Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Üreme organi belli olsaydi aslinda kizlarda asagi erkeklerde yukari bakan sivrilik oluyor, benimde icime kiz dogdu
Sağolun. Doktor bi çıkıntı gösterdi aslında 45 derece ve üstü ise erkek 45 derece açıdan az ise kız olur dedi. Benim çıkıntı 45 derecedeydi

Bebek iyi çok şükür hep yatıyorum .
Doktor düşük riski görmemişti serbest demişti biz yinede dikkat ediyorduk bir kere çok üstten dikka ederek oldu . Ben ev işine bağlıyorum kaç kere unutup ağır sandalye kaldırdım

Bende bugün 10+3 oldum.
Dün iş yerimde baş dönmesi yaşadım.altı üstüne geldi herşey.15 dakika kadar sürdü.Tansiyonum 15 /8 olmuş.1 saat sonra 9/6 ya indi..Doktorum dalgalanmalar normal dedi ama yine de takip et dedi.suan 10/5 10/6 seyrinde.
Korkuyorum yine aynısı olacak diye .

Şuan nasıl oldun peki bebek iyi mi herşey yoluna girdi mi

Geçmiş olsun plasentanız ile ilgili bir şey dedi mi?
Bu haftalardaki kanama eğer plasenta aşagıdaysa ondan da olabiliyor
Kanamam açık sulu kahverengiydi . Kırmızı pembe olması sıkıntı dedi. Yok Plesenta normal yerinde sadece kese çok az yer değiştirmiş rahim kanalına doğru . Bir hafta yatarsan yukarı doğru büyür dedi

Sağolun. Doktor bi çıkıntı gösterdi aslında 45 derece ve üstü ise erkek 45 derece açıdan az ise kız olur dedi. Benim çıkıntı 45 derecedeydi
Bende 2lide saniyelik cikinti gordum ucgen sekli ama tam ortadaydi, ne asagi ne yukari sanirim seninde oyleydi ve %50 %50

Benim aşırı bir dönme değil fakat benimde sürekli olan geçmeyen bir dönme doktora sordum 2. 3 aylık dönem tansiyon düşüklüğü dönemi dedi . Normal dedi . Konteol et tansiyonunu dedi .

Bende 2lide saniyelik cikinti gordum ucgen sekli ama tam ortadaydi, ne asagi ne yukari sanirim seninde oyleydi ve %50 %50
Ahaha evet ya çıkıntıyı epey gördük aslında ama açı tam ortadaydı doktorda baya inceledi anlamak için ama çıkıntı tam orta derecede dedi me deseö doğru olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…