2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

O zaman ihtimal yüksekkkkkkk gibi resimdede görünüyor az da olsa çünkü, sen daha iyi görüyorsundur
İnşallah canımyaa ben biraz baktım çıkmayınca hemen attım çekmeceye çünkü eşim geldi görmesin dedim yoksa başında durup bekleseydim daha iyi takip edecektim ne zaman çıktığını falan anlayamadım

Merhaba adetim biter bitmez ben de burada olacağım inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yılın ilk ayında hepimiz gebe kalırız

Merhaba adetim biter bitmez ben de burada olacağım inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yılın ilk ayında hepimiz gebe kalırız
Merhaba canım hoşgeldin amin inşallah burada birbirimize yoldaş olduk Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebecikler nasip etsin inşallah

Sen bugünü atlat yarın gün içinde regl olmazsa ya akşam yada pazartesi test yap silik çizgiye ümitliyim çünkü 6 ve 5 gün önceden yaptığım testler negatifti benim
Canım bu arada sen pozitif testi ne zaman yapmıştın bat günün müydü ? Geçmiş miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…