Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    85
Yaaa ben yemek yedikten sonra asla uzanamıyorum asla. Aşırı bir baskı oluyor dimdik sopa yutmuş gibi oturuyorum

Evet maalesef öyle. İşte ben de Burdur’un küçük bir ilçesinde yaşıyorum bulunduğum ilçede ilk zaman kan sonucum bile yanlış çıktı günlerce ağladım sağlıksız gebelik diye. O yüzden burda kan dahi veremiyorum. Yan ilçeye gidiyordum kan işleri için. Bugün de böyle bir tecrübe yaşadım. Denizli’ye kendi doktoruma kontrollerde gidiyorum sürekli izin alıp çıkamıyoruz il dışına eşimin işinden dolayı. Yan ilçenin imkanından faydalanalım dedik canım sıkıldı bir ton

Canım benim ne anlayışsız insanlar var ya. Sen takma kafana sinirini bozma. Tahlillerin iyi çıkmış ne mutlu sana
Aynen kuzum ama işte biraz duygusal bir yapım var üzüldüm biraz doktorun o tavrına. Birkaç güne geçer sanırım çok teşekkür ediyorum bu arada canın benim

Bana da sabah tekmelerinden aynı şey oluyor. Bugun araba kullanırken aniden kusmam geldi allahtan arabayı kenara çekebildim ve kustum sonra devam ettim.

Kızlar bişi sorucam. Araba bebis ayagını sanırım tam böyle göğsümün ortasına sokuyor ancak o zaman hareket edince sanki ayagını sıkıştırmısım canını acıtmısım gibi hissediyorum ani hareket de etmiyorum aslında; oluyor mudur öyle bişi acaba ya. Hafif canım da yanıyor açıkcası.

Bu arada bir bilgilendirme: İlk kızım Nisan’ın ilk haftası doğdu. Babannesi hemen tülbent bezinden bel kuşağı yaptı ve göbek deliğine de koymak için 1 tl büyüklüğünde bir parayı da beze dikti. Biz 3-4 ay boyunca göbek deliğine o parayı koyup yaptığı o tülbent bel beziyle belini hep sardık. Kızımın hiç gaz sancısı olmadı; gelişimi çok hızlıydı ve göbek fıtığını da engelliyormuş bu. Kayınvalidem de eğitimli kadın; lise matematik öğretmeni; öyle hurafesi yoktur yani. Bu kızımda da aynısını yapacağım; tavsiye olsun :)

Bana da sabah tekmelerinden aynı şey oluyor. Bugun araba kullanırken aniden kusmam geldi allahtan arabayı kenara çekebildim ve kustum sonra devam ettim.
Ayy sabahları az sıvı iç canım mideyi doldurmamak gereklıymıs ben bunu anladımve uzanmamak
Yok oraya sokamıyordur merak etme canım ama guclu tekmelıyorsa sen orada hıssedıyorsundur,o korunaklı su topunun ıcınde

O kesenin içinde canımm

Aynen kuzum ama işte biraz duygusal bir yapım var üzüldüm biraz doktorun o tavrına. Birkaç güne geçer sanırım çok teşekkür ediyorum bu arada canın benim
Bende senin gibiyim kuzum. Bazen insan kendi doktoruna bile sinir oluyor bu dönemde hele ki daha hassasız Keşke anlayışlı olsaydılar sana karşı. Ben rüyamda bile çoğu kez doktorumu görüyorum bir şeyine kızsam rüyama giriyor dövdüğüm bile oluyor

Yaa bana da 50 lik yapıcakmış doktor. Toplam 2 kere mi kan alındı yani? 1 saat mi sürdü
Yok aç yok gelmen farketmez dedi ben kahvaltı yapıp gittim. Verdiler içeceği içtim bir defa kan aldı içtikten bir saat sonra. Onun sonucu yüksek gelseydi tekrar fazla mg verip 3 defa daha alacaktı

Yok aç yok gelmen farketmez dedi ben kahvaltı yapıp gittim. Verdiler içeceği içtim bir defa kan aldı içtikten bir saat sonra. Onun sonucu yüksek gelseydi tekrar fazla mg verip 3 defa daha alacaktı
Peki aç gitsek bişey olur mu? Gerçi doktora da sorarım

Ben almistim canim hala daha almaya devam ediyorum bugun tansiyon aleti aldim
Ay hadi hayırlı olsun
Bende de oluyor ilk aşamada yastığım çok ince benim kalın yastıkta yatamam onu değiştirdim kalın yüksek yastikta yatiyorum çünkü miden ağzıma çıkıyor sürekli bir kaç defa uykudan ona uyandım çırpınarak öyle fena xnnxjdndjd ikinci de eğer yeni yediysem hemen uzanmiyorum yani uzanirken yastik daha dik hafif oturur gibi uzanıyorum yemeği azaltamam bu ışıltılı hayatı biz seçtik xbbxjdnjdnjdnjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…