- 6 Mayıs 2024
- 342
- 295
- 29
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.041
Yaaa bende sandim bu haftalarda karin belli olmaz, sevindim suanBenimki aldı başını gidiyor göbek mi bebek mi bilmiyorumama çatlaklar en son 8 di artık saymadım bebek yağı işe yaramadı ve galiba çatlaklar biraz genetik oluyor benim göbüşe bakılırsa iki haftaya doğuma gidecem
Yavas yavas alt karin belirginlesir normal bence. Benim de hafif buyudu.Kizlar ben bugun tam 14 haftalik oldum ve gobegim bu sekilde, esim diyorki sen nasi 3 ayliksin
Sizin gobekleriniz ne durumda
Ben shea butter kullaniyorum bide bio oil diye yağ var catlak yagi diye geciyor onu, ama dedigin gbi genetik olabilir bu, cunku onemli olan gerilmesini onlemek yagin marka ve kalitesnin etkisi olcagnida sanmiyorumBenimki aldı başını gidiyor göbek mi bebek mi bilmiyorumama çatlaklar en son 8 di artık saymadım bebek yağı işe yaramadı ve galiba çatlaklar biraz genetik oluyor benim göbüşe bakılırsa iki haftaya doğuma gidecem
Yok yok yavaştan alt karinlarimiz çıkmaya başlayacak bebişin kemikleri sertleştikçe karın büyüyecek benim 11+5 bebeğin olduğu taraf belirgin şekilde sert ve şişkinYaaa bende sandim bu haftalarda karin belli olmaz, sevindim suan
Aynen kullandıklarımız sadece nemlendirip kaşıntı ve gerginliği önler genetikte olunca çatlıyoruz maalesef ben en ufak kilo artışında bile çatlıyorum yağlı bı cildim olmasına rağmen annemde öyleymiş bol catlakla kapatirmis hamilelikleriniBen shea butter kullaniyorum bide bio oil diye yağ var catlak yagi diye geciyor onu, ama dedigin gbi genetik olabilir bu, cunku onemli olan gerilmesini onlemek yagin marka ve kalitesnin etkisi olcagnida sanmiyorum
Benim kalcamda catlaklarim cok var bakalim gobegimde olalcakmiYok yok yavaştan alt karinlarimiz çıkmaya başlayacak bebişin kemikleri sertleştikçe karın büyüyecek benim 11+5 bebeğin olduğu taraf belirgin şekilde sert ve şişkin
Aynen kullandıklarımız sadece nemlendirip kaşıntı ve gerginliği önler genetikte olunca çatlıyoruz maalesef ben en ufak kilo artışında bile çatlıyorum yağlı bı cildim olmasına rağmen annemde öyleymiş bol catlakla kapatirmis hamileliklerini
İnşallah olmasın ya görüntüyü geçtim kaşıntısı çok kötü ve kaşıdıkça derinleşip çoğalıyormuş konusu açılmışken söyleyeyim aman tutun kendinizi kızlar kaşımayın göbüşleri ben kaşınınca yağ sürüyorum geçiyorBenim kalcamda catlaklarim cok var bakalim gobegimde olalcakmi
Hiç telaslanma ben hamilelik öncesi ve şimdiye kadar her gittiğimde kötü biseyler oluyor diye hep stresle korkuyla gittim gecesi uykusuz kalıp kabus gördüğümde çok olduYarın bebeğimi görmeye gideceğiz. Yarın tam 13 haftalık olacağız. Beni yine bir telaş sardı iyi mi ne yapıyor ?dualarınıza talibim arkadaşlarım. İnşallah hep güzel haberler alırız.
