Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Uyku durumuyla ilgili yorumunuzu okuyunca kendi kendime güldüm bizim doktor randevumuzda sabah çok erkendi bende uyuyo olur diye tahmin etmiştim benim bebiş çoktan uyanmış sağa sola bile donuyodu ben her sabah 6 da kalkıp işe gittiğim için o da alıştı heralde erken uyanmaya gariban çocuğum daha ana karninda memur hayatı yaşamaya başladı

Anladım cevapladığın için çok teşekkür ederim farklı görüşlere ihtiyacım vardı. Sağlıcakla kavuşun inşallah

her gebelik farklıdır hep öyle duyuyorum. benim farklar oldu. bunda daha çok midem ağrıyor bulanıyor gibi geliyor. ilkinde beyaz akıntım olmuştu ilk belirti olarak, bunda hiç olmadı. diğerinde sıfır ödemdi geçen gün yüzüm şişti.

Ohh iyi farklı oluyorsa sevindim çünkü hep kendimde ilk gebeliğimdeki belirtileri arıyorum olmayınca da üzülüyorum

Selammm.. Ben 2. Gebeliğimi bulantım olup 2. Haftaya sarkınca fark ettim desem yeterli olur mu Bu bir yerden tanıdık geliyor deyip Ama her gebelik aynı olmak zorunda değil.

Selammm.. Ben 2. Gebeliğimi bulantım olup 2. Haftaya sarkınca fark ettim desem yeterli olur mu Bu bir yerden tanıdık geliyor deyip Ama her gebelik aynı olmak zorunda değil.
Ne güzel sağlıcakla kavuşun inşallah
Farklılıklar olsa da yine de ilkini hatırlatacak belirtiler oluyor galiba

Yaa kıyamam ona ben mesela ben hem tehlikeden dolayı hemde uykuyu sevdiğim için hep yattım 3 ay boyunca en son yorumumdan sonra yine yatmışım şimdi kalktım bebişin yatmasını gayet normal buldum ben inşallah doğunca da birlikte uyuruz

Bende işe girmeden önce hamile değilken bile tadını çıkartmak için her fırsatta uyuyodum uykuyu çok severim fırsatınız varken bol boll uyuyun siz de ben de dua ediyorum inşallah bana çekip uykuyu sever de eraber uyuruz diye babaya çekerse vay halime horoz gibi dikiliyo ayağa sabahın köründe

Bugun 12+0’ım, kontrole gittim. Çok şükür her şey yolunda. Fetal dna ve ikiliye yönlendirdi. Protokolden şaşmamak için ikili de önemsiyormış. Genital bölge boştu sonradan dolar mı? doktorumu bu konuda pek zorlayamıyorum:)

Ayy evet ya babaların hepsi mi öyle olur çalışmadığı günlerde bile 5 olmadan dikilir söylenmeye başlar uyku iyi değil zamanını hep uyuyarak geçiriyorsun vücut uyuşuk olmayı sevmez diye inşallah herkesin dediği gibi uykusuz gece mağduru olmayız hepimizin mışıl mışıl uyuyan sağlıklı uyumlu uslu bebisleri olsun

Benim doktor zorunlu falan demedi 2li istiyor musun dedi evet diyince ense kalınlığına baktı burnu görmeyince tamam testte bakarız dedi

Kizlar ben bugun tam 14 haftalik oldum ve gobegim bu sekilde, esim diyorki sen nasi 3 ayliksin
Sizin gobekleriniz ne durumda

Eklentiler

• IMG_20241209_173500.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 68
Kizlar ben bugun tam 14 haftalik oldum ve gobegim bu sekilde, esim diyorki sen nasi 3 ayliksin
Sizin gobekleriniz ne durumda
Benimki aldı başını gidiyor göbek mi bebek mi bilmiyorum ama çatlaklar en son 8 di artık saymadım bebek yağı işe yaramadı ve galiba çatlaklar biraz genetik oluyor benim göbüşe bakılırsa iki haftaya doğuma gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…