Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Kız yarın derken çok tarih döndü burda karıştırdım hepsini birbirine, simdi Perşembe olan yarın mı yoksa cuma olan yarın mi nsbzhwhsjjssjsjshhs

Bi de ağzını hayra aç, güzel düşün güzel olsun son gün kalmış korkma her şey güzel olacak inşallah

İlk fırsatta yazacağım Allah izin verirse

Ayy benim de gece kasık ağrım çok oldu regl olacak gibi kaliteli uyuyamadım hiççç

Kızlar sezaryen tarihlerinizi kaçıncı haftlara verdi doktorunuz. Bana 38+6 da tarih verdi acaba erken mi diyorum planlı sezaryen için
38+5. Aslında 38+2 de alacaktı biz istedik eşimle aynı tarih doğumlu olsun diye her an su gelme veya doğum başlama ihtimali olduğundan 38 i çok geçirmiyorlarmış kuzum

warcrew hsjsjdjdjsksks valla tık yok hala bekliyom bakalım suniye geçicex herhslde ilerleyen saatlerde
Ne yaptılar sana o fitil de suni olmuyo muymuş ben onu da bi çeşit suni saniyodum heee sjbxjsbjx benim cahillik yine on numero

Keyfin yerinde gibi duruyor sürecin sonuna kadar böyle güzel geçer inşallah

Ne yaptılar sana o fitil de suni olmuyo muymuş ben onu da bi çeşit suni saniyodum heee sjbxjsbjx benim cahillik yine on numero

Keyfin yerinde gibi duruyor sürecin sonuna kadar böyle güzel geçer inşallah
Fitil rahimi yumuşatıp inceltiyo dedi sancı başlatıyor dedi ama bende başlatmadı yerinden kayıp duruyor herhalde anlamadım ki ya cndjsjskakslx
İnşallah canım benimmm

Fitil rahimi yumuşatıp inceltiyo dedi sancı başlatıyor dedi ama bende başlatmadı yerinden kayıp duruyor herhalde anlamadım ki ya cndjsjskakslx
İnşallah canım benimmm
Bazen iş yapmayabiliyor sancı veya açılma konusunda ya da tetikleyecek bir şeyler gerekiyodur,,,, az önce bildirimi görünce dedim aha doğurdu herhalde smdnndjdjdk

Bazen iş yapmayabiliyor sancı veya açılma konusunda ya da tetikleyecek bir şeyler gerekiyodur,,,, az önce bildirimi görünce dedim aha doğurdu herhalde smdnndjdjdk
Keşkeee dkdjejkwkw eşim çok güzel uyudu tüm gece valla ben uyuyamadjm dndjsjwjwkq bakalım açılmam olur inşallah yoksa sezerywn olcak gibi

H
Keşkeee dkdjejkwkw eşim çok güzel uyudu tüm gece valla ben uyuyamadjm dndjsjwjwkq bakalım açılmam olur inşallah yoksa sezerywn olcak gibi
O konuda da hayırlısı olsun hakkında canım sen elinden geleni yaptin. Bunları konuşmak bile gereksiz ilk vajinal düşündüğün için diyorum. Bazi insanlar ah vah ediyo da etmeye gerek yok, bebiş böyle gelmiyorsa öyle gelecek kaçış yok

Kız yarın derken çok tarih döndü burda karıştırdım hepsini birbirine, simdi Perşembe olan yarın mı yoksa cuma olan yarın mi nsbzhwhsjjssjsjshhs
Bugun persembe sabahı kuzum,yarın cuma sabahı sezeryanım
Ayy benim de gece kasık ağrım çok oldu regl olacak gibi kaliteli uyuyamadım hiççç
Anlıyomu bebısler napıyo dunyaya geleceklerınıyaa Allah yardımcın olsun cok guzel olsun hersey senın ıcın

Kesinlikle benim için de çnemli değil nasıl geldiği en azından denemiş oldım derim bakalım hayırlısı inşallah nstde sancı çıkmıyor ısrarla ama karnım semsert tuhaf yani

Bugun persembe sabahı kuzum,yarın cuma sabahı sezeryanım

Anlıyomu bebısler napıyo dunyaya geleceklerınıyaa Allah yardımcın olsun cok guzel olsun hersey senın ıcın
Gün içinde konuşuruz gerçi ama senin de hakkında hayırlısı olsun şimdiden Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kesinlikle benim için de çnemli değil nasıl geldiği en azından denemiş oldım derim bakalım hayırlısı inşallah nstde sancı çıkmıyor ısrarla ama karnım semsert tuhaf yani
O zaman bebiş kendini dayamış olabilir belki¿ Neyse doktorun gelsin bakalim ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…