Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Ya kızlar benim bugün 11+0 her şeyden korkuyorum. Eşim odaya giriyor mutfağa yanıma geliyor hemn ödüm kopuyor. Yanlışlıkla çöp kutusuna çarptım ödüm koptu yine. Ben böyle biri değildim hamile olduğumu öğrendim öğreneli hemn korkuyorum. Sizde böyle durumlar oldu mu oluyor mu. Ben korkarsam bebek de korkar. Ama ufacık şeyden korkulur mu korkuyorum ha bire

Bende 6. Haftadayımmpembe lekelenme gbi oldu kese duruyo şükür cok korkuyorum
İçinizi ferah tutun.Benim de 6.haftadan itibaren başladı.hatta çoğu kırmızıya yakındı. Çok paniklemiştim.Ama şükür ki benimleydi.Doktorunuz gerekli tedbirleri almıştır o halde diye düşünüyorum.

Ben tüp bebekle hamile kaldm progestan kullandıgım halde pembe kanama olunca korktumm yarın kontrolum var sizede cok gecmis olsun

Beni de eklermisiniz 23 Eylül sat cinsiyet belli degil

Canım ben eskiden muskaya inanmazdım bana uydurma gelirdi ama hamile kalmadan 1 ay önce annemin zoruyla yaptım uykuda korkuyordum ve gölge geçiyormuş ses geliyormuş gibine geliyordu benim muskadan sonra hiç olmadı eğer kanaatin oturuyorsa yaptırabilirsin yada dualar oku öyle korkunca besmele çek korkmamaya çalış korku pek iyi değil ama hormonlardan dolayı kabus ve korku olması normal deniliyor

Merhabalar beni de ekler misin canım
Yaş 32
2. Çocuk
Sat 14 Eylül
Kese 4+5
Kalp atışı 6+5
Cinsiyet Kız
Tahmini doğum 15 Haziran

İlaç kullanmadan benim de 3.80 di. İlaca başladım. Aile hekimliği bakacak benim ilaç ayarlamama. Aklınızda olsun aile hekimleri de ilk teşhisten sonra ücretsiz kan alıp ilaç dozunu ayarlayabiliyorlar. Sizin ilaca rağmen mi düşmedi?

Benim de uykum var. Bi de halsizim yürürken ve bas dönmesi oluyor.

40 gun once 5.04tu 25mg ilac baslandi, 20 gun once 3.60ti ilac 50mg'a cikarildi, ona ragmen artis olmus. Ben de bi sorayim aile hekimine, biz bakariz derse benim icin harika olur.

Benim de doktorum nipt test yapalım dedi. Sizin hangi firmaydı acaba? Ücreti testi yaparken ödemiyor muyuz ben öyle biliyorum
Merhaba,
Benim sürecim farkli oldu, yurtdisindayim. Kliniğe gidince öncelikle kan aliniyor ben rutin tahlil sandim. Sonrasinda doktorun yanina girince alinan kanin nipt için olduğunu öğrendim.
Test aslinda ucretsiz ancak ben cinsiyet ogrenmeyi talep ettigim için 18 eur ödeyeceğim.
Burada ücret o an ödenmiyor, tutar bilgilendirmesi yapiliyor sonradan adrese fatura geliyor. Sonra da vadesine göre ödeme yapılıyor.
Bugün arama gelmedi, umarim yarin gelir neredeyse her anım sonucu düşünerek geçiyor.

Acile gittim bir saati geçti sanırım zofran taktılar ama hiçbir etkisi olmadı takılıpta böyle olan var mı

Anladım yurtdışında farklıymış. İnşallah tertemiz gelir sonuçlarınız

Keşke burda da öyle öyle olsaydı. Maalesef bir ay evvelden alınan randevu iptal edildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…