Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Yaaaa dehşet sivilcelendi vücudum, yüzüm de bir tık. Gönlümden geçen kız bebişimin olması ama tek temennim her ne olursa olsun sağlıkla gelmeleri 🥹🥳 bu arada annem ve bir arkadaşım hariç tüm çevrem kesin erkek diyor siz de öyle söylediniz 🤩
Benim ilki kız ve yüzüm sivilce dolmuştu. Allah gönlüne göre versin 🥰

Lioo Lioo cum sata göre 5+2 de keseyi gördük 🙏🏻 kızlar kesem 10.5 mm idi ama ultrason 4+1 hesapladı. Ultrason neye göre hesaplıyor anlamadım internette 8- 10 mm genellikle 5.haftayla uyumludur yazıyor. ☹️☹️
Geç döllenme oluyor. Mesela her ultrason ve Dr farklı ölçüyor. Mesela benim son gittiğim sağlık ocağındaki Dr son adet tarihinden hesaplamiyor. 2 hafta küçültüyor. Yani ovulasyon gününden hesaplıyor. Mesela benim bebegim son adet tarihine göre 9 haftalik ama 7 haftalik yazdı. Niye sen sat'a göre heapalmiyormusun deyince hayır ovulasyon gününden hesaplıyorum diyor. Yaşlı bir Dr

Bana devlet Hastanesi'nde ki doktorum neofol verdi 550 liraya aldım günde bir tane ilk gebeliğimde ise inofilic vermişti düzenli kullandım suanda da kullanıyorum

Kızlar gebelikte kistiniz hiç oldumu doktor korkulacak bişey değil dedi büyüdükçe bebek gider leke yapması ondan olabilir mi ki onuda doktora sormayı unuttum

Kızlar gebelikte kistiniz hiç oldumu doktor korkulacak bişey değil dedi büyüdükçe bebek gider leke yapması ondan olabilir mi ki onuda doktora sormayı unuttum
Geçmiş olsun lekelerinizmi var ? Hangi renk oluyor ?

Kahve rengi leke geliyor progestan kullanıyorum
Geçmiş olsun canım benimde lekelerim var dün pembeydi bu sabah tekrar pembe geldi kahverengine döndü . Anlamıyorum nereden geliyor bu lekeler insanın piskolojisinide etkiliyor .

Geçmiş olsun canım benimde lekelerim var dün pembeydi bu sabah tekrar pembe geldi kahverengine döndü . Anlamıyorum nereden geliyor bu lekeler insanın piskolojisinide etkiliyor .
Ya doktor bir şey yok diyor kese güzel dedi yerleştiği yer falan iyi dedi ama leke de geliyor işte bisi yapma dedi dinlen oğlum 4 yas mecbur bir şeyler de yapıyorum umarım kesilir bir an önce 😑 sağlıkla gelisirler ben streste ediyorum daha önce kayıplarım var

Ya doktor bir şey yok diyor kese güzel dedi yerleştiği yer falan iyi dedi ama leke de geliyor işte bisi yapma dedi dinlen oğlum 4 yas mecbur bir şeyler de yapıyorum umarım kesilir bir an önce 😑 sağlıkla gelisirler ben streste ediyorum daha önce kayıplarım var
Gerçekten bol sıvı iyi dinlenme iyi geliyor

Rabbim sana en kısa sürede sağlıklı bir bebeğe hamile kalmayı nasip etsin inşallah. Yine olur hiç üzülme önce senin ve eşinin sağlığı. Sizler iyi olun yine bu duyguyu yaşarsınız 💖
İnşAllah canım isteyen herkese sağlıkla nasip olsun şuan herkes o kadar çok ve saçma konuşuyo ki inanın üzülürken neye üzüldüğünü şaşırıyo insan ama güzel dileklerin için çokk teşekkür ederim

hiç üzülmeyin 8+0 da 23 agustosta ben de kürtaj oldum ilk iki ay korunduk sonra denedik aralıkta hemen oldu bebegim suan saglıklı rabbim isteyen herkese nasip etsin. nolur üzülmeyin herkesin o kadar cok kürtaj hikayesi var ki ben de basıma gelince farkettim kimse anlatmıyor
Haklısınız bana da herkes anlattı aslında millet saçma sapan konuşmasa inanın dert değil üzülür toparlanır insan diğerleri sussa keşke

10. Haftama girmek üzereyim. Bebeği hissetmem mümkün değil dimiii ?? Bazen hissediyor gibi oluyorum😂

İnşAllah canım isteyen herkese sağlıkla nasip olsun şuan herkes o kadar çok ve saçma konuşuyo ki inanın üzülürken neye üzüldüğünü şaşırıyo insan ama güzel dileklerin için çokk teşekkür ederim
Saçma konuşanlar çevrenizde mi ? Allahım daha duymadan ne dediklerini tahmin edebiliyorum. Siz çok güçlü bir kadınsınız ki bu süreci çok güzel sırtlanmışsınız 🙏🏻 Rabbim size en doğru zamanda nasip edicektir. Bu tuttuysa bundan sonraki daha iy tutuncaktır inşallah 🤍 lütfen canınızı sıkmalarına izin vermeyin

Kızım var 5 yaşında sizi çok iyi anlıyorum 🥹 Doğumlarımız tam okul zamanlarına denk gelicek. Asıl tempo o zaman 💃🏻💃🏻💃🏻

Back