Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Aminnn inşallah canım o kadar gerginim ki istemsiz ağlayıp duruyorum ama biliyorum güçlü durmam gerekiyor yarın oğlumu kucağıma alıcam inşallah size pozitif şekilde geri dçnüş sağlarım
Aynı işlemi bana da ilk doğumda yapmıştı gelmediği için bebeğim . Sonrasında 12 saat dolmadan doğmuştu rahat ol sabırlı ol toplamda 4 saat sürmüştü kasılmaya çömelmeyle karşılık vermeni öneririm

Ya aradık biz size dönücez dediler ama cevap yok
Fitille mi başlattılar canım? Çok teşekkür ederim

Yarın sabah 8 e alındı doğum 9 du
Bugün karmakarışık duygular içindeydim 2 saat ağlamışımdır
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza
Canım yazdım sana ama görmedin sanırım duamız ve kalbimiz seninle, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Medicalpark bahçelievler
Merhaba ben mayıs anneleri grubundayım ama mart ve nisan annelerini de takip ediyorum sıklıkla, sizin sorunuza denk gelince yazmak istedim bende medicalpark bahçelievlerde doğum yapacağım kısmetse, eşim doğuma girecek ve süreç boyunca yanımda olacak doktorum alırız tabii ki dedi, farklı bir durum olmazsa vajinal doğum olacak benim de takipli doktorunuz var mıydı medicalde?

İçimi rahatlattın çok teşekkür ederim benim doktorumda doğuma eşimi alacağını söylemişti fakat yatış için gittiğimde alacaklar mı onu sormayı unuttum. Dilşad herkiloğluna gidiyorum ben senin doktorun kimdi? :)

Şefik Gökçe benim doktorum da çok yardımcı oluyorlar alırlar merak etme, ebeler de çok iyilermiş doktorum içimi rahatlatmıştı baya. Su gibi geçsin, sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

Şefik Gökçe benim doktorum da çok yardımcı oluyorlar alırlar merak etme, ebeler de çok iyilermiş doktorum içimi rahatlatmıştı baya. Su gibi geçsin, sağlıkla kucağına al bebişini inşallah
Amin canım çok çok teşekkür ederim darısı başına inşallah
Rica et iste bazen almasalar bile rica minnet alabiliyorlar ..
Yok hayır elle membran yapmıştı direk sıyırma işlemi .
Anladım canım bana direkt onu yaptığını söylemedi ama baya kurcaladı yani ben öyle yaptığını düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…