Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Eutroxu her bünye kaldırmıyor yeğenim 2 yaşında doğuştan kullanıyor ona iyi geldi ama bende aşırı baş ağrısı ve huzursuzluk yapınca değiştirdim içerik aynı levotiroksin hormonu içeriyor ama baş agrin olduğu için belki eutrox tetiklemistir diye düşündüm bende doğuştan kullandığım için ilaç değişince hemen fark yaratıyor yan etki ediyor yarında dene eğer baş ağrısı yaparsa yine sonrasında 50likten 1 buçuk içersin doktora gidinceye kadar

Ben günde en fazla bir bardak içebiliyorum
İnan bende aynıyım. Bir bardak içtiysem bugün su içtim diye seviniyorum. Beyoğlunun zencefilli gazozu bana çok iyi geliyor ondan içiyorum. İçebilirsem doğal meyve suyu, açık çay içiyorum. Ama iki gündür midem çok kötü hiç içemedim. Suyu da az az yudum yudum içebiliyorum ama max 1 bardak içebiliyorum o da iyi olduğum günlerde. Böyle böyle geçecek inşallah

Prilam kullanıyorsanız ondan olabilir, onu içtiğim günlerde baş ağrısı yaşadığımı fark ettim
Yok kullanmiyorum. Kan sulandirici iciyordum, test yaptiricam diye 5 gundur biraktim. O mu etkiledi diye dusunmeye basladim. Tansiyonum 9-5 cikti az once.

Arkadaşlar benim bi sorum var. Bende vajinal enfeksiyon var. Bana bi rahatsızlık vermiyor sadece biraz akıntım var birde ilişki sonrası aşırı yanma oluyor ama yapmayınca olmadığı için kaçınıyorum bende. Akıntı da rahatsız edici boyutta değil. Ama bebeğe bi zararı olur mu diye endişeliyim. 7-8. Haftalarda falan da vardı doktorum çok müdahale etmek istemedi, çok da üstüne düşmedi sanki. Batikonla temizledi 2 defa, o bana çok iyi geldi, baya idare ettim bu zamana kadar (14. Haftadayım). Şimdi tekrarladığının farkındayım. Bi rahatsızlığım yok ama sizce bir şey yapmalı mıyım? Doktora 16. Haftada gideceğim. İlk seferinde çok üstüne durmadığı için demek ki bebeğe bi zararı yok diye düşündüm. Tecrübesi olanlar yazabilir mi?

İnşallah çıkabilirim bakalım

Dualarım seninle , inşallah çok güzel sonuçlar alırsın güzel haberlerle gel. Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Reactions: Uva
Benimde öyle bir bardak içince bile litrelerce içmişim gibi geliyor. Midem hiç düzene girmiyor geçer umarım ya

Uyku halimi tam 3 ayda tamamladim
Sey gibi hissediyorum kendimi kis uykusundan cikmis kanguru anne cunku kesemde bebemi tasiyorum o yuzden kanguruyum
Uyumama halime ben sok oluyorum
Simdi ise asiri isteksizlik var 3 ay oncesine kadar evde bile olsam sacimi makyajimi yapar hazirlanir aksam yemegi oyle yerdik suan bunu zihnimde yapiyorum ama gercekte aala faaliyet yok
Bu evrede kimler var?

Kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarım ben de hic bakamadim kizcem hasta bi haftadir dun de ateslendi onunla ilgileniyorum hamilelik falan unuttum yaniii, ilk hamilelik gercekten prenseslikmis saka maka uc ay oldu bitti bile cok az kaldi zaman cok hizli geciyor gibi geliyor saglıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu arada hesapladım benim ilk doğum gibi olursa 3 haziran gibi alır dr ama yok ikinciler erken alınıosa mayıs sonu gelmeden doğururum gibi gözüküyor öyle düşününce çok az kalmış gibi gelio

İşe yaradıysa evde batikona devam edebilirsin bence. Normal doğumdan sonra da dikişlerin hızlı iyileşmesi ve enfeksiyon kapmamak için batikon veriyor doktorlar evde her gün onu uyguluyoruz. Aynı şekilde evde günlük yapabilirsin.

Ben 11.haftada gittim sehir has.gidiyorum ulturasonda mesela 11+4 cikmasi gerekirken 12+1 cikti gelisim iyi vs boyu uzun bebemin yani iyi ki erken gitmişim sistem değişik ilerliyor
Bana bu hafta cuma icin ikili test oncesi ulturason randevusu verildi
Yasadigin sehirde sistem nasil ilerliyor bilmiyorum
Mesela benim yasadigim yerde ki sehir has.kadin doğumda surekli ayni doktora gidiyorsan takipli hastasiyim diye soyluyorum sistemde goruyorlar randevusuzda gidebiliyorum

Aynı şeyi ben de yaşıyorum şuan. birkaç yerde sirkeli su ile temizlemeyi duymuştum doktora sormadan ilerlemek istemiyorum randevum da haftaya daha önce bunu deneyen oldu mu acaba ?

13+1 deyim. Bugün ense kalınlığı için doktora gittik. Gayet iyi dedi. Bebeğin olması gereken formda olduğunu söyledi. 6 cm ve kıpır kıpırdı :) Cinsiyeti testle öğrenmiştik ama bugün yine de gördü cinsiyeti doktorumuz

Tek sorun plasenta biraz aşağıda, yukarı çıkarken lekelenme görebilirsin endişelenme dedi. Gebelerin 1/3’ünde görülürmüş. Ben de çok dert etmedim.

Bulantımın hala geçmediğini duyunca sende gastrit sorunu olabilir dedi. 1 haftalık bir ilaca başlıyoruz, bu sana iyi gelecek bana inan dedi. İnanmadım çünkü ben artık hep böyle olucam gibi hissediyorum ama neyse. İnşallah şifa bulurum

Bir de serum verdi çıkmadan. Bu seni birkaç gün götürür dedi. Eve geldiğimde bulantım başlamıştı hiç mi bir şey işe yaramaz ben anlamadım gitti. Psikolojim alt üst oldu

Bebeğimiz iyiymiş en azından. Bunu duymak iyi geldi ama bebekle bağ da kuramıyorum şu bulantı yüzünden… Rabbime dua ediyorum

Benim de doktorum nipt test yapalım dedi. Sizin hangi firmaydı acaba? Ücreti testi yaparken ödemiyor muyuz ben öyle biliyorum

Gözünüz aydın hala bulantının devam etmesi normsl değil miymiş gastrit demiş benim doktorum 4. Ayda geçer dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…