Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    88
çok teşekkürler canım yaa buna bi bakayım ben bilmiyordum hiç :)

Ben 20.haftalarda uçakla seyahat etmiştim canım. Varacağımız yere gidene kadar havalimanında bekleme inme oraya varma falan derken 5-6saat geçmişti. Ayaklarım şişti valla yorucuydu. Bebek için sıkıntı olmadı sağlığı açısından ama çok kasılma yaşadım yoruldum. Ben Araçla gitmeyi göze alamamıştım o aylarda.

Ay ben de regl olduğum dönemler bu markayı kullanırdım. İyi ki attın unutmuşum skdjf cidden ben de çok sıkıldım artık sürekli akıntı geliyor

Bende gecen tahlil vermistim idrar yolu enfeksiyonu cikti. Fitil ve toz ilac verdi dun basladim bakalm insallah birdaha olmaz
Gecmis olsun canım insallah
Nioli yağı var onu doktoruma danışıp sorsana canım çamaşır makinesi gözüne bile atiliyo iç çamaşırları yıkarken hatta
ben hamileliğimin başından beri hep iç çamaşırıma damlatıyorum bu yağı doktorum çok olmamak şartıyla kullanabilirsin demişti bir damla damlatıyorum bende işte önleyemiyorsun bazen

Enfeksiyon riskini arttırdığı için ped kullanımını çok önermiyolar kızlar bende enfeksiyondan dolayı kullanmak isteyip kullanamıyorum haberiniz olsun da yazmadan gecemedim

Enfeksiyon riskini arttırdığı için ped kullanımını çok önermiyolar kızlar bende enfeksiyondan dolayı kullanmak isteyip kullanamıyorum haberiniz olsun da yazmadan gecemedim
Biliyorum o yüzden organik yapıda bir ürün aldım, sentetik maddeler kesinlikle kullanmıyorum zaten 3 senedir. Teşekkür ederim uyarın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…