Merhaba,
yeni üyelik açtım. Tanımadığım insanlarla dertleşmeye ihtiyacım var sanırım.
34 yaşındayım.11+2 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim.
Bugün ense kalınlığı testi yaptırmaya gittik. Maalesef sonuç yüksek çıktı. 4.4.
Doktor amniyosentez istedi. Yarın hastaneyi arayıp ilk fırsatta bu işlemi yaptıracağız.
Çok üzgünüm. Yurtdışında yaşıyorum. Sadece ablam biliyor hamile olduğumu. Ailelerimizin geri kalan üyeleri ile henüz hamilelik haberini paylaşmamıştık. Onlara mutlu haberi nasıl veririz diye planlar yaparken şimdi bu durumla karşılaştık. Kimseyi üzmemek adına ailelerimize bu durumu söylemek istemiyoruz. Ama içim çok üzgün. Umarım sonuçlar olumlu olur fakat aksi ihtimalin varoluşu tarif edemeyeceğim bir mutsuzluk.
Bazı annelerin testleri yaptırmayıp nasıl olursa kabulüm dedikleri mesajlar okudum bu sitede, içimde onlara karşı büyük bir saygı duydum. Güçlü ve her duruma razı olabildiklerini düşündüğümden. Kendimde bunu görmüyorum. Özellikle kötü ihtimalde; çocugumuzun sorunu olursa bizden sonra nasıl hayatını sürdürür, mutlu olur mu, ona zor bir hayat yaşatmış olur muyum, biz nasıl başederiz düşünceleri zihnimde dolanıp duruyor.
İyi insanların dualarının kabul olma ihtimaline tutunarak benim için iyi dileklerde bulunmanızı bekliyorum. Belki hamilelerin duaları daha çok kabul oluyordur.
Buradaki hamile olan tüm annelere sağlıklı, güzel hamilelikler diliyorum. Tabiki herkesin süreci farklı olacaktır ama bu durumumda olan ya da bu durumu yaşamış tanıdıkları olan varsa ve benimle deneyimlerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum.