Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    89
Hepimizde oluyor sanki yaa, bende de oluyor aşırı bi acı ağrı yok ama çok sert ve gergin oluyor. Bugün baya sürdü 3 saattir falan öyle 🤷🏼‍♀️
Bende de oluyor; bence normal ya göbeğimiz kaç katına çıktı düşününce…İçerdeki bağlar falan geriliyor onlar acıtıyor muhtemelen

Yaa ben de tüm karnımı gergin ve ağırlaşmış hissediyorum aynı anlattığın gibi. Sen de doktoruna sorunca ne diyecek yazar mısın buraya. Bende o söylediğin ağrı bir iki kez oldu ama çok önemsemedim. Özellikle bu hafta o gerilmeyi daha çok hissediyorum. Kasılma mı bu acaba.

Yazarım canım tabi. Benim ilk gebeliğim olduğu için kasılmanın nasıl bir şey olduğunu tarif edemiyorum. Mesela şuan semsert ve çok ağrıyor ve acıyor. Derim acıyor sanki yanıyor yani karın kısmım. Aşırı gergin ve ağır gibi
Ya bendeki de böyle 30 saniye kadar bi kısmı semsert ve geriliyor böyle o an çiş hissi de oluyor değişik bişey. Kasılma sayar indirdim. Ona girince yalancı kasılma diyo ama anlamadım. Ben de ptesi gidince sorcam

Bahsettiğin ağrı tam olarak bende de oluyor. Çok iyi tarif etmişsin. Karnım acıyor gibi çatlayacakmis gibi. Ben öyle olunca ayağa kalkıyorum ovaliyorum karnımı evin içinde yürüyorum ne yapacağımı şaşırıyorum. Böyle çok aşırı yemek yersinde tüm karnın patlayacak gibi taş gibi olur aynen öyle. Kasılmamı bilmiyorum yaşayan yada tecrübeli olan biri yazar aydınlatır bizi belki canım. Ama ben yorulmadan da oluyor o tarif ettiğimiz şey. Yorgunluktan değildir belki karnımız büyüyor ondan mı acaba 🙁

Hepimizde oluyor sanki yaa, bende de oluyor aşırı bi acı ağrı yok ama çok sert ve gergin oluyor. Bugün baya sürdü 3 saattir falan öyle 🤷🏼‍♀️
Benim de ilk bebe ama o kadar çok araştırdım ki sizin yaşadığınız kasılma değil de şişkinlik, hazımsızlık falan gaz vs

Boğazım şişti çok fena ve sanırım ateşim de çıkacak gibi :KK43: Böyle hasta olup ilaç içen var mı acaba? Acile mi gitsem bu saatte bilemedim…
Zencefilin içine varsa bal limon karabiber de koy çok iyi gelir canım. Odayı da nemli tutmaya çalış çok geçmiş olsun.
En son detaylı ultrasona gitmiştim, bizim kontroller ne zaman sıklaşacak acaba yaa
Valla benimki daha yeni dedi iki hafta sonra gel diye ama bu kanamadan mı yoksa artık zamanı mı hiç bilmiyorum. Özlüyorum ben de yaa 🥹
Ya bendeki de böyle 30 saniye kadar bi kısmı semsert ve geriliyor böyle o an çiş hissi de oluyor değişik bişey. Kasılma sayar indirdim. Ona girince yalancı kasılma diyo ama anlamadım. Ben de ptesi gidince sorcam
Canım sen de sorunca bilgi verir misin bakalım ne diyecek doktorun.

Zencefilin içine varsa bal limon karabiber de koy çok iyi gelir canım. Odayı da nemli tutmaya çalış çok geçmiş olsun.

Valla benimki daha yeni dedi iki hafta sonra gel diye ama bu kanamadan mı yoksa artık zamanı mı hiç bilmiyorum. Özlüyorum ben de yaa 🥹

Canım sen de sorunca bilgi verir misin bakalım ne diyecek doktorun.
Tamam tamam canım böyle düzensiz aralıklarla geliyor. Mesela 1 saat içinde 3 kere sonra hiç olmuyor taa akşam 3 kere gibi gibi. Ama o sertleşme anında böyle rahatsız hissediyorum kendimii

Tamam tamam canım böyle düzensiz aralıklarla geliyor. Mesela 1 saat içinde 3 kere sonra hiç olmuyor taa akşam 3 kere gibi gibi. Ama o sertleşme anında böyle rahatsız hissediyorum kendimii
Benim de öyle ama tüm karnım taş gibi gerilip ağırlaşıyor. Öyle beş on dk falan da değil yarım saat bir saat sürüyor böyle taş gibi akşamları daha çok oluyor. Burada diğer kızların yazdığı gibi hazımsızlık şişlik falan olabilir belki ama ben doktoruma soramadım nasıl olduğunu.

Bende de bazen bu dediğin gibi oluyor çiş ve sanki bi yeri vajinadan çıkıvercekmiş gibi ama çabuk geçiyor
Benim de ilk bebe ama o kadar çok araştırdım ki sizin yaşadığınız kasılma değil de şişkinlik, hazımsızlık falan gaz vs
Pazartesi gelse de hepimiz aynı anda aynı soruyu sorsak 😅 100 doktora sorduk 10 popüler cevap aldık gibi olacak

💯kasılmada sertleş gevşe sertleş gevşe şeklinde oluyomuş. bende şu ana kadar hiç olmadı. zonklar şekilde vajinamda vs sızlamalar oluyo bazen ama bence onlar da sancı değil çünkü sancı adet sancısı gibi hissettiriyomuş. ama patlamak üzere gibi olma hissi bende akşamları yemek yedikten sonra oluyo, hamileliğin ilk başlangıçlarındaki gibi aynı. şişkinlik hissi bu. hatta ayağa kalktığımda karnımın ağırlığı aşağı doğru çekiyor acıtıyo falan

Benim de öyle ama tüm karnım taş gibi gerilip ağırlaşıyor. Öyle beş on dk falan da değil yarım saat bir saat sürüyor böyle taş gibi akşamları daha çok oluyor. Burada diğer kızların yazdığı gibi hazımsızlık şişlik falan olabilir belki ama ben doktoruma soramadım nasıl olduğunu.
Bence de hazımsızlık falandır zaman zaman benim de öyle oluyor kasılma daha farklı rahatsız hissettiriyor ve 15-30 saniye falan sürüyor

💯kasılmada sertleş gevşe sertleş gevşe şeklinde oluyomuş. bende şu ana kadar hiç olmadı. zonklar şekilde vajinamda vs sızlamalar oluyo bazen ama bence onlar da sancı değil çünkü sancı adet sancısı gibi hissettiriyomuş. ama patlamak üzere gibi olma hissi bende akşamları yemek yedikten sonra oluyo, hamileliğin ilk başlangıçlarındaki gibi aynı. şişkinlik hissi bu.
Evet evet yemekten o şiş his oluyor biraz yürüyüş falan iyi geliyor. Keşke şu kasılmalar olmasa her kasıldığımda acaba artıcak mı süresi kısalcak mı diye korkuyorum

X