Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Napıyorsunuz kızlar
pazartesiye randevu aldım nst ye girip kaçacağım valla plan kurdum şimdiden

Kızım korkunun ecele faydası yok hahahahha bu bir şekilde girdiyse bir şekilde çıkacak ahhshdhhdjdj orda ömür boyu tutamayız polikliniğe git bir Muayane ol diyorum ben deeee acile git demiyorum. Zaten vücudun farklı sinyaller veriyor bir kontrol ettir çık hadi kalk adres ver taksi yollayam hahdjjdjdjfnjfm

Kahsjshsjwnjd ay kocam da bi yandan darlıyo gideceksek gidelim görün diye tm gidicem randevum yok poliklinikten alirlar herhalde son haftalarim diye öyle umuyorum jsbdhshdj inşallah aynı asistana denk gelmem kadının eli sertti kshxushdushdiwjdjdjdif

Gidiyorsun dimi bak shdjjdjdjjd nedense güvenemiyorum

Gidiyorsun dimi bak shdjjdjdjjd nedense güvenemiyorum
Giydim üstümü sevmedigim hastahaneye gidiyom masmalesef bari dua et de eli hafif başka bi doktora denk geleyim (asistanlar değişiyor hep)
Kizlar papatyadan haber var mi ?
Henüz hayır, inşallah yogunluktandir gidip gelip ben de onlara bakıyorum

Giydim üstümü sevmedigim hastahaneye gidiyom masmalesef bari dua et de eli hafif başka bi doktora denk geleyim (asistanlar değişiyor hep)

Tamam duam seninle beni haber et haber bekliyorum bak

Keske once bi özele gitseydin. Smdi yine yatiş vermek isticekler sende kacmaya calişcaksin bir suru aksiyon

Kız yarın derken çok tarih döndü burda karıştırdım hepsini birbirine, simdi Perşembe olan yarın mı yoksa cuma olan yarın mi nsbzhwhsjjssjsjshhs
Eşim 00:01 de sohbet ederken geçirdiğimiz gündüzü dün diye konuşunca sinir oluyorum . Arkadaş henüz uyumadıysan 03:00 bile olsa bugün bugündğr ahahahja

Su öyle tutabileceğin veya zorlayınca çıkacak bişey değil canım direk hop diye çıkar durup dururken yani kafandan su dökülmesiyle aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…