-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.221
çok teşekkürler canım yaa buna bi bakayım ben bilmiyordum hiç :)Gebeler için özel külotlu varis çorapları var, karın kısmı geniş hiç sıkmıyor. Varis çorabı özellikle seyahatlerde aynı pozisyonda uzun süre geçirildiği için öneriliyor. Kan akışını düzenlemek ödem ve başka olumsuz durumlarını önlemek amaçlı kullanılıyor. Bazı doktorlar diz altı öneriyor bazıları gerek yok diyor, ben kendim aldım giydimHastanede hemşirelik yaparken de kullanıyordum ben
Ne demeeekçok teşekkürler canım yaa buna bi bakayım ben bilmiyordum hiç :)
Ben 20.haftalarda uçakla seyahat etmiştim canım. Varacağımız yere gidene kadar havalimanında bekleme inme oraya varma falan derken 5-6saat geçmişti. Ayaklarım şişti valla yorucuydu. Bebek için sıkıntı olmadı sağlığı açısından ama çok kasılma yaşadım yoruldum. Ben Araçla gitmeyi göze alamamıştım o aylarda.kızlarr hamilelikte yolculuk yapanınız var mı? yani otobüsle gidip özel araçla gelmeli bi yolculuk var eşim gidecek ben de gitmek istiyorum ama çok kararsız kaldım. yaklaşık 8-9 saat sürecek bir yol.
hamileliğin ilk 3 aylık döneminde araçla komple Akdeniz turu yapıp kamp yapmıştım. ama şimdi bi kararsız kaldım. ne yapabilirim kızlar gitsem mi gitmesem mi sizce? 23+5 olduk bugünn
bir de hangi beden almıştınız ya baya da pahalı fiyatları ya 800-1000tlNe demeeekDoktoruna da sor ama
Luxor Hamile Çorabı Kadın Ten Burnu Kapalı Fiyatı, Yorumları - Trendyolbir de hangi beden almıştınız ya baya da pahalı fiyatları ya 800-1000tl
çok teşekkürler canımLuxor Hamile Çorabı Kadın Ten Burnu Kapalı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben bunu 3 numara aldım, beden tablosu var kilona göre oradan alabilirsin
#reklamdeğil
Bunun paketi diğerlerinden farklı ya eşimle markette gezerken dikkatimizi çekmişti, eşim eline aldı dedi ki bunu deneyelim mi
#reklamdeğil
Aa markette satılıyo muu, ben internet sitesinden aldımBunun paketi diğerlerinden farklı ya eşimle markette gezerken dikkatimizi çekmişti, eşim eline aldı dedi ki bunu deneyelim mi
File de vardı hatta ben file nin kendi markası sanıyodum bunuAa markette satılıyo muu, ben internet sitesinden aldım
Ay ben de regl olduğum dönemler bu markayı kullanırdım. İyi ki attın unutmuşum skdjf cidden ben de çok sıkıldım artık sürekli akıntı geliyorKızlaar ben akıntı ve külot değiştirmekten sıkıldım ve heralde ergenliğimden beri ilk defa günlük ped aldımNormalde 3 yıldır regli dönemlerimde bile ped değil peddon diye bir külot kullanıyordum çünkü marketteki tüm pedler alerji yapıyordu.
Bu aldığım günlük pedi arkadaşım kullanıyodu, çok memnun olduğunu söyledi o benden daha alerjik bi tip. İnşallah alerji olmam yaa, sizin de arayışınız varsa fikir olsun diye yazayım dedim
#reklamdeğil
ben de sitesinden alıyordum da file de getirmiş #reklamdeğilAa markette satılıyo muu, ben internet sitesinden aldım
Ben hayatımda böyle bişey yaşamadım sinirim bozuldu artık kjsjs memnundun bundan sanırım dimiiAy ben de regl olduğum dönemler bu markayı kullanırdım. İyi ki attın unutmuşum skdjf cidden ben de çok sıkıldım artık sürekli akıntı geliyor
Gecmis olsun canım insallahBende gecen tahlil vermistim idrar yolu enfeksiyonu cikti. Fitil ve toz ilac verdi dun basladim bakalm insallah birdaha olmaz
ben hamileliğimin başından beri hep iç çamaşırıma damlatıyorum bu yağı doktorum çok olmamak şartıyla kullanabilirsin demişti bir damla damlatıyorum bendeNioli yağı var onu doktoruma danışıp sorsana canım çamaşır makinesi gözüne bile atiliyo iç çamaşırları yıkarken hatta
Enfeksiyon riskini arttırdığı için ped kullanımını çok önermiyolar kızlar bende enfeksiyondan dolayı kullanmak isteyip kullanamıyorumKızlaar ben akıntı ve külot değiştirmekten sıkıldım ve heralde ergenliğimden beri ilk defa günlük ped aldımNormalde 3 yıldır regli dönemlerimde bile ped değil peddon diye bir külot kullanıyordum çünkü marketteki tüm pedler alerji yapıyordu.
Bu aldığım günlük pedi arkadaşım kullanıyodu, çok memnun olduğunu söyledi o benden daha alerjik bi tip. İnşallah alerji olmam yaa, sizin de arayışınız varsa fikir olsun diye yazayım dedim
#reklamdeğil
Biliyorum o yüzden organik yapıda bir ürün aldım, sentetik maddeler kesinlikle kullanmıyorum zaten 3 senedir. Teşekkür ederim uyarın içinEnfeksiyon riskini arttırdığı için ped kullanımını çok önermiyolar kızlar bende enfeksiyondan dolayı kullanmak isteyip kullanamıyorumhaberiniz olsun da yazmadan gecemedim
Kesinlikle pedler içinde en iyisi bu asla naylon değil çok memnundumBen hayatımda böyle bişey yaşamadım sinirim bozuldu artık kjsjs memnundun bundan sanırım dimii
Sanirim canimişte bu yalancı kasılma mı acabaa
Hamsi canim baska yiyemiyorumKızlar balık tüketiminiz nasıl ve hangi balıkları tercih ediyorsunuz ?