Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Banada nuba göre kız dedi %90 ama bakalim 1 hafta sonra tekrar gidicem

Eklentiler

• IMG_20241213_203543.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 42
Bize de yasak olduğunu bize söylemeyeceklerini bunu sadece doktorumuzla paylaşacaklarını söylediler. Öyle de yaptılar.

Doktorunun ismini yazıyorlar forma
Doktoruna giden raporda cinsiyet bilgisi oluyor
Benim doktorda başka niyetle öğrenmek isteyenler oluyor her hastama söylemiyorum bende demişti canım doktorunla halledebilirsin bu konuyu

Bana erkek gibi geldi
Kontrolümden önce hep cinsiyet tespit videoları izledim bu işi çözdüm diyerek gittim ama kendi bebişimin görüntüsünde aklım durdu sanki hiçbir şeye benzetemedim

Kızlar bi şey sorcam tam anlamıyorum bebeğimin burnu nerede tam olarak siz bilebilir misiniz bi yer var orası mı diyorum ama eşimin burnu normal benim burnum estetik gibi küçücük bi bakar mısınız

Eklentiler

• image.jpg
    145 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar merhaba öncelikle herkes inşallah sağ salim bebeğini kucağına alır. Ben bugün ikili tarama için doktora gittim 12 haftalığız. Doktorum kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyor dedi. Acaba var mi bu teorilerden anlayan??

Eklentiler

• c270317d-bf5e-495b-8fc4-a89edb334dfb.jpeg
    119,9 KB · Görüntüleme: 32
Doktorunuzla paylasiyorlar. Doktor bilgilendiriyor cinsiyet konusunda.

Nub yani oradaki cikinti paralel olmadigi icin erkek dedi doktor sanirim. Bana da oyle dedi. Ben ilk bebegimde doktor kiz demisti, olamaz bence erkek demiştim erkek cikti (oyle hissediyordum). Simdi doktor erkek dedi, nub da boyle dikti, ama erkek hic hissetmiyorum sonucu ne olacak meraktayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…