Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    84
Amin canım inşallah 🥰 çatlaklar geçiyor doğumdan birkaç ay sonra galiba bir kadında görmüştüm vücut kendini çok güzel toparlıyor bence boşuna endişe ediyoruz ☺️

İnan hiç bilmiyorum bilen varsa bize de söylesin 🥰 ben lansinoh almadım daha e bebek indirimde gene galiba. Sen kaçlık tüp aldın kaç Gr lık paket🥰
ben 40 gramlık aldım ama komşum büyük almışsın o kadar kullanılmıyor dedi. Ama dudaklarıma falan sürüyorum çok iyi geliyorşflg

Kızlar günaydınn. 24+2 yim şuan. Bu haftalarda olup bebeğini az hisseden var mı? Geçen cumartesi kontrole gittiğimde bebiş gayet hareketliydi ulturasonda maşallah. Ama ben o zamanlarda da çok hissetmiyordum. Şuanda da öyle 😑🥺
O haftalarda gündüzleri ben de neredeyse hissetmiyordum uzanınca kahve çikolata yiyince hissediliyordu🥰 27 den sonra inanılmaz fark etti şimdi tekme attığında sarsılıyorum😂😂

Çok iyi😍 ben 27 +9 dayım🫢 aile hekimliğinde ki hemşire artık dikkat edersin diyor dedim ki bu benim dikkat eden halim😂😂
kdjfkf ben de şimdiden sonra cozutacağımı düşünüyorum iştahım fena
O haftalarda gündüzleri ben de neredeyse hissetmiyordum uzanınca kahve çikolata yiyince hissediliyordu🥰 27 den sonra inanılmaz fark etti şimdi tekme attığında sarsılıyorum😂😂
ben 1 haftadır dayak yiyorum skdjf

Kızlar günaydınn. 24+2 yim şuan. Bu haftalarda olup bebeğini az hisseden var mı? Geçen cumartesi kontrole gittiğimde bebiş gayet hareketliydi ulturasonda maşallah. Ama ben o zamanlarda da çok hissetmiyordum. Şuanda da öyle 😑🥺
Canım bizim senle günümüz aynı. Bende aynı durumdayım. Çok hissedemiyorum. Normal herhalda ye çünkü ultrasonda dediği in gibi çok hareketliydi o anda hissetmiyordum

Canım bizim senle günümüz aynı. Bende aynı durumdayım. Çok hissedemiyorum. Normal herhalda ye çünkü ultrasonda dediği in gibi çok hareketliydi o anda hissetmiyordum
Evet kuzum daha öncesinde 18. Haftalarda çok hissediyordum kıpır kıpırdı. Şimdi bu haftalarda böyle olunca insan tedirgin oluyor. Ama ulturasonda da hareketliydi. Annelik işte 🙂

Evet kuzum daha öncesinde 18. Haftalarda çok hissediyordum kıpır kıpırdı. Şimdi bu haftalarda böyle olunca insan tedirgin oluyor. Ama ulturasonda da hareketliydi. Annelik işte 🙂
göbekte yağ oranın arttıysa ondan belki de beybi yoksa dediğim gibi pozisyondandır takip et
Benim de ilk trimesterde ki açlık geri geldi tatlı ekşi olan her şey♥️ ben🥲 djjddjjd şimdiden başladılar bakalım neler yaşayacağız daha
ekşi şeyler midemi kaldırıyor şu an desem 😂 artık çikolata kalp ben

Kızlar gebeliğini öğrenince sigarayı bırakan var mı aramızda? 14 yıl aktif içen birisi olarak hamileliğimi öğrenince direkt bıraktım ve iştahımın açık olmasını biraz da buna bağlıyorum, nasıl başa çıka çıkacağız bununla 🥲
Ben bayaa iciyordum ve sukur ogrendigim gibi biraktim ama ben de aldigim kiloyu biraz da ona bagliyorum, dusununce hamilelik + sigara icin 10 kusur kilo cok iyi geliyor😂 biraz kilo verip sikilasinca o catlaklar eskisi gibi gozukmeyecek bence, en olmadi lazer mazer ne varsa deneriz 👯‍♀️

Bizim siparişimiz geldiiii ❤️

Eklentiler

• IMG_3527.jpeg
    IMG_3527.jpeg
    119,5 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar hepinize günaydın 🥰 güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah 🥰 size bu gümüş kapağı ve göğüs ucu kremlerini ne zaman başlayacaksınız onu soracağım ben ya otuzuncu haftadan itibaren mi. Bir de nasıl olacak kremi sürüp gümüş kapağı mı takmalıyız. Ben aldım ama hiç araştırmadım açıkçası nasıl kullanılır ☺️
Canim ben gecende Kaan Kocatepenin youtubeunda kendi haftamin videosunu izliyordum ve o dogumdan once surmeyin dedi. Meme ucu uyarilmasi dogumu tetikleyebiliyormus. Bana da biraz mantikli geldi, ama sanirim zamani gelince meme uclarima bakip karar vericem😂

Ben bayaa iciyordum ve sukur ogrendigim gibi biraktim ama ben de aldigim kiloyu biraz da ona bagliyorum, dusununce hamilelik + sigara icin 10 kusur kilo cok iyi geliyor😂 biraz kilo verip sikilasinca o catlaklar eskisi gibi gozukmeyecek bence, en olmadi lazer mazer ne varsa deneriz 👯‍♀️
Bebişkolar iyi olsun da gerisi fasa fisoo

X