- 22 Mayıs 2024
- 724
- 1.423
- 28
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.301
Bilmiyorum ama artk o an doguma giren ebeler hangisini derse onu yapcazAcaba bebekle bağımıza ve doğumun gidişatına göre o an mı yönlendiriyorlar?
Bir yandan büyük tuvaletimizi yaparken ıkınma esnasında nefesimizi tutuyoruz, aynı mantıktır belki deYa bunu bende merak ediyorum cnku.bazi doktorlar nefesi tutarak ikinmaniz lazim diolar bazilarida tam tersi
EvetSen vajinal mi düşünüyorsun?bebeğin kaç kilo şuan?
Ben şey diye görmüştüm öksürürken kullandığımız kaslarımızı kullanmamız lazımmış, bir de bağırmak boşa enerjimizi götüreceği için enerjimizi aşşağıya yonlendirmeyi oneriyolar olay anında aklıma gelir mi bilmem ama isbxjshdjsjdjjdYa bunu bende merak ediyorum cnku.bazi doktorlar nefesi tutarak ikinmaniz lazim diolar bazilarida tam tersi
İyi bari hadi gözün aydın insallah kalan sürecin de güzel kısa kolay sağlıkla geçerBen de hastanedeyim nst bağladılar fitil atılacak birazdan, eşimi aldılar sorun olmadı haber vermek istedimmm
Kısss bebişin daha büyük olmasınEvetdevlette dogurucam zaten öncelikleri de vajinal malum politikalar ... Bebiş en son 14 subatta kontroldeki doktorum 2800 küsur demisti, yatış verilen doğumhane katında 3100 yazmışlar ama dogumhane katindakilere gram guvenim yok suni takabilmek için yalandan haftalarimi da hep 37 vs yazmışlar kiloyu da yüksek girmislerdir yani sjdnjsndjsjd bilmiyorum şuan aşırı kaliteli de beslenen biri değilim şimdi yalan yok aldıysa max 3500 falandır sanmıyorum ama
Ben şey diye görmüştüm öksürürken kullandığımız kaslarımızı kullanmamız lazımmış, bir de bağırmak boşa enerjimizi götüreceği için enerjimizi aşşağıya yonlendirmeyi oneriyolar olay anında aklıma gelir mi bilmem ama isbxjshdjsjdjjd
Orda doğum yapmicam ki ksbxjsbxjdndj beni bu hastahaneye yönlendiren doktoruna güveniyorum yani iyi kadındı nazik hosKısss bebişin daha büyük olmasınkeşke özelde de bir baktırsa mıydın. Güvensiz nasıl yapacaksın oradakilere her adımda şüphe duyarsan zor olur . Ben 2 doktor arasında seçim yapamıyorum şuan ekibine kadar araştırmam lazım öyle de bir paranoyağım ahajakakak
Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahKızlar ben elendim... suyum geldi. Hastaneye geldik sezeryana alacaklar doktoru bekliyoruz. İlk gebeliğin çok tedirginim. Nolur dua edin
Cnmm kolayliklar diliyorum hem sana hem bebisineKızlar ben elendim... suyum geldi. Hastaneye geldik sezeryana alacaklar doktoru bekliyoruz. İlk gebeliğin çok tedirginim. Nolur dua edin
Geçmiş olsun canım sağlıkla evladını büyüt inşallahTeşekkür ederiim. İlk olarak gebelik zehirlemesi yaşıyormuşum hemen yatırdılar. Sonra gecesi rahmime balon taktılar. Rahmi yumuşatsın açılma olsun diyeymiş. Sabahta o balonu cıkardılar. Kontrol ettiler 4 cm acılma varmıs suyu patlattılar. Suni sancı bağladılar. Tabii benim acı eşiği düşük sancı arttıkca dayanamadım. Sonra epidural taktılar. Çok rahatlattı beni. Açılmam dahada yükseldi 9,5 oldu. Doğuma başladık. 1 saat sonunda doğumum oldu hafif yırtığım oluştu dikiş attılar. Merak ettiklerinize seve seve cevap veririm
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar ben elendim... suyum geldi. Hastaneye geldik sezeryana alacaklar doktoru bekliyoruz. İlk gebeliğin çok tedirginim. Nolur dua edin
Ben de vajinismus vardı (tabi bu vajinal doğuma engel değil) ben de daha öncesinde beraber yendiğim terapistimle konuştum, böylece karar vermiş oldum. Yani bebeğim gelmeye kendisi karar versin haksızlık mı ediyorum düşünceleriyle çok boğuştum ama terapist anne huzursuz olursa bebekte huzursuz olur bu daha sağlıksız olur dedi. Sen de böyle düşünerek doğru karara varırsın umarımmaya91 sezeryan olmaya nasıl karar verdin? Ben hala kararsızım
Cnm masallah kisa sürdü dogumun. Iyi olmaniza col sevindim saglikli huzurlu ömrü olsun bebegininDoğumdan çıktım kızlar. Hepinize çok dua ettim. Allaha şükür kolay geçti. Oğlum çok güzel
Bundan sonraki süreçte anne ve baba olmayı öğreneceğiz. Rabbim hepinize neyle kolay doğum nasip etsin inşallah
Maşallah canımDoğumdan çıktım kızlar. Hepinize çok dua ettim. Allaha şükür kolay geçti. Oğlum çok güzel
Bundan sonraki süreçte anne ve baba olmayı öğreneceğiz. Rabbim hepinize neyle kolay doğum nasip etsin inşallah
Hayırlı olsunDoğumdan çıktım kızlar. Hepinize çok dua ettim. Allaha şükür kolay geçti. Oğlum çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?