- 29 Ağustos 2018
- 4.232
- 4.207
- 133
- Konu Sahibi ahsennayaz
-
spermler 4-5 gün dayanıyor diyorlar belli olmaz. dünden gelen sperm bekleyip yumurtayla kavuşabilir (amin) . bugün yarın değerlendirebilirseniz güzel olurdu.merhaba yeniden bugün de ovulasyon testi yaptım hala çizgi var ama düne göre daha silik çatlamış mı oluyor dün ve ondan önceki günü değerlendirdik bugünü değerlendiremicez sorun olur mu acaba bugün mü daha önemli yada kafam karıştı iyice
Canım hoşgeldin inşallah sana da şans getirsin bu topik maşallah şimdiden sanırım 3 hamişimiz oldu darısı bizim başımıza inşallah canımBaşlığı görünce yaz beni yaz beni dedimuzun zamandir boyle bi topige ihtiyacim var selamlar eski uyelerden biriyim ama eski kimsecikler kalmamis ben 3 tup bebek 3 histropi ( rahim filmi dahil) 1 parca alindi bi çizik atildi 2 aşılama ve bir dunya kur denedim olmadi alti bucuk yillik evliyim hic korunmadik hatta dalga geceriz bazen korunmak o ne ki nasi bisi die neyse bi sene mola verdik den sonra Ağustos da kendiliğinden hamile kalmisim tabi ben fark etmemisim saflik iste 10 sonra kanda 85 ile ogreniyorum bi lanetim var her kan verdigimde adet olurum yillardir boyle o gunde leke başladı sonra 2 gun ust uste hastane gittim cok gec öğrenmiştim düşük yapiomusum ve düştü şükrettim yinede bu gunude yasadim hic görmemiştim nys esimde sperm sorunu var bende guatr ama sorun etmiyor doktorlar baska biseyim yok nys iki aydir ovulasyon testi deniyorum en son kasim 15 de 6 gunluk adet oldum 4 gun temiz kaldim 25 de tekrar adet oldum 6 gunluk komik doktora gittim tertemizsin sorunun yok hormonda da dedi nys aralik 4 de pik 5 de silik gördüm sonra testi biraktim ve adet gecince gebelik testi yaptim cok cok silio oldu kan verdim yok gecen hafta cumada kan ve ultrason girdim tertemiz hersey 50 . Dongumdeyim adetin 15 gecikmesindeyim oylece duruyom belki yaşayanlar çıkar yada sohbet rahatlatır beni haa bu arada estrofem kullanmak istemistim bu ay doktorum onay verdim biraktim negatif olunca baya oldu ama gelen giden yok hic bir sorunum yokken adet olamadim .s uzun oldu k .bakmayin
canım çok sevindim senin içinde gözünaydın darısı bizlerin başına inşallahHavuç ye havuç kıtlat gün içinde yumurtayı çatlat spermleri çok bekletme:) bir gebenin günlüğünü dinliyorum o yumurtaya kadar avakado yumurtlama görünce havuç yiyin diyor
Canım ovülasyon hakkında bilgim yok o yüzden yorum yapmadım Allahın izniyle hayırlısı ile sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahmerhaba yeniden bugün de ovulasyon testi yaptım hala çizgi var ama düne göre daha silik çatlamış mı oluyor dün ve ondan önceki günü değerlendirdik bugünü değerlendiremicez sorun olur mu acaba bugün mü daha önemli yada kafam karıştı iyice
Merhaba bende bu ay düşük oldu ama kimyasal nasıl oluyor benim değerim 1200 en son geç döllenme olmuştu ama tutunması bu kimyasal mı oluyor sizin kactaydi kanamaniz basladigindaGeçen ay kimyasal geçirdiğim için tetikte bekliyorum 5 gün bekleyeceğim sonra kan vereceğim sakin durmaya çalışıyorum :) 3-4 Ocak gibi test yap istersen predictor dene yine
Olsun canım çok sağol iyi dileklerin yeter inşallah hepimizin canım ya en yakın zamanda beklediğimiz haberi alırızCanım ovülasyon hakkında bilgim yok o yüzden yorum yapmadım Allahın izniyle hayırlısı ile sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah
Teşekkür ederimmm çokCanım çok sevindimbebişin sağlıkla gelsin inşallah amin canım hepimize inşallah nasip olur. Başak burcu olcak sanırım bebeğin ,minnak şey
Hadi peşime bekliyorum:) bir gebenin günlüğünü takip et instagramdan istersen.bende site reklamı gibi oldum ama bu havuçtur filan oradan öğrendim bendecanım çok sevindim senin içinde gözünaydın darısı bizlerin başına inşallahhavuç yemeğe başladım canım ben de inşallah benim de BAT 12 ocak inşallah güzel haberi yazarım çok heyecanlıyımmm
Yavaştan çatlıyor evet,sakin kal spermler dayanıyor stres yok.merhaba yeniden bugün de ovulasyon testi yaptım hala çizgi var ama düne göre daha silik çatlamış mı oluyor dün ve ondan önceki günü değerlendirdik bugünü değerlendiremicez sorun olur mu acaba bugün mü daha önemli yada kafam karıştı iyice
İnşallah canım sen söyledikten sonra baktım takibe aldımHadi peşime bekliyorum:) bir gebenin günlüğünü takip et instagramdan istersen.bende site reklamı gibi oldum ama bu havuçtur filan oradan öğrendim bende
Benim hcg sadece 12 ye kadar yükselmişti sonra 1 e geri düştü .1200 ler hakkında malesef bilgim yok.bilmediğim konu hakkında yanlış yorum yapmamayımMerhaba bende bu ay düşük oldu ama kimyasal nasıl oluyor benim değerim 1200 en son geç döllenme olmuştu ama tutunması bu kimyasal mı oluyor sizin kactaydi kanamaniz basladiginda
Bende varımKızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağızBu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
TT amam teşekkür ederim yinedeBenim hcg sadece 12 ye kadar yükselmişti sonra 1 e geri düştü .1200 ler hakkında malesef bilgim yok.bilmediğim konu hakkında yanlış yorum yapmamayım
Canım bat yarın biliyorsun. Bugün bel ağrım ve rahmimde batmalar hissettim ve o süt gibi akıntı devam bide sık idrara çıktım bugün. Adet olacakmışım gibi de hamileyim gibi de anlayamıyorum bakalım nasipTeşekkür ederimmm çokseninde en en kısa zamanda mutlu haberini alırız inş bugün var mı ağrı sızı?
Hoşbuldum canm teşekkürlerCanım hoşgeldin aramıza
Tüm bilgileri alalımHoşbuldum canm teşekkürlerBat son 2 gün fakat negatif 3 aydır deniyoruz , hormon testi falan ne zaman yaptırmalıyım sizler yaptırdınız mı ? İlk gebeliğim olucak çok bilgi sahibi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?