- 9 Ağustos 2016
- 6.771
- 22.081
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #21.941
Yaaa ben yemek yedikten sonra asla uzanamıyorum asla. Aşırı bir baskı oluyor dimdik sopa yutmuş gibi oturuyorumAyy kızlaaaar az once basıma çook garıp bırsey geldı,sakın yemek yıyıp uzanmayın,canım hamburger cekmıstı evde yaptım ama cok açtım fazla yemısım biraz,sonra uzandım biraz,aniden yataktayken istifra ettim yatak üstüm yer heryerim battı,ama bulantılı istifra değil,bebek baskı yaptı sanırım aniden,burnumdan geldi taaa düşününben hayatımda böyle bişey görmedim bogulcaktım,ona göre dikkatli oluun,fazla yemeyin ve uzanmayın yemek yiyince yoksa aduketi yersiniz benim gibi herşey dısarı agzınızdan burnunuzdan
Evet maalesef öyle. İşte ben de Burdur’un küçük bir ilçesinde yaşıyorum bulunduğum ilçede ilk zaman kan sonucum bile yanlış çıktı günlerce ağladım sağlıksız gebelik diye. O yüzden burda kan dahi veremiyorum. Yan ilçeye gidiyordum kan işleri için. Bugün de böyle bir tecrübe yaşadım. Denizli’ye kendi doktoruma kontrollerde gidiyorum sürekli izin alıp çıkamıyoruz il dışına eşimin işinden dolayı. Yan ilçenin imkanından faydalanalım dedik canım sıkıldı bir tonMerhaba çok geçmiş olsun. Ben de Denizli'de özel hastanede takipliyim. Aydın'da yaşıyorum ve maalesef söylediğiniz sebeplerden devlet hastanesinin yanına bile yaklasmiyorum burada. Ama Denizli'de devlet hastanesine de gittim malum detaylı ultrason için. Doktor nerede takiplisin dedi hastaneyi söyledim, gülerek bana niye geldin dedi. Burada da takip edilmek istiyorum dedim ki detaylı için geldiğimi anladı. Tamam madem dedi gayet güzel bir şekilde muayenemi yaptı. Biten ilacın vitamininin var mı yazayım neler kullanıyorsun dedi. Detaylı ultrason diyince de tamam dedi takipli olarak açıyorum gidebilirsin şeklinde ilgilendi. Yaşadığım yerde ise o kadar kötü tecrubeler duydum ki idrar tahlili yaptırmam lazım sağlık ocağı sonuçlar güvenilir olmuyor ama sen bilirsin dedi ve Denizli'ye gitmeyi bekliyorum. Sırf bu muamelelere uğraşmamak için
Aynen kuzum ama işte biraz duygusal bir yapım var üzüldüm biraz doktorun o tavrına. Birkaç güne geçer sanırımCanım benim ne anlayışsız insanlar var ya. Sen takma kafana sinirini bozma. Tahlillerin iyi çıkmış ne mutlu sana
Bana da sabah tekmelerinden aynı şey oluyor. Bugun araba kullanırken aniden kusmam geldi allahtan arabayı kenara çekebildim ve kustum sonra devam ettim.Ayy kızlaaaar az once basıma çook garıp bırsey geldı,sakın yemek yıyıp uzanmayın,canım hamburger cekmıstı evde yaptım ama cok açtım fazla yemısım biraz,sonra uzandım biraz,aniden yataktayken istifra ettim yatak üstüm yer heryerim battı,ama bulantılı istifra değil,bebek baskı yaptı sanırım aniden,burnumdan geldi taaa düşününben hayatımda böyle bişey görmedim bogulcaktım,ona göre dikkatli oluun,fazla yemeyin ve uzanmayın yemek yiyince yoksa aduketi yersiniz benim gibi herşey dısarı agzınızdan burnunuzdan
Ayy sabahları az sıvı iç canım mideyi doldurmamak gereklıymıs ben bunu anladımBana da sabah tekmelerinden aynı şey oluyor. Bugun araba kullanırken aniden kusmam geldi allahtan arabayı kenara çekebildim ve kustum sonra devam ettim.
