Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Tuvaletten daha hic kalkmadan ben ikinmayi kestim de durdu belki bilmiyorum yani rengi de yok çıldırıcam ajsbsushwjhsusjdkdh eczanelerde bu sivi mi idrar mi testi var midir ya skdbjsjdidjd
Sen artık hastaneye git bugün yoksa gelip ben götüreceğim seni ahhdhhdjdj

Tuvaletten daha hic kalkmadan ben ikinmayi kestim de durdu belki bilmiyorum yani rengi de yok çıldırıcam ajsbsushwjhsusjdkdh eczanelerde bu sivi mi idrar mi testi var midir ya skdbjsjdidjd
Yine de git sor tabi doktora ama ben de önce epey korkmuştum sonra doktor sıvısı normal diyince önemsemedim ama senin haftan ileri tabi ne olur ne olmaz tedbirli ol

Canım sen zaten bı komtrole git bence.sadece bu su mebzu yuzunden degıl.guzelce bı muane ol bugun.baya oldu kontrole gıtmeyelı ne olır ne olmaz

Aynen bende ole oluyor idrarimi yapiom wc den cikiom sanki hic idrarimi yapmamis gibi his oluyor. Bebislerimiz artk baskı yapiyor idrar torbamizi patlatmadan doğsalardi

Aynen bende ole oluyor idrarimi yapiom wc den cikiom sanki hic idrarimi yapmamis gibi his oluyor. Bebislerimiz artk baskı yapiyor idrar torbamizi patlatmadan doğsalardi
Özellikle geceleri pusuda bekliyorlar Evden çok fazla uzaklaşamıyorum resmen dakika hesaplıyorum gideceğim yerlere

Doktoru görün tabi ama bendede öyle oluyor tam kalkıcam kendi kendine geliyor benim yaptığımdan daha fazlası yada kalkarken akıveriyor ilginç bişey inşallah su değildir

Özellikle geceleri pusuda bekliyorlar Evden çok fazla uzaklaşamıyorum resmen dakika hesaplıyorum gideceğim yerlere
Al bendende okadar biyere gitmeye korkuyorum gitsemde tedirgin oluyorum cnku surekli idrarim geliyor. Mesela bugun esimle mutfak alisverisine gidcez icim huzursuz hadi markette sıkışırsam diye hayat kalitem sıfır oldu

Al bendende okadar biyere gitmeye korkuyorum gitsemde tedirgin oluyorum cnku surekli idrarim geliyor. Mesela bugun esimle mutfak alisverisine gidcez icim huzursuz hadi markette sıkışırsam diye hayat kalitem sıfır oldu
Çıkmadan önce tuvalete girsem de fayda etmiyor sanki 5 litre şu içmişim gibi bir his oluyor hemen Neyse direnelim az kaldı

Sen artık hastaneye git bugün yoksa gelip ben götüreceğim seni ahhdhhdjdj
Xnnxbdnxjsjdjdjd hani bizim aşkımız erişirdi dağlaraaaa
Yine de git sor tabi doktora ama ben de önce epey korkmuştum sonra doktor sıvısı normal diyince önemsemedim ama senin haftan ileri tabi ne olur ne olmaz tedbirli ol
Gidicem bugün galibaaaaa
Canım sen zaten bı komtrole git bence.sadece bu su mebzu yuzunden degıl.guzelce bı muane ol bugun.baya oldu kontrole gıtmeyelı ne olır ne olmaz
Zaten bu sefer gidersem acılık falan yine aynıysa bile yatış yapabilirim sjbdhshdjjekw
Doktoru görün tabi ama bendede öyle oluyor tam kalkıcam kendi kendine geliyor benim yaptığımdan daha fazlası yada kalkarken akıveriyor ilginç bişey inşallah su değildir
Valla dışarı cikinca cikarken vs gelen idrar hissinden başka çok tuhaf, internette de genelde bi kere islattiysa degissen de islatkaya devam eder vs diyolar belli bir cizgisi yok ki net budur diyelim de emin olalim jsbdhshdjd

Ay naptın acaba bebeğin ve sen sağlıkla birbirinize kavuşmussunuzdur belki de şu sıralar inşallah
Kavuştuk çok şükür benim yaramaz anne karnında kaka yapmış bir de kordon boynuna dolanmış iyi ki tam zamanında aldık ve normal denemedik dedi doktor

Kavuştuk çok şükür benim yaramaz anne karnında kaka yapmış bir de kordon boynuna dolanmış iyi ki tam zamanında aldık ve normal denemedik dedi doktor
Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım gözün aydın

Merhaba arkadaşlar planlanan sezaryen tarihim 3 marttı bugün son kontrölüme geldim suyu sınırda bide tansiyonum bu aralar 13lerdeydi bu gece ve şuan 14 lerde sürekli doktor beklemeyelim bugün alalım dedi aniden daha çok yükselip plasentadan ayrılma gibi durumlar olabiliyormuş kilosu iyi dedi iki buçuk gibi olacak. Kanlarımı verdim eve gidip eşyalarımı alıp geri geleceğim acayip stresliyim bu arada 37+6

Hayırlısı olsun hakkınızda canım hiç stres yapma bak herkes girip pit pit doğurup geliyor sen de kavuşacaksın güzel tarafindan bak aallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun hakkınızda canım hiç stres yapma bak herkes girip pit pit doğurup geliyor sen de kavuşacaksın güzel tarafindan bak aallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağolasın canım ikinci dopumum 9 yıl geçti ama bunda daha heyecanlı ve stresliyim Allah hepimize sağlıkla evlatlarımızla uzun ömürler nasip etsin.

Yaaa çok şükür sağsalim kavuşmanıza çok sevindim. Hayırlı olsun gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün canım benimCidden ya o kaka mevzusu ve kordon mevzusu beni hep düşündürür. Yaramaza bak

Bak hala laf yetiştiriyor kalk hadi hastaneye ahhdjdhhdjdj

Bak hala laf yetiştiriyor kalk hadi hastaneye ahhdjdhhdjdj
Ya dursana korkuyoruz allah allah aisgwidbwihdj suyum da geldiği falan yok gece ben uyansam da idrara kalkmiyorum fazla kesin o birikiyo ama gidicem normal poliklinikten alirlar belki nst falan gireyim de muayene olmak istemiyorum ya nst girip kaçsam mı jwgxgwhwuhsishuwjdk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…