Sen yine de duanı tam yap nolur nolmazTv de sağda solda hamilelerin iştahını vs görünce çok kıskanıyorum . 50 kilo almaya bile razıyım yeterki şu tiksinme duygusu gitsin içimden
İnşallah güzel sonuçlarımı yarın sabah yazarım. İnsan ne olursa olsun telaş ediyor sanırım analık böyle bir şeyHiç telaslanma ben hamilelik öncesi ve şimdiye kadar her gittiğimde kötü biseyler oluyor diye hep stresle korkuyla gittim gecesi uykusuz kalıp kabus gördüğümde çok olduama çok şükür herşey yolunda güzel ilerlemiş inşallah senden de güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benimde bu hafta bu moda girdi aniden . Ama yemeklerden sonra daha net . Sabah uyandığımdanbu kadar net yokKizlar ben bugun tam 14 haftalik oldum ve gobegim bu sekilde, esim diyorki sen nasi 3 ayliksin
Sizin gobekleriniz ne durumda
Aminn. Bende kullanıyorum ve bende yaşıyorum yani hiç normal rüya gördüğümü hatırlamıyorum hep kötü hep kötü. Gece uyurken eşimin parmağı bile olsa tutuyorum yani öyle kendimi avutuyorum. Ama ilaçtan olduğunu bilince uyanınca çok etkisinde kalmıyorum ben.Kızlar bu prilam beni mahvetti, geceleri sayısız rüyalar görmekten bunaldım artık. Yan etkilerinde kabus görmek yazıyor zaten. Bazı geceler çok korkunç rüyalar görüyorum ağlayarak uyanıyorum, bazı geceler Türk dizileri gibi saçma sapan sarpa saran sonu bir türlü gelmeyen aşırı detaylı rüyalar görüyorum. Hele dün gece karabasan gibi oldu, eşime sesleniyorum bağırıyorum, asla sesim çıkmadı, elim kolum yorganın altında kalmış uyandım ama hareket ettiremiyorum. Zar zor nefes nefese ayetel kürsi okudum kendi kendime, sonra eşime seslendim de sesimi duydu, dedim kurtar beni oku bir şeyler kıpırdayamıyorum. O da suya okudu yüzüme çarptı öyle kendime geldim. Çok kötüydü ya, lohusayken de olmuştum bir kere o günler geldi aklıma. Bol bol kendimize okumamız lazım. Allah bebeklerimizi de bizim akıl ve ruh sağlığımızı da korusun.
Umarim iyi sonuclar alirsiniz demek istedim sadeceMerhaba,
yeni üyelik açtım. Tanımadığım insanlarla dertleşmeye ihtiyacım var sanırım.
34 yaşındayım.11+2 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim.
Bugün ense kalınlığı testi yaptırmaya gittik. Maalesef sonuç yüksek çıktı. 4.4.
Doktor amniyosentez istedi. Yarın hastaneyi arayıp ilk fırsatta bu işlemi yaptıracağız.
Çok üzgünüm. Yurtdışında yaşıyorum. Sadece ablam biliyor hamile olduğumu. Ailelerimizin geri kalan üyeleri ile henüz hamilelik haberini paylaşmamıştık. Onlara mutlu haberi nasıl veririz diye planlar yaparken şimdi bu durumla karşılaştık. Kimseyi üzmemek adına ailelerimize bu durumu söylemek istemiyoruz. Ama içim çok üzgün. Umarım sonuçlar olumlu olur fakat aksi ihtimalin varoluşu tarif edemeyeceğim bir mutsuzluk.
Bazı annelerin testleri yaptırmayıp nasıl olursa kabulüm dedikleri mesajlar okudum bu sitede, içimde onlara karşı büyük bir saygı duydum. Güçlü ve her duruma razı olabildiklerini düşündüğümden. Kendimde bunu görmüyorum. Özellikle kötü ihtimalde; çocugumuzun sorunu olursa bizden sonra nasıl hayatını sürdürür, mutlu olur mu, ona zor bir hayat yaşatmış olur muyum, biz nasıl başederiz düşünceleri zihnimde dolanıp duruyor.
İyi insanların dualarının kabul olma ihtimaline tutunarak benim için iyi dileklerde bulunmanızı bekliyorum. Belki hamilelerin duaları daha çok kabul oluyordur.
