- 22 Ekim 2024
- 1.261
- 2.930
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.321
Kız yarın derken çok tarih döndü burda karıştırdım hepsini birbirine, simdi Perşembe olan yarın mı yoksa cuma olan yarın mi nsbzhwhsjjssjsjshhsAyy kızlaaar sabahı zor ettim bugun heyecanlıyım.kasıklarımda cok agrıyor bır gun daha sabretsınde bebıs yarına kadar dogmasınbenım myom amelıyatı oldugum yer dunden berı baya agrıyor korkuyorum bıraz ,yırtılma falan olmaz ınsallah son dakıkada bı aksılık olmadan saglıkla dogurayım Allahım vayy bee 9 ay geldı gectı bitti,yarın bu saatlerde hastane telasında olurum artık..
Bi de ağzını hayra aç, güzel düşün güzel olsun son gün kalmış korkmaAyy kızlaaar sabahı zor ettim bugun heyecanlıyım.kasıklarımda cok agrıyor bır gun daha sabretsınde bebıs yarına kadar dogmasınbenım myom amelıyatı oldugum yer dunden berı baya agrıyor korkuyorum bıraz ,yırtılma falan olmaz ınsallah son dakıkada bı aksılık olmadan saglıkla dogurayım Allahım vayy bee 9 ay geldı gectı bitti,yarın bu saatlerde hastane telasında olurum artık..
Aminnnn inşallah güzelim ben dün baya bi duygu patlaması içindeydim atlamışımCanım yazdım sana ama görmedin sanırımduamız ve kalbimiz seninle, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
İlk fırsatta yazacağım Allah izin verirseAyy kuzummm yaa.normal ama benımde zaman yaklastıkca bıraz degısık duygular ıcımı kaplamaya basladı.hep dua etmeye çalıs,bıde 3 kez spınal olan arkadasım dedıkı amelıyathaneden cıkarken gözlerini kapat kafanı saga sola cevırme dedı.dıkkat edersın bas agrısı olmasın diye.bana yaz mutlaka guzel haberlerını beklıyorumyok papatya girmedi canım
Ayy benim de gece kasık ağrım çok oldu regl olacak gibi kaliteli uyuyamadım hiçççAyy kızlaaar sabahı zor ettim bugun heyecanlıyım.kasıklarımda cok agrıyor bır gun daha sabretsınde bebıs yarına kadar dogmasınbenım myom amelıyatı oldugum yer dunden berı baya agrıyor korkuyorum bıraz ,yırtılma falan olmaz ınsallah son dakıkada bı aksılık olmadan saglıkla dogurayım Allahım vayy bee 9 ay geldı gectı bitti,yarın bu saatlerde hastane telasında olurum artık..
38+5. Aslında 38+2 de alacaktı biz istedik eşimle aynı tarih doğumlu olsun diyeKızlar sezaryen tarihlerinizi kaçıncı haftlara verdi doktorunuz. Bana 38+6 da tarih verdi acaba erken mi diyorum planlı sezaryen için
Aminnn canım
Hayırlısı olsun hakkınızda canimAminnn canımbir haftadır uyku uyumuyor uyutmuyor çocuk. Işıkları kapatınca dururdu hep şimdi hemşire gelecek damar yolu açacakmış
Ne yaptılar sana o fitil de suni olmuyo muymuşwarcrew hsjsjdjdjsksks valla tık yok hala bekliyom bakalım suniye geçicex herhslde ilerleyen saatlerde
Fitil rahimi yumuşatıp inceltiyo dedi sancı başlatıyor dedi ama bende başlatmadı yerinden kayıp duruyor herhalde anlamadım ki ya cndjsjskakslxNe yaptılar sana o fitil de suni olmuyo muymuşben onu da bi çeşit suni saniyodum heee sjbxjsbjx benim cahillik yine on numero
Keyfin yerinde gibi duruyorsürecin sonuna kadar böyle güzel geçer inşallah
Bazen iş yapmayabiliyor sancı veya açılma konusundaFitil rahimi yumuşatıp inceltiyo dedi sancı başlatıyor dedi ama bende başlatmadı yerinden kayıp duruyor herhalde anlamadım ki ya cndjsjskakslx
İnşallah canım benimmm
Keşkeee dkdjejkwkw eşim çok güzel uyudu tüm gece valla ben uyuyamadjm dndjsjwjwkq bakalım açılmam olur inşallah yoksa sezerywn olcak gibiBazen iş yapmayabiliyor sancı veya açılma konusundaya da tetikleyecek bir şeyler gerekiyodur,,,, az önce bildirimi görünce dedim aha doğurdu herhalde smdnndjdjdk
O konuda da hayırlısı olsun hakkında canımKeşkeee dkdjejkwkw eşim çok güzel uyudu tüm gece valla ben uyuyamadjm dndjsjwjwkq bakalım açılmam olur inşallah yoksa sezerywn olcak gibi
Bugun persembe sabahı kuzum,yarın cuma sabahı sezeryanımKız yarın derken çok tarih döndü burda karıştırdım hepsini birbirine, simdi Perşembe olan yarın mı yoksa cuma olan yarın mi nsbzhwhsjjssjsjshhs
Anlıyomu bebısler napıyo dunyaya geleceklerınıAyy benim de gece kasık ağrım çok oldu regl olacak gibi kaliteli uyuyamadım hiççç
Kesinlikle benim için de çnemli değil nasıl geldiği en azından denemiş oldım derim bakalım hayırlısı inşallahH
O konuda da hayırlısı olsun hakkında canımsen elinden geleni yaptin. Bunları konuşmak bile gereksiz ilk vajinal düşündüğün için diyorum. Bazi insanlar ah vah ediyo da etmeye gerek yok, bebiş böyle gelmiyorsa öyle gelecek kaçış yok
Gün içinde konuşuruz gerçi ama senin de hakkında hayırlısı olsun şimdidenBugun persembe sabahı kuzum,yarın cuma sabahı sezeryanım
Anlıyomu bebısler napıyo dunyaya geleceklerınıyaa Allah yardımcın olsun cok guzel olsun hersey senın ıcın
O zaman bebiş kendini dayamış olabilir belki¿ Neyse doktorun gelsin bakalim ne diyeceklerKesinlikle benim için de çnemli değil nasıl geldiği en azından denemiş oldım derim bakalım hayırlısı inşallahnstde sancı çıkmıyor ısrarla ama karnım semsert tuhaf yani
Tamam ilk fırsatta yazceğimHayırlısı olsun hakkınızda canimmutlaka haber ver bak merak ediyoruz, iyiyim de sonra kaybol yine sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?