- 3 Eylül 2023
- 1.224
- 1.185
- 53
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.281
Yurtdışındayım. Burda nasıl istersem o secenekleri sundular. Doğumdan sonra birşeyiö kalmadı. Bulantı baş dönmesi falan. Sanırım doğum yapınca geçti. Yine kontrol altındayımÖzelde miydi doğumun epidural için soruyorum bazi devlet hastanelerinde de parasiyla yapilabiliyormuş diye duymuştum ondan soruyorumsağlık durumun nedir şuan? Gebelik zehirlenmesi ile alakalı bir şeyler kaldı mı yoksa çözüldü mü dogurunca, onun dışında çok güzel sevindim senin güzel geçmiş gibi görünüyor darısı başımıza inşallah
İnşallah darısı başınıza. Anneliğin sezeryanı normali olmuyor. Her türlü cok emek veriyorsun.Çok şükür sağlıkla atlatıp bebeğine kavuşmuşsun. Buna çok sevindimdoğum hikayeni de anlattığın için ayrıca teşekkür ederim. Benim ikinci hamileliğim. İlki sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak. Hayırla, sağlıkla, ben de ve bekleyen diğer arkadaşlarım da bebeklerine kavuşur inşallah
118 lere falan çıktı sanırım. Ben 40 tan sonrasına dayanamadım. 80 olunca çıldırdım. Acıya hiç dayanıklı değilim nasıl doğurdum şaşırıyorumBen saldım artık zaten canı ne istiyosa bebişimin nxbxbsbxjdnx en kötü bugün yarın gidip yatış yaparımsuni takılınca kaclara çıktı sancın nstde gorebildin mi
Evet aşırı ilgiliydiYaa çok sevindim memnun kalmasınabaşka branştan bir doktor tanıdığımızın referansı ile tanıştık Şefik Bey’le, sürecin başından beri çok ilgilendi benimle sağolsun, inşallah finali de sağlıkla atlatırız
Yaaa hayırlısı olsuuun. Anlat anlat anlatKızlaar selam bende doğurdum geldim
Evet midem bulanıyordu hep. Gözümün önü bulanıklaşıyordu. Baş ağrısı çok fazlaydı. Tansiyonum yükseliyorduCok gecmis olsun saglikla büyütünzehirlenmenin bi belirtisi olmus muydu acaba?
merak etme sonrasında kayboluyor veya beyaza dönüyor beyaz tenli insanlarda daha çok gözüküyor maalesefYa bende de son 1 aydır oldu böyle. Göğsümde falan yok sadece göbeğimde var. Annem genetiğinden bir şey almamışım anlaşılan shshjajsk. Kardeşime hamileyken göbeği bile çıkmamıştı, doğum iznine ayrılırken öğrendi herkesben de şey diyordum “anne kardeşim doğmuştur git getir” , göbeğinde bir tane bile çatlak yok maşallah ben kime çektim de böyle oldu ya ajajakla
2-3 gündür farkediyorum. Şimdiye kadar gram olmadıKızlaaarr, göbeğinizde kırmızı çatlaklar oluştu mu sizin de? Ben 20. Haftadan beri özel butter karışımı kullanmama rağmen gittikçe çoğalıyorlar. Siz ne yaptınız?
Yalnız hiç birimizin aynı güne denk gelmemesi hxhxhxYok yok martı da bekleyen çok var 9-11-13-14-17 bu tarihler doluydu diye hatırlıyorum hahahhahah
Ayyyy evet sıra sıra odalar birbirini kovalar gibi oldu ahdhhdjsjjs hepimiz birbirimizi bekleyeceğiz resmen2-3 gündür farkediyorum. Şimdiye kadar gram olmadıgöbek deliğimin altı ve üstünde tam
Yalnız hiç birimizin aynı güne denk gelmemesi hxhxhx
Sürebilir dediler yavaş yavaş istediğim pozisyonlarda doğumu denedik. Ben nefesimi tutmada cok becerikli olamadım. Tam cocuğun kafası cıkacak nefesimi bıraktım. Geri kaçtı. Büyük tuvaletim gelmiş gibi ağrım oldu. O sırada ıkınmamı istediler. 3,5 kilo doğdu. Ben aylardır ultrasona girmediğim için kilosunu hiç bilmiyorummaşallah
9,5 cm açılmadan sonra doğumun bir saat sürmesi normal mi? Ben onun ilerisi zaten 10 ve 20-30 dk da doğuyor diye biliyorum. 1 saatlik sürede çok ağrın oldu mu? Bebeğin kaç kilo ve ultrason kg tahminleri ile uyumlu muydu?