Yok oraya sokamıyordur merak etme canım ama guclu tekmelıyorsa sen orada hıssedıyorsundur,o korunaklı su topunun ıcındeKızlar bişi sorucam. Araba bebis ayagını sanırım tam böyle göğsümün ortasına sokuyor ancak o zaman hareket edince sanki ayagını sıkıştırmısım canını acıtmısım gibi hissediyorumani hareket de etmiyorum aslında; oluyor mudur öyle bişi acaba ya. Hafif canım da yanıyor açıkcası.
Bu tamamen doktorun ayıbı. Hiç düşünme moralini bozma. Nefret ediyorum anlayışsız insanlardanAynen kuzum ama işte biraz duygusal bir yapım var üzüldüm biraz doktorun o tavrına. Birkaç güne geçer sanırımçok teşekkür ediyorum bu arada canın benim
O kesenin içinde canımmKızlar bişi sorucam. Araba bebis ayagını sanırım tam böyle göğsümün ortasına sokuyor ancak o zaman hareket edince sanki ayagını sıkıştırmısım canını acıtmısım gibi hissediyorumani hareket de etmiyorum aslında; oluyor mudur öyle bişi acaba ya. Hafif canım da yanıyor açıkcası.
Bende senin gibiyim kuzum. Bazen insan kendi doktoruna bile sinir oluyor bu dönemde hele ki daha hassasızAynen kuzum ama işte biraz duygusal bir yapım var üzüldüm biraz doktorun o tavrına. Birkaç güne geçer sanırımçok teşekkür ediyorum bu arada canın benim
Yok aç yok gelmen farketmez dedi ben kahvaltı yapıp gittim. Verdiler içeceği içtim bir defa kan aldı içtikten bir saat sonra. Onun sonucu yüksek gelseydi tekrar fazla mg verip 3 defa daha alacaktıYaa bana da 50 lik yapıcakmış doktor. Toplam 2 kere mi kan alındı yani? 1 saat mi sürdü
Peki aç gitsek bişey olur mu? Gerçi doktora da sorarımYok aç yok gelmen farketmez dedi ben kahvaltı yapıp gittim. Verdiler içeceği içtim bir defa kan aldı içtikten bir saat sonra. Onun sonucu yüksek gelseydi tekrar fazla mg verip 3 defa daha alacaktı
Bana aç tok farketmez dedi ama belki farklıdır doktora sor yine de yanlış yönlendirmeyeyim şimdiPeki aç gitsek bişey olur mu? Gerçi doktora da sorarım
Tamamdır canım çok sağol gözün aydın bu aradaBana aç tok farketmez dedi ama belki farklıdır doktora sor yine de yanlış yönlendirmeyeyim şimdi
Ay hadi hayırlı olsunBen almistim canim hala daha almaya devam ediyorum bugun tansiyon aleti aldim
Bende de oluyor ilk aşamada yastığım çok ince benim kalın yastıkta yatamam onu değiştirdim kalın yüksek yastikta yatiyorum çünkü miden ağzıma çıkıyor sürekliAyy kızlaaaar az once basıma çook garıp bırsey geldı,sakın yemek yıyıp uzanmayın,canım hamburger cekmıstı evde yaptım ama cok açtım fazla yemısım biraz,sonra uzandım biraz,aniden yataktayken istifra ettim yatak üstüm yer heryerim battı,ama bulantılı istifra değil,bebek baskı yaptı sanırım aniden,burnumdan geldi taaa düşününben hayatımda böyle bişey görmedim bogulcaktım,ona göre dikkatli oluun,fazla yemeyin ve uzanmayın yemek yiyince yoksa aduketi yersiniz benim gibi herşey dısarı agzınızdan burnunuzdan
Yok muBraxton hicks yaşıyor musunuz kızlar?
BH midir bilmiyorum ama bazen karnım taş gibi oluyor, bebiş kendini dayıyor da olabilir çünkü ne ağrım oluyo ne kasılma hissediyorum kdjdjdBraxton hicks yaşıyor musunuz kızlar?
Ya bu akşam çok oldu olurken de hafif rahatsızlık hissi verdi. Umarım kötü bişey yokturBH midir bilmiyorum ama bazen karnım taş gibi oluyor, bebiş kendini dayıyor da olabilir çünkü ne ağrım oluyo ne kasılma hissediyorum kdjdjd
Sende oluyor muu