdbwjhdjwhdjsndid ben dustayim diye eşimi yollamış (hemen kötüye yorma egiliminde) git bi kontrol et diye qksbuwhsisnskjs galiba doguracam
Aşk olsun senden bıkar mıyım sevgi kelebeğim sana takılmayı çok seviyorum ben ❤️❤️😍😍😍 yasak değil de rahatlığına hayran kaldım yine kahve keyfi falan ahahhahjaajj

Kızlaarrr herkese merhabalar 🥰🥰🥰 bir şey soracağım sizlere, dün çatı muayenesi yaptırdım, normal doğum için sıkıntı yok denildi. Eve gelince biraz yürüyüş ve pilates yaptım, gece ve şimdi kahverengi lekelenmeler oldu? Bu ne demek bilgisi olan var mı? Geliyor mu gelmekte olan?
Pembemsi lekelenme olmuştu bende canım sonrada su gelerek direk doğum başlamıştı çatı muayenesi bazen doğumu tetikleyebilir bende tetikliyor mesela o yüzden doktor değiştirdim 🤦🏻‍♀️

Pembemsi lekelenme olmuştu bende canım sonrada su gelerek direk doğum başlamıştı çatı muayenesi bazen doğumu tetikleyebilir bende tetikliyor mesela o yüzden doktor değiştirdim 🤦🏻‍♀️
Evet fazla kurcalayinca da tetikleyebiliyo ama bu lrkelenme muayeneden sonra normal diyorlar gecmezse doktoruna basvurursun

Evet fazla kurcalayinca da tetikleyebiliyo ama bu lrkelenme muayeneden sonra normal diyorlar gecmezse doktoruna basvurursun
Benimki 12 saat dolmadan doğmuştu kız .. 🙄zaten elini çıkarır çıkarmaz kanama başladı artık naptıysa demekki bazısı kurcalıyor çaktırmadan başlatıyor artık napıyorlar bilinmez

Benimki 12 saat dolmadan doğmuştu kız .. 🙄zaten elini çıkarır çıkarmaz kanama başladı artık naptıysa demekki bazısı kurcalıyor çaktırmadan başlatıyor artık napıyorlar bilinmez
Malesef anlayamiyoruz nasibimizde ne varsa 🥹

Kızlar şükür çıktık şimdi 😂😂 telefonu ne zaman elimden alirlar bilemiyorum ama yatışı kabul edicem büyük ihtimalle haberiniz olsun 🥹 dua edin lütfen 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹

Malesef anlayamiyoruz nasibimizde ne varsa 🥹

Kızlar şükür çıktık şimdi 😂😂 telefonu ne zaman elimden alirlar bilemiyorum ama yatışı kabul edicem büyük ihtimalle haberiniz olsun 🥹 dua edin lütfen 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹
Devletemi gidiyorsun özelse almazla r telefonunu eşinde olur yanında

Kizlar herkesi tek tek tebrik edemedim, yeni dogan bebislerimiz hosgeldiler💕 annelerimiz hemencecik toparlanmaniz dilegiyle 🙏 ucuncu haftada bir atak donemi varmis, isiga sese duyar gelistiriyoruz, 2 gundur hic uyumadim, saat basi emzirdim ya da mama verdim bir sure, gecende ictigim anne cayi gaz yapip midemi bozmustu, simdi de rezene mahvetti, ne bir sey yiyebildim ne su icebildim, surekli gaz, ishal, agri bir yandan cocuk 1 saatten uzun sure uyumuyor, asla koynum disinda bir yerde durmuyor, tuvalete bile zor gittim. Esimin beli tutuldu hic bir ise yaramadi, beni delirtti. Zaten ise geri dondu diye yardimlari da sifira indi 😤
En son bebek memede agliyor, ben de yukarda hungur hungur, kedi bile stresten 200 gram vermis ev oyle bir kaostu😂
Yarin dogumu olanlara da simdiden kolayliklar diliyorum, guc sizlerle olsun🙏
warcrew warcrew ben de suyum geldikten sonra bu son kahvemdir sicak sicak icebilecegim diyip bi decaf yapmistim kendime, keske bir tane daha icseymisim diyorum😂
Bir arkadas yazmisti, hadi dogurun da artik kaka rengi konusalim diye, evet kizlar, bekliyoruz, telefonumda gun gun rengarenk kaka fotolari var 😂

Devletemi gidiyorsun özelse almazla r telefonunu eşinde olur yanında
Şehir hastanesi 🥹 telefon dahil takı toka hicbir şeyi almiyorlar galiba eğer sancı odasına alirlarsa böyle. Ama yatış verelim öyle bi bakalım derlerse belki refakatcim olur veya telefonu almayabilirler belli olmaz bakalım ne diyecekler 🥹

Back