- 26 Temmuz 2024
- 287
- 674
- 30
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.641
Doğum paketinin içindeydi canım oradan verdiler bilmiyorum o yüzden fiyatını
ne zamandı senin 100 kere konuştuk ama unutuyorum hep sfklBen senden önce gidicemn eger sen benden önce davranmazsan tecrübelerimizi aktaririz
Tok olman gerekiyor. Kadın doğum doktoruna gittigin zaman içeceği doktor veriyor. İçecegi içtikten sonra 1 saat bekleyip sonrasında kan vermen gerekiyorKadın doğuma aynı şekilde randevu aldım, kendi doktorum çağırdı fakat ayrıntı vermedi aç mı tok mu gidiliyor kendimiz mi alacağız falan hiç fikrim yok
14 Aralık canone zamandı senin 100 kere konuştuk ama unutuyorum hep sfkl
Kızlar 2. Kanı da verdim. 1 saat daha bekleyip 3. Kanı vereceğim. Mide bulantım da hemen geçti. Korkacak bi durum yok yaniKızlarr bebişim 24+3 666 gr. 30 santimmiş. Bi maşallahınızı alırız teyzeleri.
ŞEKER YÜKLEMESİ
11:10 da aç şekilde 1. kanı verdim. İçeceği verdiler 10 dakikada bitirme süresi verdi. Önümdeki hanımefendi o kadar zorlandı ki içemedi öğürdü dedim yandık nasıl içcem. Ama tadı çok güzeldi limonlu gazoz gibi ama gazsızben hemen içtim.
12:20 de 2. Kez kan vereceğim. Çok hafif mide bulantısı yaptı ama abartılacak kadar değil. Su dahi içmek yasak. Gelişmeleri size aktaracağım
istersem ben de 14 aralıkta giderim sdlkf 1 ay sonra demişti 16 sına geliyor ama 16sı da ptesi oluyor. Hastaneden sonra işe gitmeyi sevmiyorum. Ctesi komple işe gitmem14 Aralık cano
maşallah canım inşallah sonuçlar da süper çıkarKızlar 2. Kanı da verdim. 1 saat daha bekleyip 3. Kanı vereceğim. Mide bulantım da hemen geçti. Korkacak bi durum yok yani
Yanlış. Şeker yüklemesi aç karnına oluyor tok değil aralarda da bir şey yiyip içmek yasak. En az 8 saat açlık lazımTok olman gerekiyor. Kadın doğum doktoruna gittigin zaman içeceği doktor veriyor. İçecegi içtikten sonra 1 saat bekleyip sonrasında kan vermen gerekiyor
Var canım eşimle geldik baygınlık oluyor dediler ama şükür olmadı hiçbir şeymaşallah canım inşallah sonuçlar da süper çıkaryanında biri var mı
saçmalamış 28 e kadar her yerde yazıyorKizlar bugun aşımı yaptirdim saglikocaginda. Hemsireye şeker yuklemesini sordum burda yapilmiyor dedi. Ama geç kalmişsin 25. Haftaya kdr yapiliyor seker yuklemesi dedi. 26. Haftada yaptiran oldumu icinizde? Haftaya doktor randevum var ve 26 haftalik olcak
Benim doktorum bu şekilde söyledi ve o şekilde uyguladimYanlış. Şeker yüklemesi aç karnına oluyor tok değil aralarda da bir şey yiyip içmek yasak. En az 8 saat açlık lazım
Doktor bana da tok gelebilirsin dedi gibi anımsıyorum, iki kez kan alınıyor galiba devlette, özellerde aç gidiliyor ve üç kan alınıyor sanırımBenim doktorum bu şekilde söyledi ve o şekilde uyguladim
O kadarini bilmiyorum ben 1 kez kan verdimDoktor bana da tok gelebilirsin dedi gibi anımsıyorum, iki kez kan alınıyor galiba devlette, özellerde aç gidiliyor ve üç kan alınıyor sanırım
Devlette yaptırdım aç gidiyorsun ilk açlık verdik sonra o ara sadece su içebilirsiniz dediler şekerli ilaç sonra 1 saat kan 1 saat tekrar kan toplam 3 kan aldılarDoktor bana da tok gelebilirsin dedi gibi anımsıyorum, iki kez kan alınıyor galiba devlette, özellerde aç gidiliyor ve üç kan alınıyor sanırım
Kizlar bugun aşımı yaptirdim saglikocaginda. Hemsireye şeker yuklemesini sordum burda yapilmiyor dedi. Ama geç kalmişsin 25. Haftaya kdr yapiliyor seker yuklemesi dedi. 26. Haftada yaptiran oldumu icinizde? Haftaya doktor randevum var ve 26 haftalik olcak
Canım dogunca gıydırebılırsın 0-3 ay al,sonra yaz gelecek zaten.Kizlar bisey daha sorcam. Bebek icin ayakli tulumlardan alcam. 0-3 aymi yoksa 3-6 mi alim. Siz nasil aldinz
Canım 28e kadar yapılıyor diye biliyorum ben yarın yaptırıcam 27. HaftamdayımKizlar bugun aşımı yaptirdim saglikocaginda. Hemsireye şeker yuklemesini sordum burda yapilmiyor dedi. Ama geç kalmişsin 25. Haftaya kdr yapiliyor seker yuklemesi dedi. 26. Haftada yaptiran oldumu icinizde? Haftaya doktor randevum var ve 26 haftalik olcak