- 1 Nisan 2014
- 3.218
- 4.701
- 333
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.381
pazartesiye randevu aldım nst ye girip kaçacağım valla plan kurdum şimdidenYa dursana korkuyoruz allah allah aisgwidbwihdj suyum da geldiği falan yok gece ben uyansam da idrara kalkmiyorum fazla kesin o birikiyo ama gidicem normal poliklinikten alirlar belki nst falan gireyim de muayene olmak istemiyorum yanst girip kaçsam mı jwgxgwhwuhsishuwjdk
Kızım korkunun ecele faydası yok hahahahha bu bir şekilde girdiyse bir şekilde çıkacak ahhshdhhdjdj orda ömür boyu tutamayızYa dursana korkuyoruz allah allah aisgwidbwihdj suyum da geldiği falan yok gece ben uyansam da idrara kalkmiyorum fazla kesin o birikiyo ama gidicem normal poliklinikten alirlar belki nst falan gireyim de muayene olmak istemiyorum yanst girip kaçsam mı jwgxgwhwuhsishuwjdk
Kahsjshsjwnjd ay kocam da bi yandan darlıyo gideceksek gidelim görün diye tm gidicem randevum yok poliklinikten alirlar herhalde son haftalarim diye öyle umuyorum jsbdhshdj inşallah aynı asistana denk gelmem kadının eli sertti kshxushdushdiwjdjdjdifKızım korkunun ecele faydası yok hahahahha bu bir şekilde girdiyse bir şekilde çıkacak ahhshdhhdjdj orda ömür boyu tutamayızpolikliniğe git bir Muayane ol diyorum ben deeee acile git demiyorum. Zaten vücudun farklı sinyaller veriyor bir kontrol ettir çık hadi kalk adres ver taksi yollayam hahdjjdjdjfnjfm
Açıklık olmasaydi ben de öyle yapardim ya jsbdjshsjwjdhieNapıyorsunuz kızlar
pazartesiye randevu aldım nst ye girip kaçacağım valla plan kurdum şimdiden
Gidiyorsun dimi bak shdjjdjdjjd nedense güvenemiyorumKahsjshsjwnjd ay kocam da bi yandan darlıyo gideceksek gidelim görün diye tm gidicem randevum yok poliklinikten alirlar herhalde son haftalarim diye öyle umuyorum jsbdhshdj inşallah aynı asistana denk gelmem kadının eli sertti kshxushdushdiwjdjdjdif
Ben de bugün 36 haftalık oldum haftaya gittiğimde bana da sezeryan tarihi verecek benm nst de hafif sancılar çıkmaya başladı ama ben hissetmiyorum siz kaçıncı haftalıkken verdi sezeryan tarihiniBana da 39+1 e verdi canım. Tarihin gayet iyi bence
Evet canim gecti ama cok sizladiDaha erken değilmi ya Geçtimi geri
Gecmis olsun canim anneli babali buyüsunKavuştuk çok şükürbenim yaramaz anne karnında kaka yapmış bir de kordon boynuna dolanmış iyi ki tam zamanında aldık ve normal denemedik dedi doktor
Maalesef yok canımKizlar papatyadan haber var mi ?
Giydim üstümü sevmedigim hastahaneye gidiyom masmalesef bari dua et de eli hafif başka bi doktora denk geleyim (asistanlar değişiyor hep)Gidiyorsun dimi bak shdjjdjdjjd nedense güvenemiyorum
Henüz hayır, inşallah yogunluktandir gidip gelip ben de onlara bakıyorumKizlar papatyadan haber var mi ?
Tamam duam seninle beni haber et haber bekliyorum bakGiydim üstümü sevmedigim hastahaneye gidiyom masmalesef bari dua et de eli hafif başka bi doktora denk geleyim (asistanlar değişiyor hep)
Henüz hayır, inşallah yogunluktandir gidip gelip ben de onlara bakıyorum
Valizi almiyorum bilerek yatış deseler de diğer hastahsneye gidecegim için eve gelip giderim tekrar haber veririm merak etmeTamam duam seninle beni haber et haber bekliyorum bak
Keske once bi özele gitseydin. Smdi yine yatiş vermek isticekler sende kacmaya calişcaksin bir suru aksiyonGiydim üstümü sevmedigim hastahaneye gidiyom masmalesef bari dua et de eli hafif başka bi doktora denk geleyim (asistanlar değişiyor hep)
Tamam kuzum hadi hayırlı haberlerle gel inşallahValizi almiyorum bilerek yatış deseler de diğer hastahsneye gidecegim için eve gelip giderim tekrar haber veririm merak etme
Eşim 00:01 de sohbet ederken geçirdiğimiz gündüzü dün diye konuşunca sinir oluyorumKız yarın derken çok tarih döndü burda karıştırdım hepsini birbirine, simdi Perşembe olan yarın mı yoksa cuma olan yarın mi nsbzhwhsjjssjsjshhs
Yogunluktan bakamiyor sanirim canimMaalesef yok canım
Aynen canim ben de oyle bakiyorum haber var mi diyeGiydim üstümü sevmedigim hastahaneye gidiyom masmalesef bari dua et de eli hafif başka bi doktora denk geleyim (asistanlar değişiyor hep)
Su öyle tutabileceğin veya zorlayınca çıkacak bişey değil canım direk hop diye çıkar durup dururken yani kafandan su dökülmesiyle aynıGüno günooo naptiniz bea,,
@Begonvil9699 nasıl gidiyo kuzu
Bu su işi benim kafami kemiriyor akşama hatta sabaha kadar tik yoktu, yine wc ciktim bu sefer de idrar çok afedersiniz detaylari ama sibdhsbdjdjdj idrar yapiyom bitiyo bir snnsonra bidaha akmaya devam ediyo yani bitmeyen idrar yapmislar gibi azar azar geliyo o yüzden galiba bugün gidicem hastahaneye acilden..... Bu şüphe ile yaşayamam
Habersiz birakma canim hepimiz merak ediyoruzValizi almiyorum bilerek yatış deseler de diğer hastahsneye gidecegim için eve gelip giderim tekrar haber veririm merak etme
Bana da öyle geliyor adaptasyon süreci uzayabiliyor ilkinden biliyorumYogunluktan bakamiyor sanirim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?