- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.401
Insallah canimBana da öyle geliyor adaptasyon süreci uzayabiliyor ilkinden biliyorumiyi olduğunda alıştığında girecektir inşallah ben de sürekli bakıyorum ikisine de @papatya113 @Floweers
Hahahah hafızam kuvvetlidir maşallah diyem tarih konularında iyiyimdir kimsenin doğum gününü unutmam meselaMaşallah kuzu, ajanda gibisinajajjajjsja
Bu tarihler dolu başka seçin snajajkakka
Sancı kaç çıktı ben de 36haftalığım nstye girdim ama sancı bi şey demedi de doktor size dedi mi kâğıtta mı yazıyorBen de bugün 36 haftalık oldum haftaya gittiğimde bana da sezeryan tarihi verecek benm nst de hafif sancılar çıkmaya başladı ama ben hissetmiyorum siz kaçıncı haftalıkken verdi sezeryan tarihini
Ya sen direkt içinin sindiği bir hastaneye git boşver uğraşma şunlarla doğum üstü strese girme. Bunların eline düşme dediğin gibi. Tansiyonun normal ama nabız hakkında çok bilgim yok kuzum o yüzden bir şey diyecemeyeceğimTavırlarına sokayım bunlarin afedersiniz kizlar... Poliklinik almiyo da acilden girebildin dediler. Dedim gireyim bi bakayim tavirlar falan başka insanlara hemşire vs dahil herkese kaba davranislar. Rahatsız olduk eşimle zaten direkt normalde yatış yapmayı düşündüğüm hastahaneye gidicez eşyaları da alıp. Yatış verirse yatarım artık napayım bunlarin eline düşeceğime....
Bi de gelmisken ebeye ugradim tansiyon olcmeye tansiyon normal 110//90 nabız 140 çıktı yüksek dediler fikri olan var mi
Belki o an stresten veya koşturmaktan yuksek cikmis olabilir cnm. Sen dusunu al sicak suya otur biraz sonra git diger hastaneye. Bitsin bu ikilem artkYa sen direkt içinin sindiği bir hastaneye git boşver uğraşma şunlarla doğum üstü strese girme. Bunların eline düşme dediğin gibi. Tansiyonun normal ama nabız hakkında çok bilgim yok kuzum o yüzden bir şey diyecemeyeceğim
Yürüyüp ettiysen nabız yükselmiş olabilir dinlenmiş şekilde bakmak lazım çarpıntın falan var mıTavırlarına sokayım bunlarin afedersiniz kizlar... Poliklinik almiyo da acilden girebildin dediler. Dedim gireyim bi bakayim tavirlar falan başka insanlara hemşire vs dahil herkese kaba davranislar. Rahatsız olduk eşimle zaten direkt normalde yatış yapmayı düşündüğüm hastahaneye gidicez eşyaları da alıp. Yatış verirse yatarım artık napayım bunlarin eline düşeceğime....
Bi de gelmisken ebeye ugradim tansiyon olcmeye tansiyon normal 110//90 nabız 140 çıktı yüksek dediler fikri olan var mi
Bide karnı burnunda hamile insana neden böyle kaba davranıyorlar? Neresi burası aşırı gıcık oldum yaTavırlarına sokayım bunlarin afedersiniz kizlar... Poliklinik almiyo da acilden girebildin dediler. Dedim gireyim bi bakayim tavirlar falan başka insanlara hemşire vs dahil herkese kaba davranislar. Rahatsız olduk eşimle zaten direkt normalde yatış yapmayı düşündüğüm hastahaneye gidicez eşyaları da alıp. Yatış verirse yatarım artık napayım bunlarin eline düşeceğime....
Belki o an stresten veya koşturmaktan yuksek cikmis olabilir cnm. Sen dusunu al sicak suya otur biraz sonra git diger hastaneye. Bitsin bu ikilem artk
Aa evet yanls yazmisimwarcrew alıntılayacaktın sanırım canım bence direkt diğer hastaneye gitsin artık sıcak suya oturması kalmadı onun hajdjjdjdkkd
Heee anladım kuzum ama buna evde şunu bunu yap diyince direkt evde kalıyor çıkası gelmiyor artık git git diyelim bir görünsün diye düşündümAa evet yanls yazmisimya sicak suya oturunca belki acilmasi biraz daha artar en azindan dogum olur biranonce die dusunmustum
Aynen son kahvemi iciyom komşumla nsbxhshejdjdjjdBelki o an stresten veya koşturmaktan yuksek cikmis olabilir cnm. Sen dusunu al sicak suya otur biraz sonra git diger hastaneye. Bitsin bu ikilem artk
Çarpıntı yok gibi ya aynı her zamanki halim gibiyimYürüyüp ettiysen nabız yükselmiş olabilir dinlenmiş şekilde bakmak lazım çarpıntın falan var mı
Kiz senin bu rahatligin beni bitiriyor yaaaAynen son kahvemi iciyom komşumla nsbxhshejdjdjjd
Çarpıntı yok gibi ya aynı her zamanki halim gibiyimbi tek bir kat merdiven çıktım
Daha gıtmedınmıııı???ohh my goodAynen son kahvemi iciyom komşumla nsbxhshejdjdjjd
Çarpıntı yok gibi ya aynı her zamanki halim gibiyimbi tek bir kat merdiven çıktım
Bide karnı burnunda hamile insana neden böyle kaba davranıyorlar? Neresi burası aşırı gıcık oldum ya
Garwntiye almak lazim öyle deme sijdjejdjwarcrew alıntılayacaktın sanırım canım bence direkt diğer hastaneye gitsin artık sıcak suya oturması kalmadı onun hajdjjdjdkkd
Aa evet yanls yazmisimya sicak suya oturunca belki acilmasi biraz daha artar en azindan dogum olur biranonce die dusunmustum
Yok yok duşa giriyom şimdi gitcez ya karar verdimHeee anladım kuzum ama buna evde şunu bunu yap diyince direkt evde kalıyor çıkası gelmiyor artık git git diyelim bir görünsün diye düşündümwarcrew
Kansjwjdkendkkdd bilmiyorumKiz senin bu rahatligin beni bitiriyor yaaatüm akrep burclari boylemi olur yaa eşimde akrep rahatligi tüketti beni
Ya beni ittirmeyin linç yiyorum resmen wjshwjhsjdjs yatışı kabul edicem büyük ihtimalle diyorum o yüzden rahatım relax bacilarDaha gıtmedınmıııı???ohh my good
İyi dedin gitmeden kefirimi içeyim son bari kabiz olacaksam da olmayayim sjdhwijdjdBen bugun kefir kayısı allah ne verdıyse yiyorum,yarına rahat olsun bagırsak hareketım dıye,ınsallah ishal falan olmam
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKavuştuk çok şükürbenim yaramaz anne karnında kaka yapmış bir de kordon boynuna dolanmış iyi ki tam zamanında aldık ve normal denemedik dedi doktor
Bu seferde yatış vermeyip eve gçnderirlerseGarwntiye almak lazim öyle deme sijdjejdj
Yok yok duşa giriyom şimdi gitcez ya karar verdim
Kansjwjdkendkkdd bilmiyorum
Ya beni ittirmeyin linç yiyorum resmen wjshwjhsjdjs yatışı kabul edicem büyük ihtimalle diyorum o yüzden rahatım relax bacilarsıcak duşumu alayım dogacaksa daha rahat gelsin
İyi dedin gitmeden kefirimi içeyim son bari kabiz olacaksam da olmayayim sjdhwijdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?