- 9 Ağustos 2016
- 7.286
- 23.533
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.361
Bana da 39+1 e verdi canım. Tarihin gayet iyi benceKızlar sezaryen tarihlerinizi kaçıncı haftlara verdi doktorunuz. Bana 38+6 da tarih verdi acaba erken mi diyorum planlı sezaryen için
Sen artık hastaneye git bugün yoksa gelip ben götüreceğim seni ahhdhhdjdjTuvaletten daha hic kalkmadan ben ikinmayi kestim de durdu belki bilmiyorum yani rengi de yok çıldırıcam ajsbsushwjhsusjdkdh eczanelerde bu sivi mi idrar mi testi var midir ya skdbjsjdidjd
Yine de git sor tabi doktora ama ben de önce epey korkmuştum sonra doktor sıvısı normal diyince önemsemedim ama senin haftan ileri tabi ne olur ne olmaz tedbirli olTuvaletten daha hic kalkmadan ben ikinmayi kestim de durdu belki bilmiyorum yani rengi de yok çıldırıcam ajsbsushwjhsusjdkdh eczanelerde bu sivi mi idrar mi testi var midir ya skdbjsjdidjd
Canım sen zaten bı komtrole git bence.sadece bu su mebzu yuzunden degıl.guzelce bı muane ol bugun.baya oldu kontrole gıtmeyelı ne olır ne olmazTuvaletten daha hic kalkmadan ben ikinmayi kestim de durdu belki bilmiyorum yani rengi de yok çıldırıcam ajsbsushwjhsusjdkdh eczanelerde bu sivi mi idrar mi testi var midir ya skdbjsjdidjd
Aynen bende ole oluyor idrarimi yapiom wc den cikiom sanki hic idrarimi yapmamis gibi his oluyor. Bebislerimiz artk baskı yapiyor idrar torbamizi patlatmadan doğsalardiBu bende de var. Bitti sanıyorum ama az az devam ediyor ve o anda hiç tuvalete çıkmış gibi hissetmiyorum. Ama birkaç haftadır var doktora da gitmiştim suyunun normal olduğunu söylemişti. Bence alt tarafa baskıdan dolayı az idrar olunca gelip gittiğini pek anlamıyoruz kaslardan dolayı. Hatta bence hamilelerdeki altına kaçırma durumu da çok sıkışıp tutamamaktan değil hissetmemektensürekli bir baskı olduğu için idrar mı bebek mi anlaşılmıyor
Özellikle geceleri pusuda bekliyorlarAynen bende ole oluyor idrarimi yapiom wc den cikiom sanki hic idrarimi yapmamis gibi his oluyor. Bebislerimiz artk baskı yapiyor idrar torbamizi patlatmadan doğsalardi
Doktoru görün tabi ama bendede öyle oluyor tam kalkıcam kendi kendine geliyor benim yaptığımdan daha fazlası yada kalkarken akıveriyor ilginç bişey inşallah su değildirGüno günooo naptiniz bea,,
@Begonvil9699 nasıl gidiyo kuzu
Bu su işi benim kafami kemiriyor akşama hatta sabaha kadar tik yoktu, yine wc ciktim bu sefer de idrar çok afedersiniz detaylari ama sibdhsbdjdjdj idrar yapiyom bitiyo bir snnsonra bidaha akmaya devam ediyo yani bitmeyen idrar yapmislar gibi azar azar geliyo o yüzden galiba bugün gidicem hastahaneye acilden..... Bu şüphe ile yaşayamam
Al bendende okadarÖzellikle geceleri pusuda bekliyorlarEvden çok fazla uzaklaşamıyorum resmen dakika hesaplıyorum gideceğim yerlere
Çıkmadan önce tuvalete girsem de fayda etmiyor sanki 5 litre şu içmişim gibi bir his oluyor hemenAl bendende okadarbiyere gitmeye korkuyorum gitsemde tedirgin oluyorum cnku surekli idrarim geliyor. Mesela bugun esimle mutfak alisverisine gidcez icim huzursuz hadi markette sıkışırsam diye hayat kalitem sıfır oldu
Xnnxbdnxjsjdjdjd hani bizim aşkımız erişirdi dağlaraaaaSen artık hastaneye git bugün yoksa gelip ben götüreceğim seni ahhdhhdjdj
