Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    90
Allah'ım nasip olur mu jsbxjsndjsnd en son 22 Kasım'da tartıldım umarım ben de böyle sabit kalmışımdır (hic umudum yok diyet falan da yapmadım hu harca ve gece de yiyorum 🥹) bu şey gibi oldu yiyip yiyip kilo almamak için sadece dua eden tipleme ben ajxbsjdkdjkdkk bir umuttur işte 😂😂😂

Gazaniz mubarek olsun bacilar 😂😂 güzel haberlerle gelin ❤️

Ey maşşallah tosun 🥹 kocaman olmuşlar yaaaaaa ben karsilastiramiyorum devlet sağolsun boy kilo hesabi soylemiyo oranlarındaki makineler eski olduğu için anca detaylida vs işte 🥲 bir kere daha gitmeyi düşünüyorum özele bakam ne olmus bizim kız boyu uzun dediler en son çok iri olmasın nasil dogurcaz sndbjsb 😂😂
Ayy Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bugun cok duygulandım nedense🥹🥰hormonlar tavan😀😀git git bebısm bı bak bakalım kac olmus bu arada kızlar ben vıtamın bıle almıyorum hıc,kendımde 8-9 kılo aldım,bebege kılo aldıran seyler kesınlıkle muz cevız avakodo nar süt yogurt havuc salata tavuk et balık,ben hep boyle beslendım bu tansıyon muhabbetı yuzunden ıkı uc haftadır bırden atak yaptı bebıs,aklınızda olsun❤️❤️

Kızlaar suanda 27+0 dayım ama bebek 29 haftalık cıktı🫣🥹ayy korktum bıraz sekermı falan var dıye,dr iri bebek genetık dedi,ama ben yınede korktum,boy 39 cm kilo 1.250.ne dıyorsunuz bu durumaa🥰🧿haftaya bıda cagırdı bu arada.
maşallah canım ben o aralıkta ölçülmedim o yüzden bilemiyorum ama doktor öyle dediyse güzel bence Haftaya neden çağırdı bu arada . Benim özeldeki bir ay sonraya verdi 30. Hafta gibi . Devletteki de 3 hafta sonra gel dedi .

Kızlaar suanda 27+0 dayım ama bebek 29 haftalık cıktı🫣🥹ayy korktum bıraz sekermı falan var dıye,dr iri bebek genetık dedi,ama ben yınede korktum,boy 39 cm kilo 1.250.ne dıyorsunuz bu durumaa🥰🧿haftaya bıda cagırdı bu arada.
Kuzum benim de 27+6 1.146 gram çıktı. Kilosu normal sanki de 2 hafta ileride olması doktor normal dediyse normaldir bilemeyiz ki. Benim bazen bir hafta geride çıkıyor bi sonraki hafta aynı çıkıyor. Tekrar kontrolün ne zaman?

maşallah canım ben o aralıkta ölçülmedim o yüzden bilemiyorum ama doktor öyle dediyse güzel bence Haftaya neden çağırdı bu arada . Benim özeldeki bir ay sonraya verdi 30. Hafta gibi . Devletteki de 3 hafta sonra gel dedi .
Kuzum ıkı haftada bı cagırmaya basladı ama bu kez haftaya bıdaha cagırdı bızde işkillendık bılmıyorum kı neden cagırdı.haftaya komtrole gelın bıdaha dedı,hersey yolunda dedı.
Kuzum benim de 27+6 1.146 gram çıktı. Kilosu normal sanki de 2 hafta ileride olması doktor normal dediyse normaldir bilemeyiz ki. Benim bazen bir hafta geride çıkıyor bi sonraki hafta aynı çıkıyor. Tekrar kontrolün ne zaman?
Haftaya😊🫠çok kısa bır zaman sonra.baya ısrarla sordum iri bebek dedi,bır sorun yok şuanda dedi.ama yınede haftaya bıdaha cagırdı sanırım gelısımıne bıda bakıcak.