Buradaki hamile olan tüm annelere sağlıklı, güzel hamilelikler diliyorum. Tabiki herkesin süreci farklı olacaktır ama bu durumumda olan ya da bu durumu yaşamış tanıdıkları olan varsa ve benimle deneyimlerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum.
Turkiyedeki gibi 2li testte yanilma payi varmi ordada, burda olsaydaniz 500 lira gbi bir ucrete ben fetal dna yaptirdim, sizede onerirdim.Merhaba,
Doktor amniyosentez istedi. Yarın hastaneyi arayıp ilk fırsatta bu işlemi yaptıracağız.
Çok üzgünüm. Yurtdışında yaşıyorum. Sadece ablam biliyor hamile olduğumu. Ailelerimizin geri kalan üyeleri ile henüz hamilelik haberini paylaşmamıştık. Onlara mutlu haberi nasıl veririz diye planlar yaparken şimdi bu durumla karşılaştık. Kimseyi üzmemek adına ailelerimize bu durumu söylemek istemiyoruz. Ama içim çok üzgün. Umarım sonuçlar olumlu olur fakat aksi ihtimalin varoluşu tarif edemeyeceğim bir mutsuzluk.
Bazı annelerin testleri yaptırmayıp nasıl olursa kabulüm dedikleri mesajlar okudum bu sitede, içimde onlara karşı büyük bir saygı duydum. Güçlü ve her duruma razı olabildiklerini düşündüğümden. Kendimde bunu görmüyorum. Özellikle kötü ihtimalde; çocugumuzun sorunu olursa bizden sonra nasıl hayatını sürdürür, mutlu olur mu, ona zor bir hayat yaşatmış olur muyum, biz nasıl başederiz düşünceleri zihnimde dolanıp duruyor.
İyi insanların dualarının kabul olma ihtimaline tutunarak benim için iyi dileklerde bulunmanızı bekliyorum. Belki hamilelerin duaları daha çok kabul oluyordur.
Buradaki hamile olan tüm annelere sağlıklı, güzel hamilelikler diliyorum. Tabiki herkesin süreci farklı olacaktır ama bu durumumda olan ya da bu durumu yaşamış tanıdıkları olan varsa ve benimle deneyimlerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum.
Hamileliğimin başında doktor bey bana istersek fetal dna veya amniyosentez yöntemlerinden bahsetmişti. Hiç ikili, üçlü test konusu konuşmadık.Turkiyedeki gibi 2li testte yanilma payi varmi ordada, burda olsaydaniz 500 lira gbi bir ucrete ben fetal dna yaptirdim, sizede onerirdim.
Duamizdasiniz, iyi ki yazdiniz paylastiniz. Benim de tecrubem yok ancak NT yuksekligi her zaman sorun oldugu anlama gelmezmis, emin olmak icin zaten ileri tetkik isteniyor, fetal dna %99 amniyosentez %100 sonuc verdiginden doktorunuz kesinlik icin amniyosenteze yonlendirmis olabilir sizi. Dua edelim bebeginiz saglikla sihhatle dogsun buyusun insallahMerhaba,
Çok teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi olumlu sonuçlar alırızDuamizdasiniz, iyi ki yazdiniz paylastiniz. Benim de tecrubem yok ancak NT yuksekligi her zaman sorun oldugu anlama gelmezmis, emin olmak icin zaten ileri tetkik isteniyor, fetal dna %99 amniyosentez %100 sonuc verdiginden doktorunuz kesinlik icin amniyosenteze yonlendirmis olabilir sizi. Dua edelim bebeginiz saglikla sihhatle dogsun buyusun insallahgun dogmadan neler dogar, insallah guzel haberler paylasacaksiniz burada
Çok geçmiş olsun inşallah sadece ihtimalle kalır bebeğini sağ salim kucagina alırsın canımMerhaba,