Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Merhaba arkadaşlar tekrardan.
24 Şubat Pazartesi günü kalp atışı için gittik ve çok şükür ki kalp atışını duyduk
Doktorum Sat tarihini 5 gün ilerletti.
Normalde 28 Aralık olan tarih, 2 Ocak olarak güncellendi. Geç döllenme olmuş olabilir dedi.
Haftaya Salı günü (4 Mart) tekrar gideceğiz. Bir kere daha kalp atışını görmek için. Sonra aylık olarak çağıracağını söyledi.

Karnımda ufak bir solucan varmış gibi çok hafif hissettim
Valla bende bugun hisstttim bide sizinde tek taraftami agri oluyor genelde benim hep solum agriyor bide cok garip ama karnimin sol tarafinda hafif çikinti gibi bisey var dokundugimda aciyor bence orda bebiş soluma asla yatamiyorum yattigim an agrilarim oluyor

Sat son adet tarihinde direkk gebe kalmışsınız gibi hesaplıyor. Ama siz adet bitiminden 1 hafta sonra gebe kalmış olabilirsiniz:) sat doğru sonuç vermez zaten 1.2 hafta oynayabilir
O zaman direkt doğum tarihi falan da değişiyor dimi yoksa sonra sat tarihini yakalıyor mı acaba

ben de yaptıracağım inşallah hepimizinki sağlıklıdır

Ben ikili test için çamsakura şehir hastanesine randevu aldim bile perinatoljiye alan açmalari gerekiyormuş o sebebten 14marta 10 hafta 5 günlük oluyor o zaman zaten o bölümede randevu almak zormuş heralde 12haftaya anca randevu bulurum

Evet evet benimde sadece solumda oluyor hapşırınca bile oraya ağrı giriyor. Ve solum taş gibi orada bir ağırlık varmış gibi nefesimi kesiyor

Folbiol down sendromunu tetikliyormuş doktorum kullanmamamı söyledi, kullanmayın.
Folik asit nasıl kromozom sebepli bir hastalığa sebep olsun bence siz doktoru yanlış anladınız bir doktorun böyle bir yorum yapması beynimi yaktı doktor olup bunu diyorsa o koltukta ne işi var diye sorguladım. Folbiolu dozu yüksek evet ama mesela doktor bana özellikle onu verdi. Kan trambolimde bir değerim heterozigot bunu da folik asit eksikliği sebep olurmuş sana yüksek doz folik asit kullanmamız gerekiyor dedi. Yani herkesin süreci farklı yanlış yönlendirmeyelim doktorlar zaten çiziyor süreci

Kızlar gebelikte kistiniz hiç oldumu doktor korkulacak bişey değil dedi büyüdükçe bebek gider leke yapması ondan olabilir mi ki onuda doktora sormayı unuttum
Benim miyom var bi kaç tane. En büyüğü 2 cm olmak üzere. Keseye yakınlığından dolayı ilerde kanama yapabileceğini söyledi doktorum. Ara ara kahve leke yaşıyorum ama bugün peçeteye bildiğiniz regl başlangıcı gibi geldi bi daha olmadı çok şükür
10. Haftama girmek üzereyim. Bebeği hissetmem mümkün değil dimiii ?? Bazen hissediyor gibi oluyorum
Yarım saat önce kırmızı bi leke geldi şimdi fitil yaptım uzanırken bir şeyler hissettim yok beeee dedim saçmalama. Ve tam üstüne sizi okudum günlerimiz de aynı nerdeyse.bebişlerden biri 2 cm ye yakındı zaten küçükten korkuyoruz ama ben tanıyorum bu hissi resmen işaret verdiler bana öyle seğirme falan değil bildiğin içimde basınçlı dalga oldu

Bunu söyleyen sağlık ocağı doktoru

Ama Google amca mümkün değil diyo

Geç döllenme olduğunu düşünmüyorum ama doğru her ölçüm farklıdır bi de ilk haftalarda sanırım çoğumuzda olmuş birkaç gün ileri veya gerilik
Benim gittiğim doktor dedi ki bazı hafta bebek 1 cm büyür bazı hafta 2/3 cm her hafta orantılı gidecek diye bir şey yok geri çıksada bir sonra ki hafta arayı kapatır dedi korkulacak bir şey yok yani. Bir de evet ölçümden ölçüme de Çol fark ediyor çok küçükler şu an

Ama Google amca mümkün değil diyo oğlumda 16. Haftada çok ciddi bir kanamam olmuştu dr u ağlayarak beklerken hissetmiştim onda ilk

Kızlar gebelikte kistiniz hiç oldumu doktor korkulacak bişey değil dedi büyüdükçe bebek gider leke yapması ondan olabilir mi ki onuda doktora sormayı unuttum
Bende miyom gibi bi şey gördü ama tam miyom da değil dedi bi şey söyledi ama tam hatırlamıyorum. Pek önemsemedi ama daha önce yoktu dedim olabilir gebelikle oluşmuştur dedi 5-6 mm falandır ama baya küçüktü

Kesinlikle katılıyorum. Bir anne olarak evlat sevilmez mi her haliyle sevilir, ama her hangi bir engeli olmasıda bir o kadar üzer. O şekilde yaşamasını istemezdim. Acı içinde veya diğer farklılıklar onu nasıl etkiler bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…