Ayyy maşallah tatlı kuşaa😍🧿 yediklerin ona yaramış dediğin gibi 😍 benim de 28+0da bir hafta önden 29 haftalık 1.250 Gr çıktı canım. Bence iyi gayet😍
Allah'ım nasip olur mu jsbxjsndjsnd en son 22 Kasım'da tartıldım umarım ben de böyle sabit kalmışımdır (hic umudum yok diyet falan da yapmadım hu harca ve gece de yiyorum 🥹) bu şey gibi oldu yiyip yiyip kilo almamak için sadece dua eden tipleme ben ajxbsjdkdjkdkk bir umuttur işte 😂😂😂

Gazaniz mubarek olsun bacilar 😂😂 güzel haberlerle gelin ❤️

Ey maşşallah tosun 🥹 kocaman olmuşlar yaaaaaa ben karsilastiramiyorum devlet sağolsun boy kilo hesabi soylemiyo oranlarındaki makineler eski olduğu için anca detaylida vs işte 🥲 bir kere daha gitmeyi düşünüyorum özele bakam ne olmus bizim kız boyu uzun dediler en son çok iri olmasın nasil dogurcaz sndbjsb 😂😂
Yaa vallahi benim de hiç umudum yoktu o kadar çok yedim ki anlatamam 😅 ama son iki haftadır çayı kahveyi tamamen kestim etkisi var mıdır bilemedim. Bence bir dönem kilo atak halinde alınıyor sonra duruyor ya. Doğum yapan kuzenim de öyle söylemişti.

Ayyy maşallah tatlı kuşaa😍🧿 yediklerin ona yaramış dediğin gibi 😍 benim de 28+0da bir hafta önden 29 haftalık 1.250 Gr çıktı canım. Bence iyi gayet😍

Yaa vallahi benim de hiç umudum yoktu o kadar çok yedim ki anlatamam 😅 ama son iki haftadır çayı kahveyi tamamen kestim etkisi var mıdır bilemedim. Bence bir dönem kilo atak halinde alınıyor sonra duruyor ya. Doğum yapan kuzenim de öyle söylemişti.
Hayırlısı olsun canim ya bakmayın ben burda takılıyorum öyle aldıysam da aldım yapacak bir şey yok kafamda takık değilim 🥹 canım sağolsun doğumdan sonra baktım geri gitmiyor spor vs bir şeyler yaparım yapacak bir şey yok 😅

Oy masallah tosuncuk 😍😍 ben tam 26 haftada gittim. 35cm 1.010 gramdi 😃 sizinkinin masallahi var ozaman 😍🧿🧿

Ben devlet takipliyim benim de en son bir hafta önden gidiyodu öyle dersek 28+5 sata göre 27+5 bize ne zaman derler acaba artık 2 haftada bir gel diye 🥲 ya da derler mi mesela xknxkdkfkf
Valla buranin saglik sistemi cok kotu, ama buna ragmen iki haftada bire dusurdulerse sizin de sıklastirilmasi yakindir bence🙏
korkma korkma canım burun diş eti kanamaları normalmiş. Benim de arada fırçalarken oluyor. Burnumda mesela hep kan var
Benim de ya, burnum ve dis etlerim asla durmuyor. Cidden ölsek ya o hamilelik semptomu falan dicekler😂

Yok bebişim bakılmadı yükleme olmadı, 3 aylık sekere ve aclık kan sekerıne bakıldı bısey cıkmadı aıledede seker olmayınca de gerek yok dedı.bakalım haftaya durumlar ne olacak🫠🤭
Kuzum bende de bakıldı normaldi,ailemde de şeker yok ama şeker yüklemesi yapıldı ve şeker çıktı ne yazık ki bilgin olsun 🌸🌸

Yaaa supersin🧿 benim de kilo almam yavasladi son bir ayda, umudum artti😂

Kuzum bende de bakıldı normaldi,ailemde de şeker yok ama şeker yüklemesi yapıldı ve şeker çıktı ne yazık ki bilgin olsun 🌸🌸
Ayy bebısmm bende şüphelendım valla haftaya baksın bıdaha yıne boyle cıkarsa banada baksın olmazsa.senın bebıste önden mi gidiyor?suyu normalmiş.dıyetmı verdıler sımdı sana,ben cok meyve yıyordum meyveyı azaltacagım bakalım bir,belki normale biner haftaya.

X