Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Doktorunuza güvenin folbiolde bi çok yerde kullanılıyor tsh sorunu bendede vardı 25 mglık ilaç kullandım onun içinde. Otizm yapar diyerek kesinlikle kullanmayı bırakmayın doktorlar hasta durumuna göre dozaj ayarlaması yapıyor. Allah korusun sağlıkla bağışlasın yavrularımızı
Cok haklısın bende levotiron 25 mg kullaniyorum inşallah sağlıkla alırız bebislerimizi 💕

İçimden sizede bir erkek bebiş geçti bende çok sivilcelendim üç bebeğimde erkekti zaten usglerden anlıyorum çoğu zaman o yüzden altıncı hissimde yanıltmaz genelde sağlıkla gelsin🥰🌸🤲🏻
Yaaaa dehşet sivilcelendi vücudum, yüzüm de bir tık. Gönlümden geçen kız bebişimin olması ama tek temennim her ne olursa olsun sağlıkla gelmeleri 🥹🥳 bu arada annem ve bir arkadaşım hariç tüm çevrem kesin erkek diyor siz de öyle söylediniz 🤩

Kızlar benim bebek 1 hafta geriden geliyormuş dün 8+2 olması gerekirken 7+4 çıktı doktor çok önemli olmadığını ama bunu sürekli kontrol etmemiz gerektiğini söyledi. Yani korkulacak bir durum yok bu durumu yaşayan varsa korkmayın sakın guzel beslenme ile haftasına uyumlu bir hale gelebiliyormus

Yaaaa dehşet sivilcelendi vücudum, yüzüm de bir tık. Gönlümden geçen kız bebişimin olması ama tek temennim her ne olursa olsun sağlıkla gelmeleri 🥹🥳 bu arada annem ve bir arkadaşım hariç tüm çevrem kesin erkek diyor siz de öyle söylediniz 🤩
Gönlünüze göre olsun inşallah ama erkek bebişlerde çok anneci müthiş duygular biraz tokalara küpelere özensek bile bizede papyon var 🤣🥰sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da cinsiyetin hiiç önemi yok elbette

Gönlünüze göre olsun inşallah ama erkek bebişlerde çok anneci müthiş duygular biraz tokalara küpelere özensek bile bizede papyon var 🤣🥰sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da cinsiyetin hiiç önemi yok elbette
Hem de ne annecileeeeer 🥹🥹 hepsinin tadı ayrıdır eminim 🥰😍 hahah dimiiii papyonlar kamyonlar evde inşaat yaparız bitmeyen inşaat 😂

Ya benim ilk randevu iptal oldu ilk defa gideceğim sonraki randevularımı da henüz vermediler inşallah 2 haftada bir olur biz baden württemberg eyaletindeyiz siz neredesiniz?
Kölne yakın yaşıyorum ben bizim burda randevular sık oluyo

Yalann iki kızım var hic göguslerim buyumedi ilk defa 3 cocuğuma hamileyim suan buyuyolar🤣
😁😁 Bunların hepsi hurafe kuzum tek gercek var oda karın yuvarlak ise kız,sivri ise erkek bu dogru enazından benim tanıdıgım herkezin ben dahir karın şekli den bebekleri anladık ve hep doğru çıktı😁

Canım peki lekelenmende oluyormu ?
Canım bende hiçbir lekelenme, aşerme, duygusallık, mide bulantısı yok. Sadece ara ara o da hep değil ama göğüslerimde hassaslık hissediyorum ama mesela şu an o da yok bir de birkaç kere sol tarafımda sızı oldu o kadar. Örneğin bugün hiçbirşerim yok ne ağrı ne sızı. Doktora söyledim kendine nazar değdirme sus dedi:)))

Canım bende hiçbir lekelenme, aşerme, duygusallık, mide bulantısı yok. Sadece ara ara o da hep değil ama göğüslerimde hassaslık hissediyorum ama mesela şu an o da yok bir de birkaç kere sol tarafımda sızı oldu o kadar. Örneğin bugün hiçbirşerim yok ne ağrı ne sızı. Doktora söyledim kendine nazar değdirme sus dedi:)))
Kanama alanı olduğu için merak ettim leken varmı diye .. ya benimde doktorum senin gibi sus ne güzel hamilelik diyor ama insan istiyor olsun hepsi. Bende akşam bulantıları oluyor ara ara . Anlamadım neden . Gögüs hassasiyetim azaldı bir kaç gündür ..

