- 1 Nisan 2014
- 3.216
- 4.699
- 333
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.341
Şey o fitil bebeklere koyduğuuz gibi bişeymi acıtıyormuFitil rahimi yumuşatıp inceltiyo dedi sancı başlatıyor dedi ama bende başlatmadı yerinden kayıp duruyor herhalde anlamadım ki ya cndjsjskakslx
İnşallah canım benimmm
İp gibi bişey upuzun canım elle muayene ederken sokuyor dibe kadar, muayeneyi hissediyosun yaniŞey o fitil bebeklere koyduğuuz gibi bişeymi acıtıyormu
Bu, propess diye geçiyorŞey o fitil bebeklere koyduğuuz gibi bişeymi acıtıyormu
Canım ne durumdasın acaba seni merak ettimBen de hastanedeyim nst bağladılar fitil atılacak birazdan, eşimi aldılar sorun olmadı haber vermek istedimmm
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsünDoğumdan çıktım kızlar. Hepinize çok dua ettim. Allaha şükür kolay geçti. Oğlum çok güzel
Bundan sonraki süreçte anne ve baba olmayı öğreneceğiz. Rabbim hepinize neyle kolay doğum nasip etsin inşallah
Yarın kalbim senin için atacak canım kankamAyy kızlaaar sabahı zor ettim bugun heyecanlıyım.kasıklarımda cok agrıyor bır gun daha sabretsınde bebıs yarına kadar dogmasınbenım myom amelıyatı oldugum yer dunden berı baya agrıyor korkuyorum bıraz ,yırtılma falan olmaz ınsallah son dakıkada bı aksılık olmadan saglıkla dogurayım Allahım vayy bee 9 ay geldı gectı bitti,yarın bu saatlerde hastane telasında olurum artık..
Cuma olan yarın cano hahsjjsjsKız yarın derken çok tarih döndü burda karıştırdım hepsini birbirine, simdi Perşembe olan yarın mı yoksa cuma olan yarın mi nsbzhwhsjjssjsjshhs
Doktoru bekliyorım valla bilmiyorum ne durumdayımCanım ne durumdasın acaba seni merak ettim
Ay naptın acabaAminnnn inşallah güzelim ben dün baya bi duygu patlaması içindeydim atlamışım
Ay belki birden başlar suni sancı verdiler mi verecekler mi? Fırsat buldukça haber et biziDoktoru bekliyorım valla bilmiyorum ne durumdayımfitil atıldı ve sürekli nst takibi yapışdı bu kadar, hissettiğim bi sancı yok
Vermediler henüx verecekler canım, haber veririm mutlakaAy belki birden başlar suni sancı verdiler mi verecekler mi? Fırsat buldukça haber et bizi
Sezeryan oldum canım. Normali çok istiyordum ama daha önce belden ameliyat olduğum için doktorum hiç önermedi.Cnm masallah kisa sürdü dogumun. Iyi olmaniza col sevindim saglikli huzurlu ömrü olsun bebegininnormalmi oldu dogumun cnm
Söyle oldu. Akşam uyuyordum. Tuvalet hissi geldi. Zaten biliyorsun bebek büyüdükçe her gece 3-4 kere wc ihyiyacı oluyor. Yataktan Ayağa kalkmamla su gelmesi bir oldu. akıntıdır sandım ama pijamam iç bacağıma kadar ıslaktı. Tuvalete gittim geldim sonrasında 2 kere sancım oldu. Annem doktoru ara diye ısrar edince mecbur aradım o saatte. Ben asla doğuracağımı düşünmüyordum. Gelen suyu akıntı, gelen sancıyıda yalancı sancı sandım. Çünkü daha çok erkendi. Normal sezeryan tarihim 7 martdı.Maşallah canımayy vok duygulandımm,saglıkla buyusun ınsallah yarın sabahta benım dogumum var cok heycanlıyım,tam olarak nasıl işledi süreç müsait olunca yazabılırmısın bana,bide bacagını kac saat sonra hıssettın acaba?dokunma hıssı oluyormu hıcmı hıs yok
O zaman epidural vermişlerdi sancı şiddetini hissetmedimMaşallahdayanıklısındır ya 80 de çıldırıp 118 e çıkabildiysen hiç bayılacak, kendini kaybedecekmişsin gibi his oldu mu?
