- 10 Temmuz 2023
- 12
- 11
- 38
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #4.541
Bakacağım, teşekkürler.Lc Waikiki internetten bakabilirsin, filtreden kumaşın malzemesini içeriğini seçebiliyorsun, %100 pamuklu yap, ya da yüksek pamuklu diye de seçenek oluyor, o şekilde bir sürü seçenek çıkar.
Lotus hastanesi avni kılıca gidiyorum gayet memnunum mesaj atınca direk dönüş sağlıyır hatta arıyır ilgili biriUrfa’da hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz
Selamlar12 hafta 4 günlükten selam
Bugün ikili tarama için araştırma hastanesine gittim utrasyonda baktı kan örnekleri aldılar dedim yeni kan verdim burda yok dedi 5 tüp daha aldı bı tanede biyokimyaya vermek için ikili tarama kanı aldı 2 hafta sonra görüşürüz dedi bu kadar mı başka bölüme gitmeme gerek yok mu dedim ikili tarama için dedim hayır ben baktım ense kalınlığına normal dedine kalp atışı dinletti ne gösterdi sadece çıktı verdi o kadar. Valla devamlı o hastaneye giden hamişlere Allah yardım etsin
SelamlarKan örnekleri verdiğim dediniz ilk yer neresi? Mesela ben doktoruma gittim kaç tüp aldılar saymadım ama 5 tüp yok sanırım. Hastanede hem normal kan değerleri için dvit demir vs ler için hem de başka bir laboratuvara ikili tarama testi için ayrı ayrı kan alındı. Ama aynı anda verdim ikisinide.. Öncesinde doktorum ultrasyonda bebeğe baktı kalp atışı vs dinletti. Şöyle de bir şey var özel hastaneye gidiyorum. Belki araştırma hastanelerinde daha hızlı yapıyor olabilirler. Bu konuda fikrim yok.
ben pek hamile kıyafeti almamıştım aslında. h&m ve oxxo'nun mama koleksiyonlarını görüyorum. hamile taytı, hamile pantolonu almıştım. belki normal kıyafet alıp, biraz büyük beden de alınabilir.Merhaba, 14.haftanin ortasindayim ve yavas yavas hamile giysileri almak istiyorum ama internette hep polyester/viskon kumastan yapilan elbiseler var, normal zamanda giymiyorum bu tip kumaşları, hamileyken ne giyecegim sasirdim, giysilerimden de göbeğim cikmaya basladi yavas yavas :) Temiz içerikli(pamuklu, muslin vs.) hamile giyim markaları bilen var mı acaba? İstanbul için mağaza tavsiyesi de olabilir.
bende onu fark ettim eskiden hamile kıyafetleri farklı çeşit model olurdu ama şuan bakıyorum normal giyinip bol yada tayt üstüne uzun tercih ediyorlarben pek hamile kıyafeti almamıştım aslında. h&m ve oxxo'nun mama koleksiyonlarını görüyorum. hamile taytı, hamile pantolonu almıştım. belki normal kıyafet alıp, biraz büyük beden de alınabilir.
Bazı hastaneler öyle maalesefDevlet araştırma hastanesi gittim kaç haftalıksın dedi söyledim ikili tarama yaptırdın mı dedi onun için geldim dedim uzan dedi baktı etti tek kelime etmeden tmm dedi kalktı. kan ver dedi dedim ikili tarama için perinatoloji bölüme yönlendirmicekmisiniz. hayır ben baktım dedi heheheh ensa kalınlığı nasıl dedim normal dedi kan veririken 1 tanesini ayırdı kan alan hemşire bana verdi dedi biyokimyaya bırak :) ee öyleyse benim doktor neden perinatoloji bölümüne git diye not yazdı bana her hastane işleyişi çok farklı daha hızlı olmaz çünkü 2 hafta sonra çıkar dedi sonuçlar
Hayırlı olsun sizin adınıza sevindim benim sonucum henüz çıkmadı bana da dua eder misiniFetal sonucumuz temiz çıkmış şükürler olsun. Benimde oğluşum olacak Allah’ın izniyle
Devlet hastane doktorlarında özellikle kadın doğum bölümün de bıkkınlık gelmiş gibiler :)Bazı hastaneler öyle maalesefhayırlı haberler alın. Ben hep synı doktoruma gittim özelde , 12. Haftada ense kalınlığını ölçtü kaç mm çıktığını vs hepsini söyleiidi. Kaç mm üstünün riskli olduğunu açıkladı vs .
Son günlerde ben de sürekli bunu dile getiriyorum artık çok zorlanıyorum. Canım çekiyor bişey yiyorum, azıcık bile olsa sonra mahvoluyor midem. En iyisi peynir ekmek. Peynir ekmek yiyince sıfır ağrı bulantı olsa içim yanmayacak. İlk hamileliğimde ne zaman geçmişti onu da unuttum ya 14. Haftaydı sanki.Kızlarrr bu yemeklerden tiksinme yiyememe iştahsızlık bulantı olayı ne zaman geçecek ? 12+5 teyim. Ya iştahım açılsın varsın 30 kilo alayım ona bile razıyım çok sıkıldım şu durumdan . Çok az yiyebildiğim yemek var ve artık günlerdir böyle olduğu için çok sıkıldım bu durumdan. Bebeği de besleyemediğimi düşünüyorum çünkğ dediğim gibi yiywbildiğim çok az şey var. Domatesten bile tiksindim kokusuna bile tahammülüm yok( içimi döktüm kızlar ya
Teşekkür ederim. İnşallah sizinde tertemiz çıksın. Geçen çarşamba vermiştim 8. Günde açıklandı.Hayırlı olsun sizin adınıza sevindim benim sonucum henüz çıkmadı bana da dua eder misinikaç günde çıktı sonuç acaba
Tamam canim yazayim ben yetkiliye tekrarCanım kimseden ses çıkmadımutlutablo bence sen ol bizimde tablomuz olsun artık :)
Sır kullansanız daha rahat yaparsınız jilet ile 2 günde hızlı büyür hemde daha çok çoğalır batık filan olur sizin için daha uğraştırıcı olur bence ama ağda da herhangi bir zararı yok ya hiç duymadımKızlar bı sorum var bikini bölgenizdeki tüylerden kurtulmak için ne yapiyorsunuz? Ben normalde kuaföre agdaya gidiyordum ama hamileliğimin başından beri gitmiyorum ağda yapılır mı yapilmaz mi emin değilim şu an için çözümü jilette buldum ama onda da enfeksiyon riski olabilirmiş ve cok hızlı buyuyolar sürekli almam gerekiyo ne yapacagimi şaşırdım sizce agdanin bı zararı var mi
Hepimize hayırlı olsunMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Ayyy heyecanlandımmHazır mısınız hanımlar Tablomuz oldu.
Beni etikleyerek bastaki tabloya gore herkes yazsin hadi bakalim bekliyorum herkesi tek tek not alip duzenli sekilde ekleyecegim