- 14 Mayıs 2021
- 4.575
- 9.015
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.021
Kuzum ben 35 yasındayım vucut zorlandı bıraz gebelıkte,benım ıkı ay once 11 di değerim.decavıt ıcınce 55 lere cıkmıs,herkeste aynı etkıyı elbette yapmaz,ben zaten genel olarak ılaclara duyarlıyım sevmem ve kullanmam agır gelır hemen.sadece arada sırada baktırmakta fayda var.ne olur ne olmaz.zaten aıle hekımı bakıyor aşı vs ıcın cagırdıgındaBenim de decavit ama onu ferrum kadar duzenli almadim açıkçası ve bitecek diye yenisini de yazdilar sorun olsa yazmazlardi herhalde
Çok tatlı yaa Temıya bakıcam bende sanırımKızlaaar ablam temudan alışveriş yapıyormuş bakın ne söyledim seneye yılbaşında giyer diye hüğbakalım nasıl gelecek
geçmiş olsun canım hamileliğimin ilk zamanlarında bende uzun bir süre kullanmıştım Sonra yeter bu kadar diyerek kestiler kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum. Arada kan tahlili sağlık ocağından falan biz de isteyebiliriz aslında Onlr bazen atlayabiliyorlarDecavıt kullanıyordum canım.yani arada baktırmakta fayda varmış gercekten.aıle hekımıne gıtmesem benımde haberım olmayacaktı.
Normal normal21+5 teyim bebişimi sadece uzanıp televizyon izlerken hissediyorum normal mi
Tamamdir canim bir bakimAcil de falan da verebilirsin bana o dönem önce 2 günde 1 sonra hafta da bir sonra ayda bir düzenli kan verdirtmişlerdi süzgeç gibi olmuştum
Ya ben aralarından zor seçtim o kadar güzel şeyler var kiÇok tatlı yaa Temıya bakıcam bende sanırım
geçmiş olsun canım hamileliğimin ilk zamanlarında bende uzun bir süre kullanmıştım Sonra yeter bu kadar diyerek kestiler kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum. Arada kan tahlili sağlık ocağından falan biz de isteyebiliriz aslında Onlr bazen atlayabiliyorlar
Olmaz mı ihtiyaç hiç biter mi bak yeni yıl kıyafetimiz yok mesela Nasıl olmazYa ben aralarından zor seçtim o kadar güzel şeyler var kibir de baktıkça AA buna da ihtiyaç var dedim birsürü şeye bak bence de güzel şeyler var
Yerımm onuuKızlar bana bebişin hıçkırığı güncellemesi geldi Her gün bir veya iki kez oluyor Araştırdım bir sıkıntı değilmiş Haberiniz olsun
Yaaaa ihtiyaçlarda bu aşamaya geldiğimize inanamıyorum bitirdik çoğunu yaOlmaz mı ihtiyaç hiç biter mi bak yeni yıl kıyafetimiz yok mesela Nasıl olmaz
Ben artık kendı ıhtıyaclarıma gectım bebıtonunkıler bıttıYaaaa ihtiyaçlarda bu aşamaya geldiğimize inanamıyorum bitirdik çoğunu ya
Aa bak buda tanıdık geldiBen çilek bile yedim ya biyere sürme elini leke yapmasın dediler sadece
Linko yokmuBu arada gecelıgı aldım kızlar sonunda,terlıgıde aldım.bakalım deneyınce yıne yazarım.
Bende uzanınca pıt pıt arada hissediyorum daha net bişe yok bugün hiç hissetmedim kalbini dinledim bende doplerle21+5 teyim bebişimi sadece uzanıp televizyon izlerken hissediyorum normal mi
Ay canım güle güle kullan ben terlik linki istiyorum sendeenBu arada gecelıgı aldım kızlar sonunda,terlıgıde aldım.bakalım deneyınce yıne yazarım.