Gidicem bugün galibaaaaaYine de git sor tabi doktora ama ben de önce epey korkmuştum sonra doktor sıvısı normal diyince önemsemedim ama senin haftan ileri tabi ne olur ne olmaz tedbirli ol
Zaten bu sefer gidersem acılık falan yine aynıysa bile yatış yapabilirim sjbdhshdjjekwCanım sen zaten bı komtrole git bence.sadece bu su mebzu yuzunden degıl.guzelce bı muane ol bugun.baya oldu kontrole gıtmeyelı ne olır ne olmaz
Valla dışarı cikinca cikarken vs gelen idrar hissinden başka çok tuhaf, internette de genelde bi kere islattiysa degissen de islatkaya devam eder vs diyolarDoktoru görün tabi ama bendede öyle oluyor tam kalkıcam kendi kendine geliyor benim yaptığımdan daha fazlası yada kalkarken akıveriyor ilginç bişey inşallah su değildir
Kavuştuk çok şükürAy naptın acababebeğin ve sen sağlıkla birbirinize kavuşmussunuzdur belki de şu sıralar inşallah
Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canımKavuştuk çok şükürbenim yaramaz anne karnında kaka yapmış bir de kordon boynuna dolanmış iyi ki tam zamanında aldık ve normal denemedik dedi doktor
Allah bagislasin cnm gozunuz aydinKavuştuk çok şükürbenim yaramaz anne karnında kaka yapmış bir de kordon boynuna dolanmış iyi ki tam zamanında aldık ve normal denemedik dedi doktor
Hayırlısı olsun hakkınızda canımMerhaba arkadaşlar planlanan sezaryen tarihim 3 marttı bugün son kontrölüme geldim suyu sınırda bide tansiyonum bu aralar 13lerdeydi bu gece ve şuan 14 lerde sürekli doktor beklemeyelim bugün alalım dedi aniden daha çok yükselip plasentadan ayrılma gibi durumlar olabiliyormuş kilosu iyi dedi iki buçuk gibi olacak. Kanlarımı verdim eve gidip eşyalarımı alıp geri geleceğim acayip stresliyimbu arada 37+6
Sağolasın canım ikinci dopumum 9 yıl geçti ama bunda daha heyecanlı ve stresliyim Allah hepimize sağlıkla evlatlarımızla uzun ömürler nasip etsin.Hayırlısı olsun hakkınızda canımhiç stres yapma bak herkes girip pit pit doğurup geliyor sen de kavuşacaksın güzel tarafindan bak aallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yaaa çok şükür sağsalim kavuşmanıza çok sevindim. Hayırlı olsun gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün canım benimKavuştuk çok şükürbenim yaramaz anne karnında kaka yapmış bir de kordon boynuna dolanmış iyi ki tam zamanında aldık ve normal denemedik dedi doktor
Bak hala laf yetiştiriyor kalk hadi hastaneye ahhdjdhhdjdjXnnxbdnxjsjdjdjd hani bizim aşkımız erişirdi dağlaraaaa
Gidicem bugün galibaaaaa
Zaten bu sefer gidersem acılık falan yine aynıysa bile yatış yapabilirim sjbdhshdjjekw
Valla dışarı cikinca cikarken vs gelen idrar hissinden başka çok tuhaf, internette de genelde bi kere islattiysa degissen de islatkaya devam eder vs diyolarbelli bir cizgisi yok ki net budur diyelim de emin olalim jsbdhshdjd
Ya dursana korkuyoruz allah allah aisgwidbwihdj suyum da geldiği falan yok gece ben uyansam da idrara kalkmiyorum fazla kesin o birikiyo ama gidicem normal poliklinikten alirlar belki nst falan gireyim de muayene olmak istemiyorum yaBak hala laf yetiştiriyor kalk hadi hastaneye ahhdjdhhdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?