- 10 Temmuz 2024
- 675
- 1.259
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.721
Çok teşekkür ederim canım faydası oldu benim için.Kızlar şeker testinde sabah ac gidiyorsunuz aclık şekeri icin kab alıyorlar sonra şurup icilyor 1 saat sonra bi kan daha alıyorlar. 1 saat sonra 1 kan daha alıyorlar. Bana toplamda 3 saat sürecek 1 saat arayla kan verilecek denildi. Bu sürecte birşey yenmeyecek son kanı verene kadar. Hatta ebe sağolsun diğer şuruplar daha kötü kusanlar kötü olanlar oluyor diye bana kendisi verdi portakal aromalı bu daha iyi olur dedi. Bende 2 hafta sonra falan yaptırcam. Ordaki sistemi bilmiyorum ama burda 3 aşamalı
Benimde 5 Aralıkta yapılacak bakalım umarım kolay atlatırımBen boğmaca aşısı yaptırdım icinde tetanoz var mı net bilmiyorum. İlk yaptırdığımda acımıstı sonrası cok rahattım. Yemek falan yaptım gece kolum ağırlasmaya başladı ertesi gün cok cok kötü oldu. Ben nefes falan alamadım cok ağır grip atlatıyormusum gibi oldu. Kolumda cok kötüydü buz koydum ama dahada kötü etti beni 4. Günde kendime gelmeye başlamıstım. Kolum şişip morarmıştı.
Kuzum ben bir ara acayip kuvvetli hissediyordum tekmeler falan ama 24.haftada hissetmemeye başladım tabi endişe ettim baya.kendi doktoruma gitme vaktim vardı diye yakınlarda başka bir özele gittim sırf bebişimi görmek için hiç panik etme çünkü resmen huyları değişiyormuş. Mesela benim ki yemek yedikten sonra çok oynardı şimdi öyle değil ama normal dedi doktor pozisyonu falan değişmişti çocuk büyümekle meşgulmuşKızlar bebıslerı düzenlı hısseden varmı hergun aynı sevıyede?yaa ben bazen hıc hıssedemıyo gıbı oluyorumpsıkolojım bozuluyor sonra
Kanı nerede verdin canım43 ten 73 e canim yani 43 diye hatirliyorum normalden 3 sayi fazlaydi simdo cok yukselmis ya progestan kullanmistim 5 gun kadar fitil o mu yapti acaba yaklasik 10 gun kadar once
Saglik ocaginda vermistim canimKanı nerede verdin canım
Hemen bakıma aldım kendimi bu olay üzerine valla xD Dediğin o yağa bakıcam şimdiYok öyle düşünme.bedenımızı degıstırmek bızım elımızde,dogum yapınca sıkı bır dıyetle zayıflayabılırsın.zaten 7 kılo almıssınkı cok normal bende 7 kılo aldım.cildine bişeylee yap ama,mesela benım cıldım aşırı hassas rosea seboreık dermatıt karısımı bişey,pürüzsüz ama kızarır yara gıbı olur bazen,ben dermanı bıoderma ve pharmaceris te buldum artık cok rahat cildim,senınkıde hassas demekkı ona gore ürün kullanmalısın,gunese cıkmasan bıle kullan,kendıne sıkıntı etme,gelır gecer bunların hepsı onemlı olan saglıkla dogurmak.sacıma fön falan çek,arkadaslarınla bulus,evde takım pjama giy,hafif makyaj yap inan bunlar motıvasyonu artırıyor,ödeme gelınce tuzlu seyler yeme kuruyemıs tursu vs tuzu azalt,ödemınde ıner
Evet ben de öyle düşünüyodum ta ki 100 tane şeyi aynı anda farkeden kadar xD Siz siz olun habire aynaya bakın sonra toplu şok geçirmeyin ben gibi xDAynı durum bende de mevcut, sabah kendimi incelerken bel ve kalçamda çatlaklarının inanılmaz cogaldigini fark ettim. Bazı şeyler kaçınılmaz diyerek kabullendim artık, üzülmenin faydası olmayacak
Valla yav kazanç bebo olacak işte onun edevletine falan da biz gircez o geldi aklıma durduk yerezorluklar geçici, kazandıkların kalıcı böyle düşünnnnn. yapay zeka beni böyle motive ediyor sağolsn fjksdf