Soru yağdırdım, çok merak ettiğimden
Tabiki öyle. Yeter ki anne ve bebek sağlığı için hangisi en doğru kararsa en sağlıklıysa o olsun.İnşallah darısı başınıza. Anneliğin sezeryanı normali olmuyor. Her türlü cok emek veriyorsun.
Teşekkür ederimEvet aşırı ilgiliydi
Yaaa hayırlısı olsuuun. Anlat anlat anlat
Anlatmışsınbebiş nasıl? Sen nasılsın?
Ya wc gitmeden okumuştum sonra düşündüm işteYa bak ben demedim mi ahdjhdjsj valla böyle de hissediyorum HahahhahaWC de aklına gelmem ayrı iyi ahdjjdkksls
Bana 10 u ayırmış diye yorumladim ama bu hafta gidicem galiba doğuma nsbdjsbdjdbd sanki sezeryanmis gibi tarihi kendim mi secsem ejhejehejehejdMaşallah kuzu, ajanda gibisinajajjajjsja
Bu tarihler dolu başka seçin snajajkakka
Ana olmak118 lere falan çıktı sanırım. Ben 40 tan sonrasına dayanamadım. 80 olunca çıldırdım. Acıya hiç dayanıklı değilim nasıl doğurdum şaşırıyorum
Maşallah118 lere falan çıktı sanırım. Ben 40 tan sonrasına dayanamadım. 80 olunca çıldırdım. Acıya hiç dayanıklı değilim nasıl doğurdum şaşırıyorum
Sen vajinal mi düşünüyorsun?Ya wc gitmeden okumuştum sonra düşündüm işte
Bana 10 u ayırmış diye yorumladim ama bu hafta gidicem galiba doğuma nsbdjsbdjdbd sanki sezeryanmis gibi tarihi kendim mi secsem ejhejehejehejd
Ana olmakmaşallah diyorum tekrar
Gozun aydinnnn allah bagislasinEvet midem bulanıyordu hep. Gözümün önü bulanıklaşıyordu. Baş ağrısı çok fazlaydı. Tansiyonum yükseliyordu
Bir de nefesini tutarak mı ıkınmak lazım? Sanki bunların cevapları aklıma gelecek doğum esnasındaSürebilir dediler yavaş yavaş istediğim pozisyonlarda doğumu denedik. Ben nefesimi tutmada cok becerikli olamadım. Tam cocuğun kafası cıkacak nefesimi bıraktım. Geri kaçtı. Büyük tuvaletim gelmiş gibi ağrım oldu. O sırada ıkınmamı istediler. 3,5 kilo doğdu. Ben aylardır ultrasona girmediğim için kilosunu hiç bilmiyorum
Benimkiler gün geçtikçe duvara bitki asarsın yaprakları dallanır ya işte onun gibiler boynuma kadar yolu var2-3 gündür farkediyorum. Şimdiye kadar gram olmadıgöbek deliğimin altı ve üstünde tam
Yalnız hiç birimizin aynı güne denk gelmemesi hxhxhx
Kap karayım akajkakamerak etme sonrasında kayboluyor veya beyaza dönüyor beyaz tenli insanlarda daha çok gözüküyor maalesef
Ya bunu bende merak ediyorum cnku.bazi doktorlar nefesi tutarak ikinmaniz lazim diolar bazilarida tam tersiBir de nefesini tutarak mı ıkınmak lazım? Sanki bunların cevapları aklıma gelecek doğum esnasında
Acaba bebekle bağımıza ve doğumun gidişatına göre o an mı yönlendiriyorlar?Ya bunu bende merak ediyorum cnku.bazi doktorlar nefesi tutarak ikinmaniz lazim diolar bazilarida tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?