Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
Kızlar balık tüketiminiz nasıl ve hangi balıkları tercih ediyorsunuz ?
Ben haftada 1 tüketiyorum mutlaka, hamsi ve istavrite düştüm şu ara 🥲 Valla her gün tüketmediğim için canım ne isterse onu yerim yaa kalamar karides yediğim de oldu jsjs 😂 Somondan öyle bi uzaklaştım ki düşününce bile im bi tuhaf oluyo kiii bayılırdımm 🫨
Kizlar karniniz felan agriyor mu kasiklariniz?
Ara ara adet olacakmışım gibi bi ağrı oluyor ama geçiyor rutin bi ağrım yok

Ben haftada 1 tüketiyorum mutlaka, hamsi ve istavrite düştüm şu ara 🥲 Valla her gün tüketmediğim için canım ne isterse onu yerim yaa kalamar karides yediğim de oldu jsjs 😂 Somondan öyle bi uzaklaştım ki düşününce bile im bi tuhaf oluyo kiii bayılırdımm 🫨

ben de geçen gün dur dedim somon yiyim. Buzlukta bakıştık bakıştık vazgeçtim dfsşfl

Benim de oyle ya

Kızlaaar🥰 maya91 maya91 ☺️ çikolatalarımız geldi. İki gün önce verdim siparişi şimdi geldi. Yüz tane sütlü çikolata. Metal kutu. Tadına hemen baktım kötü değil taze çikolatalar gayet güzel. Trendyolda kakaoağacı diye bir satıcıdan aldım. 480 TL tuttu. 🥰

Eklentiler

• IMG-20241213-WA0023.jpeg
    IMG-20241213-WA0023.jpeg
    106,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20241213-WA0021.jpeg
    IMG-20241213-WA0021.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 24
Kızlaaar🥰 maya91 maya91 ☺️ çikolatalarımız geldi. İki gün önce verdim siparişi şimdi geldi. Yüz tane sütlü çikolata. Metal kutu. Tadına hemen baktım kötü değil taze çikolatalar gayet güzel. Trendyolda kakaoağacı diye bir satıcıdan aldım. 480 TL tuttu. 🥰
yaaa süpermişş ciddennn 😍😍😍

Uzun zamandır yoktum kızlar oğlum baya hasta onunla uğraşıyorum, şimdide ben hastalandım bu boğaz pastilleri kullanıyor mu acaba eczanede ki kullanıyor diye verdi ama emin olamadım doktora da 24 ünde anca gidicem de belki daha öncesinde soran olmuştur
geçmiş olsun canımm, ben strepsils pastili sormuştum doktoruma kullanabilirsin demiştii

Uzun zamandır yoktum kızlar oğlum baya hasta onunla uğraşıyorum, şimdide ben hastalandım bu boğaz pastilleri kullanıyor mu acaba eczanede ki kullanıyor diye verdi ama emin olamadım doktora da 24 ünde anca gidicem de belki daha öncesinde soran olmuştur
Ben de hasta olmuştum kullanılıyor demişti doktorum. Eczaneden otacinin pastilini almıştım canım #reklamdegil

kızlarr hamilelikte yolculuk yapanınız var mı? yani otobüsle gidip özel araçla gelmeli bi yolculuk var eşim gidecek ben de gitmek istiyorum ama çok kararsız kaldım. yaklaşık 8-9 saat sürecek bir yol.

hamileliğin ilk 3 aylık döneminde araçla komple Akdeniz turu yapıp kamp yapmıştım. ama şimdi bi kararsız kaldım. ne yapabilirim kızlar gitsem mi gitmesem mi sizce? 23+5 olduk bugünn
Ben 6-7 saatlik yaptim, cok sisiyorum normalde de, onde oturunca ayaklarim sisti. Donus yolunda beni arkaya oturttular ve ayaklarimi da uzattirdilar, o kisim rahatti😂 ama bol bol ara verdik maximum iki saatte bir, ve ben hepsinde yurudum iste ayagin icine basarak, disina basarak parmak ucu ya da topukta yuruyerek minik egzersizler yaptim, yoga hocam onermisti. Ve asla tuzlu yemedim, bol su ictim. Ben de o donemlerde yapmistim, iyi ki yapmisim diyorum, tam en guzel zamani hamileligin, bir suru tatli fotom ve anim oldu. Bence git:)

Gecmıs olsun🙏ben taflex gargaraı sormustum yutmamak iyi tükürmek koşulu ile bogazın agrıyınca yapabılırsın demıstı dr um.

Çok guzelmıs lulucugumm agzınızın tadıyla yiyin mınnos dogunca🥰🥰

X