Kızlar benim bebek 1 hafta geriden geliyormuş dün 8+2 olması gerekirken 7+4 çıktı doktor çok önemli olmadığını ama bunu sürekli kontrol etmemiz gerektiğini söyledi. Yani korkulacak bir durum yok bu durumu yaşayan varsa korkmayın sakın guzel beslenme ile haftasına uyumlu bir hale gelebiliyormus
Aynen canım, ben paninle daha ultrasona girmeden sordum bugün, haftasıyla uyumlu çıkmazsa nolur dedim. Doktor güldü, sık olan birşeymiş, ilerleyen zamanlarda yakalarmış. Kontrollü gideriz o zaman dedi. O yüzden ben de ultrasona girmeden rahatlamıştım

Lioo Lioo cum sata göre 5+2 de keseyi gördük 🙏🏻 kızlar kesem 10.5 mm idi ama ultrason 4+1 hesapladı. Ultrason neye göre hesaplıyor anlamadım internette 8- 10 mm genellikle 5.haftayla uyumludur yazıyor. ☹️☹️

kızlar gittim sata göre 6+5 ama ultrasona göre 6+0 çıktı geç döllenme dedi anlayamadığım şekilde grubumuzda nedense çok var :)) kalp atışını da çok şükür gördük ama çok küçük bu nedenle duyamadık

Mthfr genlerinde mutasyon bulunanların folbiol kullanması gerekir ama bunun için yapılan pıhtılaşma testine ihtiyaç var yaptırıp bu genlerde sorun olanlara veriliyor bendede var ve 12 hafta folbiol bilhassa kullanmam gerekli ve coraspin ile oksopar aynı zamanda. Mthfr folat ile alakalı o yüzden kesin dille kullanılmamalı dememeli. Ben ilk gebeliğimde bilmediğim için folidoce kullandım pıhtılaşmadanda haberim yoktu 11 haftalık kayıp yaşadım. İhtiyacı olmayanlar için normal folikasit en iyisi tabii
benim de bir düşüğüm var o zaman bir kaç doktora emin olmak için gitmiştik hepsi folik takviyesi aldın mı almadın mı diye sormuşlardı önemli bir takviye galiba folbiol da aslımda bir çok ünlü profun tavsiye ettiği korkan başka da kullanabilir pahalı gelen 2-3 günde bir içebilir benim doktorum da folbiol tavsiye etti ben de korkumdan 2-3 günde bir içiyorum

Lioo Lioo cum sata göre 5+2 de keseyi gördük 🙏🏻 kızlar kesem 10.5 mm idi ama ultrason 4+1 hesapladı. Ultrason neye göre hesaplıyor anlamadım internette 8- 10 mm genellikle 5.haftayla uyumludur yazıyor. ☹️☹️
Benim 5+2 de 6mm idi. Bunlar ortalamalar kızımda mesela şimdi baktım 5+1 de 10 mm imiş.
Çok milimetrik ölçümler bunlar 8. Haftaya kadar kalp atışını duymak lazım. Kesenin de günde ortalama 1 1,5 mm bünyesi lazım. 20 22mm ye gelince kese bebeği görmek gerekiyor ortalama ama bunlar dediğim gibi hayırlısı olsun kese boyuntunuz normal hesaplamalar değişiyor 🫠

Benim 5+2 de 6mm idi. Bunlar ortalamalar kızımda mesela şimdi baktım 5+1 de 10 mm imiş.
Çok milimetrik ölçümler bunlar 8. Haftaya kadar kalp atışını duymak lazım. Kesenin de günde ortalama 1 1,5 mm bünyesi lazım. 20 22mm ye gelince kese bebeği görmek gerekiyor ortalama ama bunlar dediğim gibi hayırlısı olsun kese boyuntunuz normal hesaplamalar değişiyor 🫠
Teşekkürler😍 evet çok erken daha hayırlısıyla kalbini de duyarız inşallah🙏🏻

benim de bir düşüğüm var o zaman bir kaç doktora emin olmak için gitmiştik hepsi folik takviyesi aldın mı almadın mı diye sormuşlardı önemli bir takviye galiba folbiol da aslımda bir çok ünlü profun tavsiye ettiği korkan başka da kullanabilir pahalı gelen 2-3 günde bir içebilir benim doktorum da folbiol tavsiye etti ben de korkumdan 2-3 günde bir içiyorum
Lütfen doktorunuzun tavsiye ettiği gibi kullanın kulaktan duyma bir kesinliği olmayan duyumları bi kenara bırakın insanları korkutmaktan ibaret bunlar herşeyin fazlası zarar tabiki ama gerekli yerlerde kullanılması lazım folbiolünde

Merhabalar supriz şekilde bende aranıza katildim :) henuz doktora gitmesem de kan tahlili ile öğrendim hamile olduğumu. Ne zaman doktora gittiniz? Kan tahlil sonucum 1000+ çıktı

Back