Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sabahtan sırtım ağrıyor tutulmuştur diye önemsemedim şimdi lavaboya gittim pembe kırmızı gibi az bı kan geldi ne yapmalıyım korkudan ölecem
Bence çok vakit kaybetmeden acile git bir şekilde müdahale edilir ya da varsa bi sorun tespit edilir. En azından için rahat eder.
Sana bu mesajı yazdıktan bi kaç saat sonra baya kahverengi akıntım oldu yatayım dinleneyim dedim geçer ama pembe kırmızıya döndü hemen acile gittim. Bebekte kesede bi sorun yoktu çok şükür kalp atışı vs herşey normaldi. Progestan başladım ve dinlenmeye çalışıyorum. Doktor sebebini söylemiş miydi ? Senin de 8. Haftalardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.

Geçmiş olsun canım evet bende 8+5 teyim hastaneye gitmedim uzak oldugu ve tekrar merdiven yürümemek için tek sefer oldu devamı olmayınca korkum geçti önceki gidişimde kanama alanı vardı o kendini dışarıya atmıştır diye düşündüm yorgunluktan olmuştur dedim doktor sana ne dedi neden dolayı olmuş kanama alanı falan yoktur umarım

Kızlar selam en son 6. Haftada görmüştüm bebişi bugğn tekrar gittin 10+4 :))
Cinsiyet tahmini yapabilecek olan varmı , kalp atışı 173 :)

Eklentiler

• IMG_4821.jpeg
    124,7 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_4825.png
    335 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_4826.png
    444,4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_4828.png
    385,8 KB · Görüntüleme: 12
Kanama alanı ya da bi bozukluk görmedi bi sorun yok dedi çok şükür ben tabi pazartesi tekrar doktora gideceğim emin olmak için bakn intern doktordu çünkü çok bişey diyemedi açıkçası genel olarak sorun yok dedi durdu

İnşallah sorun yoktur canım internetten okuduğum kadarıyla bu haftalarda rahim büyüdüğü için yorulunca rahim ağzındaki kılcal damarlar çatlayabiliyormuş hatta direk 6-8 haftalar arasında kanama olması çok yüksek ihtimal ve normaldir diyodu rabbim miniklerimizi koruyup bize bağışlasın kucağımıza alırız inşallah . Sende dinlen pazartesiye kadar inşallah devam etmez akıntın içini ferah tut

Kontrolden çıktık bebegimiz cok iyi çok şükür büyük ihtimal kız dedi fetal DNA önerdi genoks için kan vericem şimdi doktorum cok ilgiliydi yarim saat ayrintili ultrason gibi her şeyine baktı ense kalınlığı burnu organ gelişimi her şeyi maşallah iyi dedi. Biz bakarken takla attı falan çok garipti.Teknoloji cok gelismis telefona bir uygulama indirdik tum goruntuleri aldık renkli foto da var yüzü daha oluşmamış falan cok garipti ya müthiş bir duygu onu izlemek Rabbim hep güzel haberler almayi nasip etsin hepimize

Ben de en son 9 haftalıkken görmüştüm şu an 12+6 olduk. gerçekten ben de çok merak ediyorum. Fetal dna testimin sonucunu alınca gel demişti. Pazartesi günü sonucun çıkmasını bekliyorum sonra hemen doktorumdayım . Haftalar ilerledikçe kontroller ayda bire düşüyor. Özlüyor insan ya

Özlem de var tabii ama en çok merak ve endişe duygusu var. Acaba iyi mi ? İnşallah sağlıklılardır

Evet ben de öyle işte sonuç bekliyorum siz de çok öndesiniz hayırlı haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…