Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün duaların için ayrıca teşekkür ederiz merak etme o doğduğu an annelik babalık yükleniyor

Yarın kalbim senin için atacak canım kankam bu süreci beraber yaşadık her anımızda birlikte olduk. Seni çok seviyorum. Duam seninle olacak

Cnm masallah kisa sürdü dogumun. Iyi olmaniza col sevindim saglikli huzurlu ömrü olsun bebeginin normalmi oldu dogumun cnm
Sezeryan oldum canım. Normali çok istiyordum ama daha önce belden ameliyat olduğum için doktorum hiç önermedi.
Söyle oldu. Akşam uyuyordum. Tuvalet hissi geldi. Zaten biliyorsun bebek büyüdükçe her gece 3-4 kere wc ihyiyacı oluyor. Yataktan Ayağa kalkmamla su gelmesi bir oldu. akıntıdır sandım ama pijamam iç bacağıma kadar ıslaktı. Tuvalete gittim geldim sonrasında 2 kere sancım oldu. Annem doktoru ara diye ısrar edince mecbur aradım o saatte. Ben asla doğuracağımı düşünmüyordum. Gelen suyu akıntı, gelen sancıyıda yalancı sancı sandım. Çünkü daha çok erkendi. Normal sezeryan tarihim 7 martdı.
Doktor hastaneye geçmemizi söyledi. Hastaneye geldik nstde max 55i bulan sancım çıktı. Aslında bu çok mühim değil dedi ebe sonrasında çatı muayenesinde gelen suyun akıntı değilde bebişin suyu olduğunu anladık. Açılmamda vardı. Doktor yarım saat içinde geldi. Çocuk doktoru anestezi uzmanı falan... tüm korktuğum şeyler çok kolay geçti. Anestezi kısmından korkuyordum, inanın korkulduğu gibi değil. Sonrasında ağrım olurmu diye korkuyordum ama asla dayanılmayacak bir ağrı değil. Yaklaşık 2 saat sonra bacaklarımı hissetmeye başladım. Şuan 4 saat geçti. Bacaklarımı tam hareket ettiriyorum ama henüz yürütmediler beni... inşallah o kısımda kolay geçer...öyle işte.. Bundan sonrasında oğlumuz bize ebeveyn olmayı öğretecek... burdaki herkesi anarak çok dua ettim. İnşallah hepinizin doğumu böyle rahat ve başarılı geçer

Maşallah dayanıklısındır ya 80 de çıldırıp 118 e çıkabildiysen hiç bayılacak, kendini kaybedecekmişsin gibi his oldu mu?
O zaman epidural vermişlerdi sancı şiddetini hissetmedim yoksa çıldırırdım. Ikınma sırasında nefes tutma işi zorladı beni. Normalde de çok zor nefes alıyordum

Yarın kalbim senin için atacak canım kankam bu süreci beraber yaşadık her anımızda birlikte olduk. Seni çok seviyorum. Duam seninle olacak
Ah canım benımmm bende senı cok sevıyorummduygulandımm
Tesekkur ederım detaylı anlattıgın ıcıncok sevındım boylesıne pozıtıf bır dogum gecırmenedarısı bızlere inşallahbebegınle cook mutlu bir ömür dilerim

Güno günooo naptiniz bea,,
Begonvil9699 nasıl gidiyo kuzu

Bu su işi benim kafami kemiriyor akşama hatta sabaha kadar tik yoktu, yine wc ciktim bu sefer de idrar çok afedersiniz detaylari ama sibdhsbdjdjdj idrar yapiyom bitiyo bir snnsonra bidaha akmaya devam ediyo yani bitmeyen idrar yapmislar gibi azar azar geliyo o yüzden galiba bugün gidicem hastahaneye acilden..... Bu şüphe ile yaşayamam

Bu bende de var. Bitti sanıyorum ama az az devam ediyor ve o anda hiç tuvalete çıkmış gibi hissetmiyorum. Ama birkaç haftadır var doktora da gitmiştim suyunun normal olduğunu söylemişti. Bence alt tarafa baskıdan dolayı az idrar olunca gelip gittiğini pek anlamıyoruz kaslardan dolayı. Hatta bence hamilelerdeki altına kaçırma durumu da çok sıkışıp tutamamaktan değil hissetmemekten sürekli bir baskı olduğu için idrar mı bebek mi anlaşılmıyor

Tuvaletten daha hic kalkmadan ben ikinmayi kestim de durdu belki bilmiyorum yani rengi de yok çıldırıcam ajsbsushwjhsusjdkdh eczanelerde bu sivi mi idrar mi testi var midir ya skdbjsjdidjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…