- 11 Temmuz 2024
- 1.125
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.508
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.121
Nasıl ayrıldı acaba kendini yoracak bir şeyler mi yaptın canım temizlik ya da bir yere uzanmalı falanerken suyumun gelmesinin sebebide cocugun eşi ayrilmis oyuzden onun kanlari geliyormus megersem
Hayırlı olsun bebişinizevet kizlar dogurdum ve sezeryan oldum.suyum gelmisti acilmam yoktu sehir hastanesine gittik hemsire vardi bi pek umursamadi.doktorun gormesi icin yatis yapmam gerekiyordu ve suni sanci verilir eger doguracakssn dedi.cok sacma suyum gelmis baska dogurmaktan sansim yokki hastanede surekli akmaya devam ediyodu kanliydi baya birde.bendd korktum dedim ozele gidelm.med.cal pa.k vardi donanimi olan.oranin aciline gittik tabi doktorlar yok gece.cagirdik geldi.doktor.hic gitmedgm hastaneydi yani rastgele hangi doktor gelirse oldu.spinal anesteziyle oldu 15 20 dk surdu simdi odadayiz bebegimiz uyuyor bende yatiyorum.esim yanimda onun disinda kimsemiz yok gurbetteyiz.komsumu cagirdim gelmedi benmle.devleti oyuzden birazda tercih etmek iatemedim tam depresyonluk olurdu yalniz basima sancilar cekmek istemezdim.bebegimiz iyi masallah 36 haftalik tam.kilosu 3.100 yerinde masallah.demekki zamani bu zamanmis .sabah ailelerimize surpriz olacak.okadar spor yaptim bosa gittiagrilarim yavastan artiyor ama dogum sancilarindan daha rahat bence cekilir ameliyat sancisi.
Gözün aydın canımevet kizlar dogurdum ve sezeryan oldum.suyum gelmisti acilmam yoktu sehir hastanesine gittik hemsire vardi bi pek umursamadi.doktorun gormesi icin yatis yapmam gerekiyordu ve suni sanci verilir eger doguracakssn dedi.cok sacma suyum gelmis baska dogurmaktan sansim yokki hastanede surekli akmaya devam ediyodu kanliydi baya birde.bendd korktum dedim ozele gidelm.med.cal pa.k vardi donanimi olan.oranin aciline gittik tabi doktorlar yok gece.cagirdik geldi.doktor.hic gitmedgm hastaneydi yani rastgele hangi doktor gelirse oldu.spinal anesteziyle oldu 15 20 dk surdu simdi odadayiz bebegimiz uyuyor bende yatiyorum.esim yanimda onun disinda kimsemiz yok gurbetteyiz.komsumu cagirdim gelmedi benmle.devleti oyuzden birazda tercih etmek iatemedim tam depresyonluk olurdu yalniz basima sancilar cekmek istemezdim.bebegimiz iyi masallah 36 haftalik tam.kilosu 3.100 yerinde masallah.demekki zamani bu zamanmis .sabah ailelerimize surpriz olacak.okadar spor yaptim bosa gittiagrilarim yavastan artiyor ama dogum sancilarindan daha rahat bence cekilir ameliyat sancisi.
Baktım biraz ama bebek aşırı hareketli olunca da olabiliyormuş, kendi kendine de yani annenin hareketlerine bağlayan bir sebep bulamadimNasıl ayrıldı acaba kendini yoracak bir şeyler mi yaptın canım temizlik ya da bir yere uzanmalı falan
Merak etme canım bak bir şekilde belirti veriyor onu baz alıp hareket edicezBaktım biraz ama bebek aşırı hareketli olunca da olabiliyormuş, kendi kendine de yani annenin hareketlerine bağlayan bir sebep bulamadimsabah sabah yine tutuştum jdndjdndj gece de hep aklım burdaydi
Aynen zaten belirtilerde birden başlayan siddetli bel ağrısı vs diyodu sakin kalalım nasibimizde neyse onu yaşıyoruz zatenMerak etme canım bak bir şekilde belirti veriyor onu baz alıp hareket edicez
Yanlış anlamaya müsait olmuş tabi ki tek belirti değil kanama vs dahil hepsi kimse kendini korkutmasin djnxjxjx neyse aç uyandim gidip atistırayımAynen zaten belirtilerde birden başlayan siddetli bel ağrısı vs diyodu sakin kalalım nasibimizde neyse onu yaşıyoruz zatenbebişlerimize sağlıkla kavusalim da detaylar önemsiz
Benim bebito bu aralar fena hareketli sancıyla hareketi nasıl ayırt edicem diyen düşünüyorum bendeBaktım biraz ama bebek aşırı hareketli olunca da olabiliyormuş, kendi kendine de yani annenin hareketlerine bağlayan bir sebep bulamadimsabah sabah yine tutuştum jdndjdndj gece de hep aklım burdaydi
Gözünüz aydın. Sağlıcakla büyütün inşallahevet kizlar dogurdum ve sezeryan oldum.suyum gelmisti acilmam yoktu sehir hastanesine gittik hemsire vardi bi pek umursamadi.doktorun gormesi icin yatis yapmam gerekiyordu ve suni sanci verilir eger doguracakssn dedi.cok sacma suyum gelmis baska dogurmaktan sansim yokki hastanede surekli akmaya devam ediyodu kanliydi baya birde.bendd korktum dedim ozele gidelm.med.cal pa.k vardi donanimi olan.oranin aciline gittik tabi doktorlar yok gece.cagirdik geldi.doktor.hic gitmedgm hastaneydi yani rastgele hangi doktor gelirse oldu.spinal anesteziyle oldu 15 20 dk surdu simdi odadayiz bebegimiz uyuyor bende yatiyorum.esim yanimda onun disinda kimsemiz yok gurbetteyiz.komsumu cagirdim gelmedi benmle.devleti oyuzden birazda tercih etmek iatemedim tam depresyonluk olurdu yalniz basima sancilar cekmek istemezdim.bebegimiz iyi masallah 36 haftalik tam.kilosu 3.100 yerinde masallah.demekki zamani bu zamanmis .sabah ailelerimize surpriz olacak.okadar spor yaptim bosa gittiagrilarim yavastan artiyor ama dogum sancilarindan daha rahat bence cekilir ameliyat sancisi.
