Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok üzüldüm yaşadıklarına. Ne biçim insan bunlar ya. Çıldırdım okurken. Rabbim sana kolaylık versin.

Aman ya böyle durumlarda destek olunması gereken senken bir de milleti memnun etme çabası milletin beklentisi çok bencilce gerçekten Allah kolaylık versin sen hiç bir şeyi düşünme şuan kendine ve bebeğine odaklan Bunun sonucunda bakabilecek misiniz, sizi nasıl etkileyecek bu durum ya da ne olursa olsun kabulümüz mü diyeceksiniz tamamen eşin ile ortak vermeniz gereken bir karar ona göre amniyosentez yaptırın Allah yardımcınız olsun inşallah tertemiz güzel sonuçlar alırsınız

Kızlarrrr çok şükür ablamın bebişi yoğun bakımdan çıktı bu sabah evine geldi. Allah tüm bebişlerimize sağlık sıhhat nasip eylesin hiçbir anneyi babayı evladıyla sınamasın. 1 hafta kaldı ama bize aylar gibi geldi. Şu an durumu iyi çok şükür. Enfeksiyonu bitti şekeri düzeldi, bundan sonra iyice toparlayana kadar ekstra dikkat edilecek evlerine kimse girmeyecek dışarı gidip gelenler de abisi babası inşallah özen gösterecekler . Nefes teması olmasın dediler

oyle yaptim canim bi karnimdaki bi de yanimdaki kizim benim icin onemli gerisi bos artik cok yoruldum insallah rabbim duysun sesini allah razi olsun bakalim hersey nasip..

Canım Allah yardımcın olsun inşallah gönlünü ferahlatıcak bi mucize olur

Dr dan cıktım kızlar,degerlerım düşmüş 10 sayı kadar,muktıvıtamın ıcenler dıkkat etsın muhtemelen multıvıtamınden yukselmıs,bebıs ıyı 700 gr olmus sıpacıktansıyon orda 12-7 cıktı soyledım hep 13-8 cıkıyor diye tuzu tamamen keselım dedı,ayın 30 una yıne bır kontrol verdı,ozamana kadar evde hergun ölçüp not edecegım.kalca agrısı için arayacak bakalım krem falan verecekmı,tahlıllerın cıkmadan yazmayacagım vıtamın yada ılac dedı.sımdı e nabızda gordum cıkmıs 55 ten 41 e düşmüş.

Canım hangi değerin yükselmişti

Çok geçmiş okuyamadım canım bayağı birikmişti AST ALT değerler mi yoksa yükseldi
Benimde bir tık yüksek merak ettim

Canım hangi değerin yükselmişti

Çok geçmiş okuyamadım canım bayağı birikmişti AST ALT değerler mi yoksa yükseldi
Benimde bir tık yüksek merak ettim
Evet kızlar alt ast degerım anıden yükselmişti,sadece 15 gun multıvıtamın ıctım diye hemde.sımdı 10 gundur bıraktım gerilemiş,multıvıtamın karacıgere agır gelıyor sanırım dıkkat etmek gereklı,şimdi sadece kan hapı ve bazen magnezyum alalım dedi.multıvıtamıne bır sure ara verelım dedı.

Canım hangi multivitamin i kullanıyodunnn ben çok uzun zamandır kullanıyorum haftaiçi sağlık ocağına gidip değerlerime baktırayım bi

Canım hangi multivitamin i kullanıyodunnn ben çok uzun zamandır kullanıyorum haftaiçi sağlık ocağına gidip değerlerime baktırayım bi
Decavıt kullanıyordum canım.yani arada baktırmakta fayda varmış gercekten.aıle hekımıne gıtmesem benımde haberım olmayacaktı.

Kocamın doğum günü 20 Mart ama ikinci balık erkeğine nasıl dayanırım bilmiyorum benim aklımda o tarihte zorunlu sezeryan olursa diye düşünce var ama

Canım Allah'ım sabırlar versin inşallah mucizesini gösterir de evlatların sağlıkla yanında olur dilerim hayattaki en büyük ve son sınavın bu olsun dualarım seninle
Canım çok geçmiş olsun gözünüz aydın
Çok geçmiş olsun canım sevindim tansiyon ile ilgili önemli birşey olmamasına. Minnoş da büyümüş epey maşallah

amin saolasin canim benim
ciddi dusunuyorum artik bosanmayi daha bunlar devede kulak maalesef
Bu süreçte ne gerekiyorsa yapmanı öneririm tedavi kontrol. Yani çocuğun hasta doğma ve düzelmeme ihtimali varsa bu çok ciddi bi karar gerektirir. Rabbim kimseyi böyle bir karar verecek durumda bırakmasın inşallah temiz çıkar sonucu ve rahatlarsın. Evliliğin konusunda yorum yapamam çünkü dile kolay boşan demek. Ama mecbur değilsen hiç durma. 2. Bir hayatımız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…