Çizgi geçiciymiş hamilelikte pigmentasyon falan artıyomuş sonra eski haline dönüyomuş işte koyulaşan areolalar falan da normal haline dönüyomuş mesela. Bende de göbek altındaki hep vardı da üstündeki yeni oluşmuş şaşırttı xDŞu gobekteki çizgi geçici dimi doğumdan sonra ömür boyu bizle devam edecek mibenim kasık tarafindan göğsüme kadar var o cizgiden normaldir diye de sormamiştim kimseye 1-2 aydır nerdeyse belirgin şekilde
Hiç üzülme benim 164 lerden düştü progestab olabilir bana o dönem kanamam vardı ciğerimi yormasın diye vermemişti yatarak dinlen demişti ama tabi sen bunu bırakmak için doktoruna danış mutlaka ve beslenmene dikkat et enginar karaciğeri temizleyen bir sebzeymiş arkadaşların dediği gibi beslenirsen de etkisi olur43 ten 73 e canim yani 43 diye hatirliyorum normalden 3 sayi fazlaydi simdo cok yukselmis ya progestan kullanmistim 5 gun kadar fitil o mu yapti acaba yaklasik 10 gun kadar once
CAnim 5 gun kullanip biraktim progestani akintiyla birlikte 2 damla kan oldu diye verdi enfeksiyondan oldu o bence ama kullan dedi diye kullandimHiç üzülme benim 164 lerden düştü progestab olabilir bana o dönem kanamam vardı ciğerimi yormasın diye vermemişti yatarak dinlen demişti ama tabi sen bunu bırakmak için doktoruna danış mutlaka ve beslenmene dikkat et enginar karaciğeri temizleyen bir sebzeymiş arkadaşların dediği gibi beslenirsen de etkisi olur
Canım arkadaşım boyadı benim hamile o da . Sadece çabuk aktı dedi Onu biliyorum o da doğal içerik olduğu için demişti . Benim de dibim baya uzadı ombrem vardı . Ama doğal saçım yumuşak gelince boyama fikrimden şimdilik vazgeçtim Beyazlarımı da çok gözüken olursa kesiyorumKızlaaarrsaçını boyayan oldu mu? Doğal boya diye geçen green therapy kullanan oldu mu? Ne düşünüyorsunuz bu haftalarda boyansa zararı olur mu acaba doktoruna soran oldu mu aranızda
Her hamilelik bir diş derler benim de dişim çürümüş.Diş doktoru umarım ağrın olmaz demişti (tel tedavim devam ediyor hala) Geçmiş olsun biraz mineral kaybettiğimiz için oluyor olabilirKızlar ya nolur cevap yazın biliyorsanız çok kötü hissediyorum şuan. Yemek yerken arka kök dişim çatladı kenardan baktım diş ipi girebiliyor derin de epeydolgulu dişimdi benim ama dolgu değil diş çatlamış. Gideceğim yarın dişçiye ama ne yaparlar bu durumda biliyor musunuz. Ağrı sızı yok şimdilik sonra
Peki bu dediğim boyayı mı kullanmıştı canım? Benim çevremde de boyayan oldu ben sizlerede sormak istedim. Bebeğe Bir zararı olur mu acaba 26.haftalarda boyanın. Birde başka doğal içerikli boya biliyor musunCanım arkadaşım boyadı benim hamile o da . Sadece çabuk aktı dedi Onu biliyorum o da doğal içerik olduğu için demişti . Benim de dibim baya uzadı ombrem vardı . Ama doğal saçım yumuşak gelince boyama fikrimden şimdilik vazgeçtim Beyazlarımı da çok gözüken olursa kesiyorum
36 dan 37 miKızlar ben kış için ayakkabı almayı düşünüyorum normalde 36 numara giyiyorum kayınvalidem ilerleyen haftalarda ayakların büyür 37 numara al dedi ayaklarımız da büyüyecek mi gerçekten? Büyümezse 1 numara büyük ayakkabı rahatsız edecek beni, normalde ayakkabım vardı topuklu diye yeniden hamilelik için alıyorum ne yapsam bilemedim. Fikir verin bana madem
Ben 20. Haftada boyattım canım bitkisel dip boya yaptırdım. Doktoruma her gittiğimde soruyordu 4. Aydan sonra açıcı kullanmamak şartıyla serbest demişti.Kızlaaarrsaçını boyayan oldu mu? Doğal boya diye geçen green therapy kullanan oldu mu? Ne düşünüyorsunuz bu haftalarda boyansa zararı olur mu acaba doktoruna soran oldu mu aranızda