Hoşgeldin kız jsnxjsjdjskxjBenim bebito bu aralar fena hareketli sancıyla hareketi nasıl ayırt edicem diyen düşünüyorum bende
Sancı sanki insanı titretiyor içine kuşkuyu düşürüyor anlarsın inşallahHoşgeldin kız jsnxjsjdjskxj
Benim de ilk doğum henüz sancı nedir bilmiyorumsuyum veya nişan gelse nasıl gelcek veya gelecek mi hiç fikrim yok ama bence sancıyı ayırt edebiliriz diye düşünüyorum illaki terslik olsa veya açılma artarsa vs şiddetleniyor sonuçta bi gidip goruneyim vs deriz diye de düşünüyorum yani düşünüyorum da düşünüyorum jdnjdndjdj
Zaten benim bu kasık ağrısı son günlerde daha çok dikkatimi çekiyor. Bu kadar fazla olmuyordu mesela bir şeyler oluyo gibi geldi banaSancı sanki insanı titretiyor içine kuşkuyu düşürüyor anlarsın inşallah
Oy maşallah sizinde az kalmış baya eli kulağındaBenim bebito bu aralar fena hareketli sancıyla hareketi nasıl ayırt edicem diyen düşünüyorum bende
Hoşbuldum canım topikleri geziniyorumHoşgeldin kız jsnxjsjdjskxj
Benim de ilk doğum henüz sancı nedir bilmiyorumsuyum veya nişan gelse nasıl gelcek veya gelecek mi hiç fikrim yok ama bence sancıyı ayırt edebiliriz diye düşünüyorum illaki terslik olsa veya açılma artarsa vs şiddetleniyor sonuçta bi gidip goruneyim vs deriz diye de düşünüyorum yani düşünüyorum da düşünüyorum jdnjdndjdj
Günaydın hadi güzel haberlerle inşallahGünaydın kızlar
Gece tam yattım benim ki sağdan soldan ittiriyor. Gece hep sakin olurdu normalde, uyurdu. Sanki makat geliş oturmuş iki yana açmış kollarını, gıdıklıyor beni sıpa. Uykum var, uyuyamıyorum hareketlerinden. Uyanınca da dikkat ettim kasığımda olan baskısı şu an yok, göğüs altımda bir sertlik, kafa veya popo gibi. Geri mi döndü nedir? Bugün kontrolüm var Allahtan, öğrenebileceğim halini.
papatya113 Senin kontrolünde bugündü sanırım. Güzel haberlerle gelelim inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun hepimizin evladı sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahOy maşallah sizinde az kalmış baya eli kulağındaSağlıcakla gelsin inşallah sancı bende çekmedim ama hissedersin diye düşünüyorum benimkisi geceden regl ağrısı gibi başlayıp sabahına nişanım gelmişti
Herkesin süreci farklı oluyor ama anlarsınız mutlakaAmin inşallah Allah razı olsun hepimizin evladı sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah
Yaaa ara ara banada oluyor o regli ağırısı ama geçiyor nasip bakalım su mu nişan mı sancı mı neyle başlayacak
Benimde öyle canım sabaha kadar su gibi oluyorum bende hamileliğe bağlıyorum cam acık yatıyorum bazenKızlar evim serin (17° falan) bunu belirtiyorum çünkü gece uyurken ince giymeme rağmen terliyorum aşırı su gibi değilim ama hastalığı üstümden atamamış gibi o terlemeye uyaniyorum yani. Yataktan vs desem eşim terlemiyo hiç benimki gebelikten midir yoksa hala bu hastalığı anca mı atıyorum terleyerek acaba tek bu gece değil genel 4-5 gündür böylederdim tasam sorularim bitmiyo benim de ksndkdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?