Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Kadın doğuma aynı şekilde randevu aldım, kendi doktorum çağırdı fakat ayrıntı vermedi aç mı tok mu gidiliyor kendimiz mi alacağız falan hiç fikrim yok
Tok olman gerekiyor. Kadın doğum doktoruna gittigin zaman içeceği doktor veriyor. İçecegi içtikten sonra 1 saat bekleyip sonrasında kan vermen gerekiyor

Kızlar 2. Kanı da verdim. 1 saat daha bekleyip 3. Kanı vereceğim. Mide bulantım da hemen geçti. Korkacak bi durum yok yani

Tok olman gerekiyor. Kadın doğum doktoruna gittigin zaman içeceği doktor veriyor. İçecegi içtikten sonra 1 saat bekleyip sonrasında kan vermen gerekiyor
Yanlış. Şeker yüklemesi aç karnına oluyor tok değil aralarda da bir şey yiyip içmek yasak. En az 8 saat açlık lazım

Kizlar bugun aşımı yaptirdim saglikocaginda. Hemsireye şeker yuklemesini sordum burda yapilmiyor dedi. Ama geç kalmişsin 25. Haftaya kdr yapiliyor seker yuklemesi dedi. 26. Haftada yaptiran oldumu icinizde? Haftaya doktor randevum var ve 26 haftalik olcak

saçmalamış 28 e kadar her yerde yazıyor

Doktor bana da tok gelebilirsin dedi gibi anımsıyorum, iki kez kan alınıyor galiba devlette, özellerde aç gidiliyor ve üç kan alınıyor sanırım
Devlette yaptırdım aç gidiyorsun ilk açlık verdik sonra o ara sadece su içebilirsiniz dediler şekerli ilaç sonra 1 saat kan 1 saat tekrar kan toplam 3 kan aldılar

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-29-13-05-12-210_com.hp.pregnancy.lite.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar şeker yüklemesi testini devlette yaptıran arkadaşlarım hangi hastanede hangi bölüm bakıyor? Direk şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum diye mi gidiyoruz?

Canım 28e kadar yapılıyor diye biliyorum ben yarın yaptırıcam 27. Haftamdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…