Ayy cidden mi36 dan 37 mianaaam ben 3aydan sonra iki numara büyük giymeye başladım bence sen 37 alma 38 al derim. Çünkü bana o oluyor.Benim ayaklar şişti ve büyüdü vallahi bilemedim seni. Ben de bir zamanlar 36 giyerdim ah ah
Ya çok canım sıkıldı o tetikledi bir de oturdum şimdiye kadar yaşadıklarına ağladım hüngür hüngür hala da ağlıyorum. Sanki dişim değil de ruhumdan bir parça kırıldı gibi. Ağrım falan yok şimdilik çok şükür yarın gideceğim bakalım diş için bir çare olur ama ruhumu iyileştirmem lazım. Bir yazı okumuştum her hamile hamilelikten önceki halinin yasını tutar diye. Sanki onu yaşıyorum. Ben asla eski ben değilim. Birşeyler çok derinden değişiyor ve ayak uyduramazsam diye çok korkuyorum. Birşeylere yetişememek yetememek korkutuyor. Farkındayım mükemmel olmayacağım insanım yetişemeyeceğim bazı şeylere tabii ki. Herkes yanımda destek özellikle eşim ama ben kendimi bu yolda çok yalnız hissediyorum nedense. Özür dilerim konuyu çok dağıttım ama kafam da dağınık. Bıraktım öyle kalsın biraz ne yapayım.Her hamilelik bir diş derler benim de dişim çürümüş.Diş doktoru umarım ağrın olmaz demişti (tel tedavim devam ediyor hala) Geçmiş olsun biraz mineral kaybettiğimiz için oluyor olabilir
Ya ben 36 giyiyorum hala 36 yımKızlar ben kış için ayakkabı almayı düşünüyorum normalde 36 numara giyiyorum kayınvalidem ilerleyen haftalarda ayakların büyür 37 numara al dedi ayaklarımız da büyüyecek mi gerçekten? Büyümezse 1 numara büyük ayakkabı rahatsız edecek beni, normalde ayakkabım vardı topuklu diye yeniden hamilelik için alıyorum ne yapsam bilemedim. Fikir verin bana madem
Canım geçmiş olsun öncelikle. Hissettiklerini çoğumuz iliklerimize kadar hissediyoruz bu da bizim ne kadar iyi birer ebeveyn olcağımızı gösteriyorYa çok canım sıkıldı o tetikledi bir de oturdum şimdiye kadar yaşadıklarına ağladım hüngür hüngür hala da ağlıyorum. Sanki dişim değil de ruhumdan bir parça kırıldı gibi. Ağrım falan yok şimdilik çok şükür yarın gideceğim bakalım diş için bir çare olur ama ruhumu iyileştirmem lazım. Bir yazı okumuştum her hamile hamilelikten önceki halinin yasını tutar diye. Sanki onu yaşıyorum. Ben asla eski ben değilim. Birşeyler çok derinden değişiyor ve ayak uyduramazsam diye çok korkuyorum. Birşeylere yetişememek yetememek korkutuyor. Farkındayım mükemmel olmayacağım insanım yetişemeyeceğim bazı şeylere tabii ki. Herkes yanımda destek özellikle eşim ama ben kendimi bu yolda çok yalnız hissediyorum nedense. Özür dilerim konuyu çok dağıttım ama kafam da dağınık. Bıraktım öyle kalsın biraz ne yapayım.
Ben sordum canım. Riske atma dedi. Normalde kısıtlayan bir dr değildir.Kızlaaarrsaçını boyayan oldu mu? Doğal boya diye geçen green therapy kullanan oldu mu? Ne düşünüyorsunuz bu haftalarda boyansa zararı olur mu acaba doktoruna soran oldu mu aranızda
Ya ben kendim boyamak istiyorum green therapy markalı saç boyası temiz içerikli diyorlar #reklamdegilBen 20. Haftada boyattım canım bitkisel dip boya yaptırdım. Doktoruma her gittiğimde soruyordu 4. Aydan sonra açıcı kullanmamak şartıyla serbest demişti.
Genelde pozitifimdir ve hamileliğimi çok güzel geçiriyorum çok şükür ama öyle bir duygu patlaması yaşadımCanım geçmiş olsun öncelikle. Hissettiklerini çoğumuz iliklerimize kadar hissediyoruz bu da bizim ne kadar iyi birer ebeveyn olcağımızı gösteriyorbişeylerin yasını tutma sadece şu anki sürecinin her anının tadını çıkarmaya çalış.