- Konu Sahibi ahsennayaz
Süresi geçince kuruma çizgileri çıkar deniliyor kutuda yazar,ilk 10 dakika önemli.Kaset testte silik çizgi oluşmuş ayy niye böyle oldu kafayı yiycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süresi geçince kuruma çizgileri çıkar deniliyor kutuda yazar,ilk 10 dakika önemli.Kaset testte silik çizgi oluşmuş ayy niye böyle oldu kafayı yiycem
Merhaba markası predictor, eczane en iyisinin bu olduğunu söyledi diğerlerine göre biraz pahalı. 3 gün önce beta 5.07 ydi bugün de testi böyle gösterdiBu hangi marka bu arada
Evet bende predictor yaptım bencede en iyi o,ben fiyattan anladımMerhaba markası predictor, eczane en iyisinin bu olduğunu söyledi diğerlerine göre biraz pahalı. 3 gün önce beta 5.07 ydi bugün de testi böyle gösterdi
Evet reglin birinci günü sizinki gibi silik çıktı. Reglin 5. Günü kan verdim ben bekledim.tüm süre bitsin diye. 5. Gün beta hcg 314 çıktıSizde de mi böyle silik çıktı
Önceki adetin ilk günü gebeliğin 1. GünüKızlar gebelik haftası nasıl hesaplanıyor , üzerinden 3 4 sene geçti ilk hamileligimin hiç hatırlamıyorum . Pik olduğu gün mü başlangıç sayılıyor son adet tarihi mi
Reglime daha 4 gün var ona rağmen böyle çıktıEvet reglin birinci günü sizinki gibi silik çıktı. Reglin 5. Günü kan verdim ben bekledim.tüm süre bitsin diye. 5. Gün beta hcg 314 çıktı
Predictor un çok hassas olduğunu söylüyorlarReglime daha 4 gün var ona rağmen böyle çıktı
Tamam canım ben en iyisi reglimi bekleyeyimSüresi geçince kuruma çizgileri çıkar deniliyor kutuda yazar,ilk 10 dakika önemli.
Dinlen güzelceTamam canım ben en iyisi reglimi bekleyeyim
Ama mesela adet bitimi 3. Gün ovulasyinda pik olan da var , 13 gün sonra da . Yani 40 hafta sayılıyor ya doğum için , pil oldugu gün de önemli değil mi yani yumurtamın catladigi gun . 40 haftan doldu doğuma alalım dedikleri iki gebe için aralarında yaklaşık iki hafta fark olabiliyor o zaman .Önceki adetin ilk günü gebeliğin 1. Günü
Bunlarla ilgili de bir sürü video izledim ,uygulamalar gebelik takvimi için reglin ilk gününü esas alıyor.çin takvimi de cinsiyet için reglin ilk gününü esas alıyor.her ne olursa olsun tıpta literatür bu şekilde dediğiniz gibi doktorlar bizim hangi gün yumurtlayacağımızı bilmiyor.temel bir hesaplama yöntemi var. Tabiki doğum bebek sürecini tamamladığında gerçekleşiyor doğacağı gün son gelişimine göre karar veriliyor. Eskiden yumurta tahmini mi varmış öyle düşün:)Ama mesela adet bitimi 3. Gün ovulasyinda pik olan da var , 13 gün sonra da . Yani 40 hafta sayılıyor ya doğum için , pil oldugu gün de önemli değil mi yani yumurtamın catladigi gun . 40 haftan doldu doğuma alalım dedikleri iki gebe için aralarında yaklaşık iki hafta fark olabiliyor o zaman .
Canım var çizgi var marka ne kac dk da çıktıSilik çizgiyi gören var mı? Bana mı öyle geliyor
Canım ben 2 tane yaptım biri erken gebelik testi 10 dk içinde silik çıktı diğeri kaset test olan yarım saat yada 1 saat sonra baktığımda silik gördüm ikisini de ekliyorum bu konuda bilgim yok çok galiba kaset olan bozuk yada kuruma çizgisi olabilir dedi burdan bi arkadaş. Bakalım artık bekliyorum bat 1 gün geçti.Canım var çizgi var marka ne kac dk da çıktı
Canım erken yapmışsın regli beklekızlar regle 4 gün kala negatif çıktı pozitife döner mi sizce
Ay inşallah vardır var gibi de duruyor yaniCanım ben 2 tane yaptım biri erken gebelik testi 10 dk içinde silik çıktı diğeri kaset test olan yarım saat yada 1 saat sonra baktığımda silik gördüm ikisini de ekliyorum bu konuda bilgim yok çok galiba kaset olan bozuk yada kuruma çizgisi olabilir dedi burdan bi arkadaş. Bakalım artık bekliyorum bat 1 gün geçti. Eki Görüntüle 3531639
Tabiki benimde 6 ve5 gün kala negatiftikızlar regle 4 gün kala negatif çıktı pozitife döner mi sizce
Var mı bir gelişmeeee? Nasılsın?Canım ben 2 tane yaptım biri erken gebelik testi 10 dk içinde silik çıktı diğeri kaset test olan yarım saat yada 1 saat sonra baktığımda silik gördüm ikisini de ekliyorum bu konuda bilgim yok çok galiba kaset olan bozuk yada kuruma çizgisi olabilir dedi burdan bi arkadaş. Bakalım artık bekliyorum bat 1 gün geçti. Eki Görüntüle 3531639