Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Geç döllenme oluyor. Mesela her ultrason ve Dr farklı ölçüyor. Mesela benim son gittiğim sağlık ocağındaki Dr son adet tarihinden hesaplamiyor. 2 hafta küçültüyor. Yani ovulasyon gününden hesaplıyor. Mesela benim bebegim son adet tarihine göre 9 haftalik ama 7 haftalik yazdı. Niye sen sat'a göre heapalmiyormusun deyince hayır ovulasyon gününden hesaplıyorum diyor. Yaşlı bir Dr
Geç döllenme olduğunu düşünmüyorum ama doğru her ölçüm farklıdır bi de ilk haftalarda sanırım çoğumuzda olmuş birkaç gün ileri veya gerilik 🥹

Saçma konuşanlar çevrenizde mi ? Allahım daha duymadan ne dediklerini tahmin edebiliyorum. Siz çok güçlü bir kadınsınız ki bu süreci çok güzel sırtlanmışsınız 🙏🏻 Rabbim size en doğru zamanda nasip edicektir. Bu tuttuysa bundan sonraki daha iy tutuncaktır inşallah 🤍 lütfen canınızı sıkmalarına izin vermeyin
İnşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ama gerçekten susmak çok çok zor ya ne diyebilirim ki kendi derdim bana yeter uğraşmak istemedim

Bunu ilk defa duydum bende de mthfr heterezigot oksapar ve coraspin kullanıyorum folik asit için folbiol kullanmam gerektiğini doktorum hiç demedi folicus kullanıyorum endişelendim şimdi

Bunu ilk defa duydum bende de mthfr heterezigot oksapar ve coraspin kullanıyorum folik asit için folbiol kullanmam gerektiğini doktorum hiç demedi folicus kullanıyorum endişelendim şimdi
Benimki homozigot yani size göre daha ağır o yüzden size normal bir folikasit yeterli görülmüştür

Benimki homozigot yani size göre daha ağır o yüzden size normal bir folikasit yeterli görülmüştür
Evet olabilir hatta kan sulandırıcıları Bile bazı doktorlar gerek yok kullanmaya demişti genetik doktoru da dahil ama bir kaç doktor da kullanman gerek dedi onları dinledim sanırım mthfr heterezigot bir çok kişide varmış

benim de bir düşüğüm var o zaman bir kaç doktora emin olmak için gitmiştik hepsi folik takviyesi aldın mı almadın mı diye sormuşlardı önemli bir takviye galiba folbiol da aslımda bir çok ünlü profun tavsiye ettiği korkan başka da kullanabilir pahalı gelen 2-3 günde bir içebilir benim doktorum da folbiol tavsiye etti ben de korkumdan 2-3 günde bir içiyorum
Canım benimde 3 düşüğüm var geçen ay tekrar çocuk istediğimiz için riskli gebelik uzmanına gittik folbiol kullanman gerekiyor dedi pıhtılaşma var bende folbiol kullanman lazım bide c vitamini verdi bana bence kullan canım derim

Lioo Lioo cum sata göre 5+2 de keseyi gördük 🙏🏻 kızlar kesem 10.5 mm idi ama ultrason 4+1 hesapladı. Ultrason neye göre hesaplıyor anlamadım internette 8- 10 mm genellikle 5.haftayla uyumludur yazıyor. ☹️☹️
Çok sevindim keseyi görmenize ben 5+6 da gittim 7 mm idi ve 5 hafta dedi benim de bir hafta geri çıkıyor ama doktor sorun yok dedi cihazdan cihaza çok değişiyor ölçümler ve haftası

Arkadaşlar ikili test zamanları geliyor. Ne yapıcaksınız yaptırıcak mısınız ikili test ? Ben 38 yaşındayım biraz korkuyorum

Geç döllenme olduğunu düşünmüyorum ama doğru her ölçüm farklıdır bi de ilk haftalarda sanırım çoğumuzda olmuş birkaç gün ileri veya gerilik 🥹
Sat son adet tarihinde direkk gebe kalmışsınız gibi hesaplıyor. Ama siz adet bitiminden 1 hafta sonra gebe kalmış olabilirsiniz:) sat doğru sonuç vermez zaten 1.2 hafta oynayabilir

Kızlar fetal dna nedir ve gerekli mi ?
Yurt dışına kanınız gönderiliyor yüzde 99 doğru sonuç diyorlar bebekte genetik bpzukluk varmı, down sendrom varmı gibi gibi. Her halükarda bebeğini kabul eden biri için önemsiz ama engelli ceya down bebek bakmak istemeyen aldırmayı tercih eden çok anne için gerekli bir test

Arkadaşlar ikili test zamanları geliyor. Ne yapıcaksınız yaptırıcak mısınız ikili test ? Ben 38 yaşındayım biraz korkuyorum
Ben bu karından sıvı alınma olayı var ya ondan çok korkuyordum ama doktorumdan öğrendim sadece kan alınıyor ve detaylı usgde bebek kontrol ediliyormuş. Olduda orda bir sorun görülürse karından sıvı alma işlemine gerek duyuluyormuş. Çok kişi kötüyü çekme yada aldıracak mısın ki sorun çıksa diyor ama engelli veya down sendromlu birey yetiştirmek kolay değil. O yüzden ben yaptırmayı düşünüyorum

Ben bu karından sıvı alınma olayı var ya ondan çok korkuyordum ama doktorumdan öğrendim sadece kan alınıyor ve detaylı usgde bebek kontrol ediliyormuş. Olduda orda bir sorun görülürse karından sıvı alma işlemine gerek duyuluyormuş. Çok kişi kötüyü çekme yada aldıracak mısın ki sorun çıksa diyor ama engelli veya down sendromlu birey yetiştirmek kolay değil. O yüzden ben yaptırmayı düşünüyorum
Bende yaptırıcam inşallah sorunsuz bebişlerimiz olur. Bence de Allah kimseye vermesin çok zor engelli birey annesi olmak

Canım benimde 3 düşüğüm var geçen ay tekrar çocuk istediğimiz için riskli gebelik uzmanına gittik folbiol kullanman gerekiyor dedi pıhtılaşma var bende folbiol kullanman lazım bide c vitamini verdi bana bence kullan canım derim
canım çok haklısın bir arkadaşımız daha uyardı dediğiniz gibi devam edeceğim bir de benim 12 aylık bir oğlum var büyük ihtimalle rezervlerim çok düşüktür

Ayy bende tam onu sorcaktim sabah khvalti yapip uzandim sol tarafmda karincalanma giibi bisey oldu bocek girerde kimildar ya öyle hatta sorcaktim 🤣kafayimi yedin derler diye sormadm🤣🤣
Karnımda ufak bir solucan varmış gibi çok hafif hissettim 😂

Çok sevindim keseyi görmenize ben 5+6 da gittim 7 mm idi ve 5 hafta dedi benim de bir hafta geri çıkıyor ama doktor sorun yok dedi cihazdan cihaza çok değişiyor ölçümler ve haftası
Bana da coraspine devam et dedi lekelenme için de progestan verdi 🙏🏻

Back