- 6 Mayıs 2024
- 353
- 305
- 29
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.321
Banada erkek gibi geldiKızlar doktor kontrolünden geldim. Çok şükür herşey yolunda. Bebeğimiz 1 hafta önden gidiyormuş. Ense kalınlığı 0.9 mm çıktı bir sorun yok dedi. Cinsiyeti belli değil dedi henüz. Sizce ne olabilir
Eki Görüntüle 3520685
Bilmiyorum henüz belli değil dedi ama nuba göre biraz kıza benziyor kesin değil daha çok küçük gelişimi önden gittiğine bakmayalim dedi. Bana da erkek gibi geldi ama eşim havalara uçtu kız olacak diyeAy yerim erkek mi acaba annesi
Bana da erkek gibi geldi. Doktor biraz nuba göre kıza benziyor dedi. Önümüzdeki haftalarda bakalım kesin değil dedi henüzBanada erkek gibi geldi
Bize de yasak olduğunu bize söylemeyeceklerini bunu sadece doktorumuzla paylaşacaklarını söylediler. Öyle de yaptılar.Kizlar merhaba
Ben temmuz anneleri grubundayim ama sizler daha deneyimli oldugunuz icin birsey danismak istedim. Fetal dna testi yaptiracagim. Bir kurumla anlastim. Ama cinsiyet soylemediklerini yasak oldugunu belirtti. Burda goruyorum ki herkes fetal sonucu ile cinsiyet ogrenmis nasil oluyor bu
Saglikla gelsin minikBilmiyorum henüz belli değil dedi ama nuba göre biraz kıza benziyor kesin değil daha çok küçük gelişimi önden gittiğine bakmayalim dedi. Bana da erkek gibi geldi ama eşim havalara uçtu kız olacak diye
Amin amin hepimizin minikleri sağlıkla huzurla bereket ve mucizeleri ile gelsin.Saglikla gelsin minik
Ay cok tatli heyecanlar ya
Kesinlikle çok tatlı heyecanlar. İçerde kıpır kıpır ama biz hissetmiyoruzSaglikla gelsin minik
Ay cok tatli heyecanlar ya
Doktorunun ismini yazıyorlar formaKizlar merhaba
Ben temmuz anneleri grubundayim ama sizler daha deneyimli oldugunuz icin birsey danismak istedim. Fetal dna testi yaptiracagim. Bir kurumla anlastim. Ama cinsiyet soylemediklerini yasak oldugunu belirtti. Burda goruyorum ki herkes fetal sonucu ile cinsiyet ogrenmis nasil oluyor bu
Bana erkek gibi geldiKızlar doktor kontrolünden geldim. Çok şükür herşey yolunda. Bebeğimiz 1 hafta önden gidiyormuş. Ense kalınlığı 0.9 mm çıktı bir sorun yok dedi. Cinsiyeti belli değil dedi henüz. Sizce ne olabilir
Eki Görüntüle 3520685
Tesekkur ederim ilginiz icinDoktorunun ismini yazıyorlar forma
Doktoruna giden raporda cinsiyet bilgisi oluyor
Benim doktorda başka niyetle öğrenmek isteyenler oluyor her hastama söylemiyorum bende demişti canım doktorunla halledebilirsin bu konuyu
Bu fotoğraf bebeğin iki bacak arası mı neresi acabaBanada nuba göre kız dedi %90 ama bakalim 1 hafta sonra tekrar gidicem
Doktorunuzla paylasiyorlar. Doktor bilgilendiriyor cinsiyet konusunda.Kizlar merhaba
Nuba gore mi dedi? Nub kesin dogru mu acaba ya.13 haftalık olmuşuz biz de. Erkek %90 dedi yine ama bakalım
Bir de o nasıl burun yahu
Nub yani oradaki cikinti paralel olmadigi icin erkek dedi doktor sanirim. Bana da oyle dedi. Ben ilk bebegimde doktor kiz demisti, olamaz bence erkek demiştim erkek cikti (oyle hissediyordum). Simdi doktor erkek dedi, nub da boyle dikti, ama erkek hic hissetmiyorumKızlar merhaba öncelikle herkes inşallah sağ salim bebeğini kucağına alır. Ben bugün ikili tarama için doktora gittim 12 haftalığız. Doktorum kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyor dedi. Acaba var mi bu teorilerden anlayan??
Nuba gore mi dedi? Nub kesin dogru mu acaba ya.
Yanlis anlamadiysam ikinci fotograf kendini ele veriyorBu iki bacak arası. Sanırım buna göre dedi ama emin de olamadı.