Kızlar sabahtan sırtım ağrıyor tutulmuştur diye önemsemedim şimdi lavaboya gittim pembe kırmızı gibi az bı kan geldi ne yapmalıyım korkudan ölecem
Sana bu mesajı yazdıktan bi kaç saat sonra baya kahverengi akıntım oldu yatayım dinleneyim dedim geçer ama pembe kırmızıya döndü hemen acile gittim. Bebekte kesede bi sorun yoktu çok şükür kalp atışı vs herşey normaldi. Progestan başladım ve dinlenmeye çalışıyorum. Doktor sebebini söylemiş miydi ? Senin de 8. Haftalardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.Bence çok vakit kaybetmeden acile git bir şekilde müdahale edilir ya da varsa bi sorun tespit edilir. En azından için rahat eder.
Geçmiş olsun canım evet bende 8+5 teyim hastaneye gitmedim uzak oldugu ve tekrar merdiven yürümemek için tek sefer oldu devamı olmayınca korkum geçti önceki gidişimde kanama alanı vardı o kendini dışarıya atmıştır diye düşündüm yorgunluktan olmuştur dedim doktor sana ne dedi neden dolayı olmuş kanama alanı falan yoktur umarımSana bu mesajı yazdıktan bi kaç saat sonra baya kahverengi akıntım oldu yatayım dinleneyim dedim geçer ama pembe kırmızıya döndü hemen acile gittim. Bebekte kesede bi sorun yoktu çok şükür kalp atışı vs herşey normaldi. Progestan başladım ve dinlenmeye çalışıyorum. Doktor sebebini söylemiş miydi ? Senin de 8. Haftalardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Kanama alanı ya da bi bozukluk görmedi bi sorun yok dedi çok şükürGeçmiş olsun canım evet bende 8+5 teyim hastaneye gitmedim uzak oldugu ve tekrar merdiven yürümemek için tek sefer oldu devamı olmayınca korkum geçti önceki gidişimde kanama alanı vardı o kendini dışarıya atmıştır diye düşündüm yorgunluktan olmuştur dedim doktor sana ne dedi neden dolayı olmuş kanama alanı falan yoktur umarım
İnşallah sorun yoktur canım internetten okuduğum kadarıyla bu haftalarda rahim büyüdüğü için yorulunca rahim ağzındaki kılcal damarlar çatlayabiliyormuş hatta direk 6-8 haftalar arasında kanama olması çok yüksek ihtimal ve normaldir diyodu rabbim miniklerimizi koruyup bize bağışlasın kucağımıza alırız inşallahKanama alanı ya da bi bozukluk görmedi bi sorun yok dedi çok şükürben tabi pazartesi tekrar doktora gideceğim emin olmak için bakn intern doktordu çünkü çok bişey diyemedi açıkçası genel olarak sorun yok dedi durdu
Gözünüz aydınKızlarrr Fetal dna sonucum cıktı . Kızım geliyorsonuclar temiz gecen hafta cuma vermiştim pazartesi kan amerikaya ulaştı bugun doktor iletti .Hepinizden iyi haberler almak için dua ediyorum
Ben de en son 9 haftalıkken görmüştüm şu an 12+6 olduk.Herkese merhabalar. Bugün 10+3 haftalık hamileyim en son 9. haftada bebeğimi gördüm hiçbir sorun yok. Ama 10 gündür görmedim ya bir telaş içindeyim. Acaba iyi mi acaba ne yapıyor normal diye düşünüyorum :)
Özlem de var tabii ama en çok merak ve endişe duygusu var. Acaba iyi mi ? İnşallah sağlıklılardırBen de en son 9 haftalıkken görmüştüm şu an 12+6 olduk.gerçekten ben de çok merak ediyorum. Fetal dna testimin sonucunu alınca gel demişti. Pazartesi günü sonucun çıkmasını bekliyorum sonra hemen doktorumdayım . Haftalar ilerledikçe kontroller ayda bire düşüyor. Özlüyor insan ya
Sağolun etmez miyim güzel haberler gelsin herkesten inşallahGözünüz aydınbizler için de dua edin
Ay kız gibi geldi bana bişi anladığımdan değilKızlar selam en son 6. Haftada görmüştüm bebişi bugğn tekrar gittin 10+4 :))
Cinsiyet tahmini yapabilecek olan varmı , kalp atışı 173 :)
Ohhh çok şükür gözünüz aydınKızlarrr Fetal dna sonucum cıktı . Kızım geliyorsonuclar temiz gecen hafta cuma vermiştim pazartesi kan amerikaya ulaştı bugun doktor iletti .Hepinizden iyi haberler almak için dua ediyorum
Canım sen nerlerdesin kaç gündür iyimisinGözünüz aydınbizler için de dua edin
En son 8-3 gördüm muhtemelen 12-3 te görcem bi dahaÖzlem de var tabii ama en çok merak ve endişe duygusu var. Acaba iyi mi ? İnşallah sağlıklılardır
Evet ben de öyle işte sonuç bekliyorum siz de çok öndesinizBen de en son 9 haftalıkken görmüştüm şu an 12+6 olduk.gerçekten ben de çok merak ediyorum. Fetal dna testimin sonucunu alınca gel demişti. Pazartesi günü sonucun çıkmasını bekliyorum sonra hemen doktorumdayım . Haftalar ilerledikçe kontroller ayda bire düşüyor. Özlüyor insan ya
Amin canım dualarım sizinleGözünüz aydınbizler için de dua edin