Ah canım benımmm bende senı cok sevıyorummYarın kalbim senin için atacak canım kankambu süreci beraber yaşadık her anımızda birlikte olduk. Seni çok seviyorum. Duam seninle olacak
Tesekkur ederım detaylı anlattıgın ıcınSezeryan oldum canım. Normali çok istiyordum ama daha önce belden ameliyat olduğum için doktorum hiç önermedi.
Söyle oldu. Akşam uyuyordum. Tuvalet hissi geldi. Zaten biliyorsun bebek büyüdükçe her gece 3-4 kere wc ihyiyacı oluyor. Yataktan Ayağa kalkmamla su gelmesi bir oldu. akıntıdır sandım ama pijamam iç bacağıma kadar ıslaktı. Tuvalete gittim geldim sonrasında 2 kere sancım oldu. Annem doktoru ara diye ısrar edince mecbur aradım o saatte. Ben asla doğuracağımı düşünmüyordum. Gelen suyu akıntı, gelen sancıyıda yalancı sancı sandım. Çünkü daha çok erkendi. Normal sezeryan tarihim 7 martdı.
Doktor hastaneye geçmemizi söyledi. Hastaneye geldik nstde max 55i bulan sancım çıktı. Aslında bu çok mühim değil dedi ebe sonrasında çatı muayenesinde gelen suyun akıntı değilde bebişin suyu olduğunu anladık. Açılmamda vardı. Doktor yarım saat içinde geldi. Çocuk doktoru anestezi uzmanı falan... tüm korktuğum şeyler çok kolay geçti. Anestezi kısmından korkuyordum, inanın korkulduğu gibi değil. Sonrasında ağrım olurmu diye korkuyordum ama asla dayanılmayacak bir ağrı değil. Yaklaşık 2 saat sonra bacaklarımı hissetmeye başladım. Şuan 4 saat geçti. Bacaklarımı tam hareket ettiriyorum ama henüz yürütmediler beni... inşallah o kısımda kolay geçer...öyle işte.. Bundan sonrasında oğlumuz bize ebeveyn olmayı öğretecek... burdaki herkesi anarak çok dua ettim. İnşallah hepinizin doğumu böyle rahat ve başarılı geçer
Senin iş sezaryene dogru gidiyor gibi. Peki sancin oldumu hicHala hiç açılmam yokmuş işin sonu ne olacak bakalım..
Suni mi deneyecekler şimdiHala hiç açılmam yokmuş işin sonu ne olacak bakalım..
Bu bende de var. Bitti sanıyorum ama az az devam ediyor ve o anda hiç tuvalete çıkmış gibi hissetmiyorum. Ama birkaç haftadır var doktora da gitmiştim suyunun normal olduğunu söylemişti. Bence alt tarafa baskıdan dolayı az idrar olunca gelip gittiğini pek anlamıyoruz kaslardan dolayı. Hatta bence hamilelerdeki altına kaçırma durumu da çok sıkışıp tutamamaktan değil hissetmemektenGüno günooo naptiniz bea,,
Begonvil9699 nasıl gidiyo kuzu
Bu su işi benim kafami kemiriyor akşama hatta sabaha kadar tik yoktu, yine wc ciktim bu sefer de idrar çok afedersiniz detaylari ama sibdhsbdjdjdj idrar yapiyom bitiyo bir snnsonra bidaha akmaya devam ediyo yani bitmeyen idrar yapmislar gibi azar azar geliyo o yüzden galiba bugün gidicem hastahaneye acilden..... Bu şüphe ile yaşayamam
Tuvaletten daha hic kalkmadan ben ikinmayi kestim de durdu belki bilmiyorum yani rengi de yok çıldırıcam ajsbsushwjhsusjdkdh eczanelerde bu sivi mi idrar mi testi var midir ya skdbjsjdidjdBu bende de var. Bitti sanıyorum ama az az devam ediyor ve o anda hiç tuvalete çıkmış gibi hissetmiyorum. Ama birkaç haftadır var doktora da gitmiştim suyunun normal olduğunu söylemişti. Bence alt tarafa baskıdan dolayı az idrar olunca gelip gittiğini pek anlamıyoruz kaslardan dolayı. Hatta bence hamilelerdeki altına kaçırma durumu da çok sıkışıp tutamamaktan değil hissetmemektensürekli bir baskı olduğu için idrar mı bebek mi anlaşılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?