Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48

Doktor bana da tok gelebilirsin dedi gibi anımsıyorum, iki kez kan alınıyor galiba devlette, özellerde aç gidiliyor ve üç kan alınıyor sanırım
50 lik glukoz da iki defa alınıyormuş ve açlık tokluk farketmiyormuş. 75 lik te 3 defa ve aç olman gerekiyor siye okudum. Ama 50 lik kabul etmedi benim doktorum boşu boşuna glukoz almış oldum haftaya tekrar …

ACaba yazin giydirilmezmi bu tulumlar 3lu olanlardan alcam 2 ay boyunca giyer sanirim. Etrafimda sorcagim kimsede yok size sorayim dedim
Kuzum yazın genelde sadece zıbın gıydırılıyormus cok sıcak oldugu ıcıno yuzden ozellıkle temmuz eylul arası pek bısey gıyeceklerını sanmıyorum

Kızlar şeker yüklemesi testini devlette yaptıran arkadaşlarım hangi hastanede hangi bölüm bakıyor? Direk şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum diye mi gidiyoruz?
Kadın doğum canımm
50 lik glukoz da iki defa alınıyormuş ve açlık tokluk farketmiyormuş. 75 lik te 3 defa ve aç olman gerekiyor siye okudum. Ama 50 lik kabul etmedi benim doktorum boşu boşuna glukoz almış oldum haftaya tekrar …
Bana da doktorum 50 likle yaparız demişti ben direkt kendi doktoruma gideyim o halde sıkıntı olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…