Benim ilki kız ve yüzüm sivilce dolmuştu. Allah gönlüne göre versinYaaaa dehşet sivilcelendi vücudum, yüzüm de bir tık. Gönlümden geçen kız bebişimin olması ama tek temennim her ne olursa olsun sağlıkla gelmeleribu arada annem ve bir arkadaşım hariç tüm çevrem kesin erkek diyor siz de öyle söylediniz
Ahhhh gerçekten miiiiiBenim ilki kız ve yüzüm sivilce dolmuştu. Allah gönlüne göre versin
Ay benimde hep sivilce oldu yüzüm ergenliğe girmiş gibiyim. Hayırlısı olsun inşallahBenim ilki kız ve yüzüm sivilce dolmuştu. Allah gönlüne göre versin
Geç döllenme oluyor. Mesela her ultrason ve Dr farklı ölçüyor. Mesela benim son gittiğim sağlık ocağındaki Dr son adet tarihinden hesaplamiyor. 2 hafta küçültüyor. Yani ovulasyon gününden hesaplıyor. Mesela benim bebegim son adet tarihine göre 9 haftalik ama 7 haftalik yazdı. Niye sen sat'a göre heapalmiyormusun deyince hayır ovulasyon gününden hesaplıyorum diyor. Yaşlı bir DrLioo cum sata göre 5+2 de keseyi gördük kızlar kesem 10.5 mm idi ama ultrason 4+1 hesapladı. Ultrason neye göre hesaplıyor anlamadım internette 8- 10 mm genellikle 5.haftayla uyumludur yazıyor.
Demekki kız anne güzelliğini gerçekten alıyorAy benimde hep sivilce oldu yüzüm ergenliğe girmiş gibiyim. Hayırlısı olsun inşallah
Geçmiş olsun lekelerinizmi var ? Hangi renk oluyor ?Kızlar gebelikte kistiniz hiç oldumu doktor korkulacak bişey değil dedi büyüdükçe bebek gider leke yapması ondan olabilir mi ki onuda doktora sormayı unuttum
Kahve rengi leke geliyor progestan kullanıyorumGeçmiş olsun lekelerinizmi var ? Hangi renk oluyor ?
Geçmiş olsun canım benimde lekelerim var dün pembeydi bu sabah tekrar pembe geldi kahverengine döndü . Anlamıyorum nereden geliyor bu lekeler insanın piskolojisinide etkiliyor .Kahve rengi leke geliyor progestan kullanıyorum
Ya doktor bir şey yok diyor kese güzel dedi yerleştiği yer falan iyi dedi ama leke de geliyor işte bisi yapma dedi dinlen oğlum 4 yas mecbur bir şeyler de yapıyorum umarım kesilir bir an önceGeçmiş olsun canım benimde lekelerim var dün pembeydi bu sabah tekrar pembe geldi kahverengine döndü . Anlamıyorum nereden geliyor bu lekeler insanın piskolojisinide etkiliyor .
Gerçekten bol sıvı iyi dinlenme iyi geliyorYa doktor bir şey yok diyor kese güzel dedi yerleştiği yer falan iyi dedi ama leke de geliyor işte bisi yapma dedi dinlen oğlum 4 yas mecbur bir şeyler de yapıyorum umarım kesilir bir an öncesağlıkla gelisirler ben streste ediyorum daha önce kayıplarım var
İnşAllah canım isteyen herkese sağlıkla nasip olsun şuan herkes o kadar çok ve saçma konuşuyo ki inanın üzülürken neye üzüldüğünü şaşırıyo insan ama güzel dileklerin için çokk teşekkür ederimRabbim sana en kısa sürede sağlıklı bir bebeğe hamile kalmayı nasip etsin inşallah. Yine olur hiç üzülme önce senin ve eşinin sağlığı. Sizler iyi olun yine bu duyguyu yaşarsınız
Haklısınız bana da herkes anlattı aslında millet saçma sapan konuşmasa inanın dert değil üzülür toparlanır insan diğerleri sussa keşkehiç üzülmeyin 8+0 da 23 agustosta ben de kürtaj oldum ilk iki ay korunduk sonra denedik aralıkta hemen oldu bebegim suan saglıklı rabbim isteyen herkese nasip etsin. nolur üzülmeyin herkesin o kadar cok kürtaj hikayesi var ki ben de basıma gelince farkettim kimse anlatmıyor
Saçma konuşanlar çevrenizde mi ? Allahım daha duymadan ne dediklerini tahmin edebiliyorum. Siz çok güçlü bir kadınsınız ki bu süreci çok güzel sırtlanmışsınızİnşAllah canım isteyen herkese sağlıkla nasip olsun şuan herkes o kadar çok ve saçma konuşuyo ki inanın üzülürken neye üzüldüğünü şaşırıyo insan ama güzel dileklerin için çokk teşekkür ederim
Kızım var 5 yaşında sizi çok iyi anlıyorumYa doktor bir şey yok diyor kese güzel dedi yerleştiği yer falan iyi dedi ama leke de geliyor işte bisi yapma dedi dinlen oğlum 4 yas mecbur bir şeyler de yapıyorum umarım kesilir bir an öncesağlıkla gelisirler ben streste ediyorum daha önce kayıplarım var
Yarın 10 haftalık oluyorum tuhaf ama hissediyorum gibi ya10. Haftama girmek üzereyim. Bebeği hissetmem mümkün değil dimiii ?? Bazen hissediyor gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?