Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenimMerhaba arkadaşlar Nisan ayindaki ilk transferim olumsuz oldu bir ay ara verdik. Muhtemelen Haziran ayının ilk haftalari ikinci transferim olacak. Haziranda veya mayısın sonu transfer bekleyenler var mı
İnşallahBenimbekleyen bizimde martta transfer oldu tuttu 7. Haftaya girecekken kalbi durdu kürtaj oldu haziran ortası ikinciye transfer olacağım umarım güzel haberler alırız inşallah
![]()
Merhaba mayısın sonu benim de transferim olur sanırım dünden beri adeti bekliyorum bnm ilk tüp bebek deneyimim 9.haftada kalbi durdu 14aralıkta transfer olmuştum kürtajdan sonra bekledim bir süreMerhaba arkadaşlar Nisan ayindaki ilk transferim olumsuz oldu bir ay ara verdik. Muhtemelen Haziran ayının ilk haftalari ikinci transferim olacak. Haziranda veya mayısın sonu transfer bekleyenler var mı
Sizin de PGT den sağlıklı gelen embriyonuz transfer olacak değilmi? Şansınız oldukça yüksek istatistiksel olarak, umarım kolaylıkla geçer ve sağlıkla sımsıkı tutunur size, benim gibi sırada bekleyenlere de umut olurMerhaba mayısın sonu benim de transferim olur sanırım dünden beri adeti bekliyorum bnm ilk tüp bebek deneyimim 9.haftada kalbi durdu 14aralıkta transfer olmuştum kürtajdan sonra bekledim bir süre
Ayy inşallah evet şuanda adetimi bekliyorum inşallah sizi de haberdar ederim sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza da sizlere de duacıyımSizin de PGT den sağlıklı gelen embriyonuz transfer olacak değilmi? Şansınız oldukça yüksek istatistiksel olarak, umarım kolaylıkla geçer ve sağlıkla sımsıkı tutunur size, benim gibi sırada bekleyenlere de umut olur
ilk genetikten sağlıkla gelen emriyosuyla hamile kalanların hikayelerini her gün okuyup motive oluyorum, sizinkini de okurum burda umarımzaman yaklaştıkça siz de heyecanlanıyor musunuz stresle karışıkbiraz da ?
Umarım ilk denemenizde başarıya ulaşırsınız, yaş avantajınız var, yumurtalarınızın istatistiksel olarak sağlıklı olma oranı oldukça yüksek, en iyi kaliteyi zaten transfer edeceklerdir o yüzden tüm şans ve yüksek olasılıklar sizinleMerhaba benim de muhtemelen mayıs sonu gibi olucak. Dondurulmuş embriyo ilk denemem. Adetimi bekliyorum bugün olmam gerekiyodu fakat zolarex iğnesi oldum o da geciktiriyomuş adeti heycanla bekliyorum![]()
32 yaşındayım daha önce yumurtalık kisti ameliyatı oldum. Bu sebeple amh çok düştü. Tüplerimden biri tıkalı, rahmimde 6 tane miyom var. 3 tane de polip vardı geçen ay histeroskopi ile aldılar. Eşimde de ileri hareketli ve morfoloji %0 çıktı.Umarım ilk denemenizde başarıya ulaşırsınız, yaş avantajınız var, yumurtalarınızın istatistiksel olarak sağlıklı olma oranı oldukça yüksek, en iyi kaliteyi zaten transfer edeceklerdir o yüzden tüm şans ve yüksek olasılıklar sizinle.
Zolorex neden oldunuz? Benim tek embriyom var 4AA grade, genetikten de sağlıklı geldi ama yaşım ileri olduğu ve tek yumurtam olduğu için heyecanın yanında stres de oluyor transfer yaklaştıkça. Eğer başarılı olmazsa, tekrar sürece sıfırdan başlamam gerekecek, ama içgüdüsel olarak, belki de çok istediğimden, bu sefer olacakmış gibi hissediyorum. Ben de mayıs reglisiyle sürece başlayacağım, tahminen ay sonu gibi olur diye düşünüyorum.
PGT ne kadar sürüyor?Ayy inşallah evet şuanda adetimi bekliyorum inşallah sizi de haberdar ederim sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza da sizlere de duacıyımHem stres hem heyecan var karışık
![]()
Merhaba 3haftada çıkıyor sonuç bnmki biraz 3haftayı geçmişti ama normalde en geç 3hafta diyorlarMerhaba kızlar
PGT ne kadar sürüyor?